mamma-pappa-barn

Nu kan man verkligen säga att tiden flyger iväg, vad gjorde man innan ?!


Våran lilla sessa Leah är redan 7 veckor, hon slutade vara nyfödd för 3 veckor sedan och är numera en liten bebis. På senaste vägning och mätning stod det 4132 gram på vågen och 55,8 cm lång.
Börjat komma in i en rätt så bra vardagsrutin nu, helger är svårare med tanke på att då är jag inte ensam och då händer det lite mer om dagarna än en promenad och bus med mamma.

Det händer så mycket med Leah nu, hon skrattar och ler med hela ansiktet. Det riktigt lyser om henne! Hon har börjat få fram ljud och lite "örreprat", nacken börjar bli stadigare och hon har precis kommit på att man kan stå ynka sekunder om man spänner benen. Tänk att man börjar från noll och lär sig nya saker varje dag!

Jag ligger vaken mitt i natten, kan inte sova för jag har lyckats smitta henne med min förkyldning. Nojig? ohja!
Hon är täpt i näsan, snorig, hes och lite varm men hon hade ingen feber när vi tog tempen förut och nu under natten har hon inte kännts så varm så jag vill väcka henne o ta en till.
Robin var iväg och köpte alvedon till henne förut(JA, han har tagit sitt körkort den kämpen!) men det var för 5 kg och uppåt o sen läste jag att barn under 3 månader inte ska ta alvedon utan man ska kontakta läkare istället. Dom på apoteket sa att man rekomendera de till barn under 3 månader också bara man dela den så dosen blir mindre. Pratade med mamma med och hon sa att jag också fick alvedon för jag hade feber i 3 veckor när jag var så liten. Men kommer nog inte våga ge något utan att höra från bvc först, får nog ringa och prata med dom först. Som sagt nojig var förnamnet!:)

Nä om man ska kolla till lillan en gång till och sedan slå på en film och se om man somnar.. Hon vaknade för en liten stund sen men somna om när hon fick nappen och så lyssna lite på sin spelande kanin.
Får se när jag är uppe någon natt igen och bloggar!

ciao.

RSS 2.0