intressant

Hej Frida!
Nu ska du få läsa om mitt intressanta liv!;)
I måndags så ringde chefen och frågade ifall jag ville jobba lite och de blev 2 månader vik för mig! Woho! På tisdagen blev det jobb och så fick jag mitt schema, är ledig tre helger... lite bitter men de tar jag igen sen! Gårdagen blev även de jobb, lite övertid o sedan vidare på loppis!  Hittade lite bebisgrejer som fick följa med hem, lite bra o ha grejer;)
Idag har jag snoosat väldigt länge tills jag tillslut gick upp och satte mig framför tvn! Men fick även lite packat, vill inte att de blir som förra gången då hälften inte var packat..
Kvällen spenderade vi hos pappa då det även blev lite donken!

Usch har inte betalt räkningarna än slarva... mitt minne är verkligen som en guldfisk!  De har bara blivit sämre, tror krabaten suger ut allt som finns kvar!
Hade gått ner två kg sedan inskrivningen också, vet inte hur man ska se på de? De står överallt att de inte gör något att gå upp bara för alla inte ska bli nojjiga men ingenting om viktminskningn.. men de va inte ens mycket så strunt samma. De buffar mycket där inne nu på dagarna, men just nu sover den nog.
Imorgon ska jag lämna urinprov igen, jag hade lite bakterier i förra så bm ville dubbelkolla så det inte blev värre. Men jag hade ju inte märkt nåt speciellt så de var bara en check.
Resten av helgen spenderas på jobbet!
Ciao.

Kommentarer
Postat av: Frida

bra sarah! fortsätt såhära så kanske ja börjar blogga o mitt TRÖKIGA liv;)

2011-09-29 @ 22:54:25
Postat av: storasyrran

Jag gick inte upp mycket på mina graviditeter. 1kg med Thea och 2 kg med Noah från inskrivning. Bra att bli av med lite som man redan har istället!Ta hand om dig!

Kram kusin

2011-09-30 @ 13:41:25
URL: http://storasyrran.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0