röj

Nu var ledigheten över för denna gång, faskiken vad snabbt de gick. Gårddagen blev väldig lång och det hanns med mycket. Fick packat ordentligt så nu är det inte mycket kvar.. eller ja vad man tror sen ska man bara packa ner de sista som är ... jaa typ allt. Robin slutade vid ett igår så det blev till en stor nytta. Jag körde även ett städröj i badrummet så kunde känna mig nöjd för dagen.
Nu sitter man här med magen stor som en ballong nu när man ätit, härligt!  För nu har jag börjat känna mättnadskänsla igen, det är läskigt när jag bara kunde äta och äta det fanns inget stop. Var så i några veckor bara men ändå. Robin slutade vid ett idag igen, trevligt när man får ses lite eftersom vi lyckas alltid missa varandra när jag gör kväll. För när jag väl kommer hem så borde han egentligen sova. 
Jobbet ringde förut och jag fick byta bort min fredagskväll eftersom jag gör tre fredagkvällar på raken så ville jag bli av med en iallafall eftersom jag inte gör helgen nu annars kvittar det ju. Men en hade blivit sjuk oturligt nog men då var dom snälla och tänkte på mig så jag fick byta.

Blev ett konstigt inlägg men blev avbruten ungefär varje mening så jaa, lev med det:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0