måndag = fredag

Happ happ, måndag igen och nu tar jag helg!
Jobbat lör,sön och idag så nu är jag ledig i två härliga dagar. Blir så jäkla trött efter en jobbhelg, skillnad att vara tre istället för fem på morgonen.
I fredags när jag var ledig åkte jag ut till Alicia, slutade med att jag var kvar där hela kvällen. Vi käkade lite gött å bara slappa, dom smådrack lite o jag begav mig hemåt tidigt men dom parta vidare. I de lägen vill man inte jobba men men... bättre än inget!
I lördags sålde jag min lilla pärla, min första bil. Så jag bjöd pappa på mat eftersom han är den som fixat med allting som har med mig o bilar att göra. Bra att ha en personlig bilmekaniker ;)
Igår gick jag i säng vid halv åtta...

Idag kom jag hem och slängde mig i sängen, vet att jag inte skulle de men var tvungen att sova lite iallafall. Dom säger att jag ska vila när jag vill eftersom de kommer jag inte kunna göra sen å de tar jag på fulla allvar!;)

Har fått reda på att vi får lägenheten den första november så vi flyttar SNART! Inom en månad, shit tur att jag ville vara i tid med packningen så då var de bara att sätta igång på allvar. Ska nog ta köket först så man kan skura ur luckorna o de innan.

Just de angående min irritation så fick jag ett svar;  Att den finns kvar året ut...
Blev irriterad eftersom jag redan visste de men jag ska inte ha barn då!! Så ska suga lite till på denna karamell så det blir ett ordentligt svar tillbaka. Är inte tillräckligt arg på dom.. ännu.


Imorgon är det vecka 19!!
En vecka kvar så har jag gått halvvägs. Jag skriver/säger alltid vad jag har gått istället för de som bm å alla andra säger. Egentligen ska jag säga v.20(v19+0) är det imorgon men de e bara komplicerat så håller mig till vad jag har gått :P Magen börjar bli riktigt spänd å den boffar, börjar säga ifrån att inte ha datorn på magen!

Kommentarer
Postat av: Frida

Ni få säga till om ni behöver hjälp med flytten. :)

2011-10-04 @ 08:37:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0