tvåsiffrigt

Numera är nedräkningen nere i tvåsiffrigt så det betyder ju att det närmar sig... FORT!
Imorgon är det v.26+0 alltså v27 ... en tredjedel kvar! SHIET...
Jag har börjat få så himla ont i ben/höfter, barnmorskan trodde det var fogarna men jag hade inte ont på de typiska ställena så hon kunde inte säga att det var de men ska till sjukgymnasten på onsdag och få detta undersökt. Ska få pröva bälten och se om det hjälper.
Det lever hej vilt inne i magen och de blir kraftigare sparkar men den har inte lyckats hitta mina revben ännu så jag får vara glad för de!
Jobbet börjar bli en påfrestning, de enda gånger de inte gör ont är när jag cyklar så vet inte när jag ska planera för att gå hem, men året ut har jag sagt att jag ska jobba, sen är det nio veckor kvar och jag vet inte om det är för tidigt för att gå hem då??
Just de, har fått förlängt mitt vikariat! Två månader till så nu har jag januari ut, förhoppningsvis blir det mera!

Vi har äntligen flyttat också, vi trivs bra här borta så på onsdag ska jag städa ur den gamla så slipper jag se den mera! Skönt!


Idag står det kvällstur på schemat, vaknade tio över sju... har blivit enormt morgonpigg, trodde man kunde få sova ut innan lill*n kommer men icke!:)
Ska försöka somna om lite, har ont i halsen och huvudvärken börjar smyga sig på. Vill inte bli sjuk, de va de värsta jag har varit med om. Gravid+sjuk, fyfasen!  Dock var de i början och man var extra känslig men jag drack knappt eller nåt så hon på sjukvårdsupplysningen prata om inläggning! Men de gick ju bra som tur var!

ciao.


Kommentarer
Postat av: Frida

Ja, herregud nu är det inte långt kvar! Sarah kommer du ihåg när vi pratade typ i somras att när julen/nyår är här är det inte långt kvar o vi är snart där!!!!! :O längtar<3

2011-11-21 @ 13:04:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0