nyinköpt

Lång dag!
Fick åka till chefen och fixa med lite papper nu med mammapenning m.m. Sen tog jag svängen förbi Annelie som bakade pepparkakor, blev sittande en stund.
Vid halv ett åkte jag med Mone till tandis, hennes vanliga kontroll tog 50 min... höll på att somna i väntrummet. Men när hon väl var klar åkte vi o hämtade mat som vi tog med till Mimmi. Senare åkte vi ut till affärer för att hitta lite. Jag hittade lite provisorisk badrumsförvaring eftersom min badrumsmöbel numera är på tippen.
Jag hämtade upp Robin då vi skulle ut till hans bror och hämta en cykel och sedan vidare för att titta på bebisgrejer. Köpte ju en skötbädd igår på "lilla torget" i stan och idag köpte vi en babysitter av mammas jobbarkompis. Mycket nöjd och det mesta verkar gå i grått just nu av ren slump men får nog köpa lite färggladare nästa inköp!
Kommentarer
Postat av: JuliaJ

Åhh vad mysigt med bebissaker. Nu är det ju faktiskt inte jättelångt kvar. Hoppas det går bättre med dig nu med den däringa maskinen, inte för jag vet vad den gör för nytta men att den hjälper mot smärtan. (kul att du bloggar mer än vad jag gör! :)2011-11-30 @ 21:00:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0