foglossning suger

Måndag morgon och jag är fortfarande hemma, okej att det är min lediga dag men har varit hemma sedan fredag pga denna jädra foglossningen. Fick sjukskriva mig själv inför helgens jobb för kroppen sa bara nej!
Bältet har inte hjälpt ett piss, kan inte säga att de blev värre pga av de men de blir inte bättre utan det. Jag kunde inte julpynta eller någonting, paps kom med mat som tur va men Robins lediga dag blev väl inte som planerat... Jag hade inte ens en dator för de hade blivit kortis i sladden sen tuggade brolle sönder den så fredagen var en piss dag.
Lördagen blev lite bättre, mamma och marro hjälpte mig i gamla lägenheten. Jag fick putsa fönster för då stod jag relativt still och behövde inte böja mig. På kvällen lagade pappa datasladden så jag var nöjd!

Gårdagen blev att göra de sista i lägenheten så nu ska vi bara besiktiga den och sedan lämna nycklarna så är vi klara, äntligen!

Idag vaknade jag vid fem, kunde inte somna om så åt frukost med Robin och inväntade att alla skulle börja jobba så jag kunde få tag i sjukgymnasten, barnmorskan och chefen. Så på onsdag ska jag få prova ut en TENS maskin som ska hjälpa mot smärtan, på torsdag ska jag till läkaren för e.v sjukskrivning och ska till chefen idag för att fixa med lite papper.

Graviditeten som gick så smärtfritt.... tji för det!

Kommentarer
Postat av: storasyrran

Hoppas du blir piggare snart. Foglossning är ingen höjdare och du har ju ett tag kvar ändå.. Kram på dig

2011-11-28 @ 11:32:43
URL: http://storasyrran.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0