one week

Skrev detta för någon dag sen men sidan ville inte fungera som tur var så kopierar jag alltid om jag skriver mycket eftersom jag har lyckats bli av med en hel del text! 
Den har varit fullbokad vissa dagar medan jag sovit bort andra, jag vet att jag sov 18 timmar en natt och jag var fortfarande lika trött.!

På ikea glömde jag samma saker som jag glömde gången innan så jag är lite småsur över detta då det behövs för det ska bli komplett här hemma. Köpte ingen förvaring alls vad jag minns eller har sett så även det svider lite smått.
Jobbet stod i som vanligt, blivit lite mer än förra månaden får jag hoppas. Träffat mimmi som jag inte sett på en evighet. Marro kom hit med frukt så vi provade min grillchocklad eller jag ställde den på spisen och det var gudomligt gott!  Tror detta kommer göras om .... ofta!

Gårdagen bestod av lite arbete sen stressa med allt som skulle hinnas med innan kvällen, tog cabben ut till mone där killarna låg i poolen och tjejerna fixade sig. Drack lite där, fixade och donade sedan åkte vi vidare till byggdegården. Det var roligt och huvudvärken kom inte förän vid tio då vi fick bege oss för även Robin hade fått huvudvärk och min kom smygandes. Jag gick på magkänsla och hade rätt, när jag kom hem mådda jag piss och somnade som tur var direkt!
Tråkigt som det blev så var det ändå roligt att få vara med då jag lyckades missa dom två första gångerna, får gottgöra tjejerna en annan dag!

Idag vaknade jag tolv timmar senare utan huvudvärk, kändes grymt skönt att den inte förföljt mig iallafall men både jag och Robin blir grymt rastlösa när vi är småbakis då vi inte är för trötta för att sova bort hela dagen så vi har lyckats med ; Röja på balkongen, rensat robins garderob, rensat linnegarderoben, städskrubben, sovrummet, min "pedistal", tagit oss an diskberget som bara växer nu när diskmaskinen är trasig(fortfarande inte färdiga) och fått iordning lite i storarummet.  Känns rätt gött, vi gjorde ju inte allt samtidigt utan detta har ju tagit oss hela dagen då vi alltid lyckades hitta något annat intressant att göra som t.ex. ligga och päsa i soffan..

Morgondagen består av .... hmm vill inte bestämma en massa städning men jag vet att jag måste hämta min bil, sedan ska syrran med ut och rida, robin vill ha skjuts till tandis så ja den dagen kommer väl gå fort den med.
Tisdagen består av rättegången, får se hur detta går nu... har inte börjat känna av den nervositeten som jag hade när jag skulle vittna men jag kanske inte har fattat att de ska bli något eftersom jag inte förstår hur de kan anse detta som viktigt, jaa det är vart allas skattepengar går!  Funfunfun...


RSS 2.0