yeap

Okej jag kunde inte hålla mig, varför vet jag inte men men jag tror inte det blir så himla långvarigt så nu får du som du vill Fridsen!

Vad har hänt i mitt liv? ööh... inget, nej jag vet inte. Lite kort och lätt så bodde vi i den lilla "lägenheten" i 2½ månad sedan fick vi en ny, en tvåa som var mer än dubbelt så stor. Det känns super!  Vi har fått en ny liten bebis, en långhårig sådan. Kissebissen!  Jag jobbade fortfarande på kinnegrip tills idag, jag sa upp mig med omedelbar verkan och det känns superhärligt!  Så nu ska jag tillbaka till vården.  Mer stora saker vet jag inte om det har hänt...  emh joo jag är anmäld för att ha luggat en tjej i håret, som drog i mitt även så det blir nog rättegång men det kan vi ta en annan dag när vi orkar skratta!  Yeap så löjligt är det.

Idag har jag varit och fixat lite jobbansökningar till sommaren, fått besök av Frida men på kvällen när hon åkte till jobbet kom Frans och hjälpte oss med ljudet så det fungerar till fredagen då vi har inflyttningsfest och så fixade han ett par hyllor som var snea. Super!


sexig man kan va numera, nej mitt hår är inte missfärgat jag har gjort det med flit. Blir rätt okej i vissa stunder!

Kommentarer
Postat av: Frida

Min "sambo" är händig o bäst! haha ;D Bra att du har bloggat, fortsätt med detta!

2011-01-31 @ 11:58:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0