veckan som varit

Här sitter jag ännu en gång..

I fredags hade vi ju inflyttningsfest/födelsedagsfest x3, vi firade Marro, Mikka och Richard. Det var väldans roligt men det blev ingen utgång, jag var supertrött!
Lördagen gjorde vi inte supermycket pappa, annelie och isa kom på besök. Katterna var inte superförstjusta i detta även isa fick dra sig tillbaka, den lilla var värst. Trodde vi skulle kura ner oss i soffan, se på film å sega men då kom en mikka och marro som klunka en vinare innan dom drog till bowlingen.  De kom tillbaka, vi kollade på en jätteläskig video som tydligen var för sexualkunskapen för 8:or.. hade jag sett den då skulle jag varit livrädd må jag säga!  Eric joina oss en stund innan han fick köra hem fyllekajorna.
Söndagen så var vi hos pappa där det blev mat sedan for vi vidare till johannes och marro där vi gjorde kladdkaka, fruktsallad och såg film me lite godis!  Supermyssöndagen.
Måndagen var jag hos hästen, hände nog itne mkt mer.. Rensade på allt i stallet, kan dock inte slänga nåt.
Tisdagen blev de en trip med frida, vi hämtade robin på kållandsö, hämtade alla saker i stallet för de skulle bli putsning. Sedan åkte jag och Robin till pappa där vi åt kinamat, reedigt gott och sedan putsade jag och elin allting förutom sadeln.
Onsdagen så började jag i vården igen, gick brevid eftersom det var ett tag sen men inte jättemycket glömt. Det kändes bra att var tillbaka. Jag åkte även och tömde mitt skåp på kinnegrip, drog till elake måns för att ta me lite käk ut till Carro eftersom jag skulle ut till hennes hus och kolla.  Vi hade de gött framför tvn sedan gick hon ut med hunden, jag får ett samtal av att hon har ramlat så jag beger mig ut med bilen och letar. Hittar en lerig Carro och tar hem dom, duschar hunden medan hon ringer sjukvårdsupplysningen. Smärtan var för stor så jag körde in henne, där blev vi kvar och hon fick krage och allt möjligt. Tillslut kom läkaren, sedan fick hon morfin, röntgen och sedan kom hennes mamma och bytte av mig. Jag var där från sex till elva, fick sedan sms då de inte hittade något så hon fick komma hem. Jag och robin köpte mat eftersom ingen av oss hade ätit sen tvåtiden.. förutom dom mariekexen jag snodde på sjukhuset åt oss eftersom personalen aldrig erbjöd något.

Idag så vaknade jag sent som vanligt, hämtade Robin på jobbet och skulle stannat en stund på öna men de blev icke så. Vi åkte hem, fixa mat och hämtade ut mitt efterlängtade paket som jag har väntat på en månad. Det blev ett nytt vintertäcke till lasse, bogskydd och lite annat. Vi for iväg till stallet och provade allt, det satt super! När vi kom hem hittade vi inte våran stora katt, jag gick ut på balkongen och ropa då fick jag svar. Hon var ute, hon hade hoppat ner från andra våning!  Hon var inte halt eller öm någonstans och mådde bra, var extra kelig bara. Sedan har jag bara tvättat och plockat lite, behöver storstäda..

ciao.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0