blackie

I fredags så ringde mamsen och väckte mig, jag gjorde mig färdig för att bege mig mot stan. Mamma och syrran hämtade upp mig och vi begav oss till henrys för att käka lite lunch. Jag och Malin tog kycklingtoast såklart, mamma tog en bakpotatis med skaldjursröra och den var inte illa den heller.  Vi satt där ett tag, kollade lite på stan sedan handlade vi lite mat. Malin följde med mig hem, på kvällen så gjorde vi tacos, käkade lite godis och var chaufför åt pappa.
Lördagen så vaknade jag sent som vanligt, vi begav oss till mamma då emmelie var hemma på lite permis. Vi åt mat, fika och jag plockade på mig lite saker till hemmet! Jag, syrran och Robin åkte till pappa som var i bakartagen, vi fick blåbärskaka, sockerkaka och negerbollar.  Inte illa! 
Söndagen så var de premiär för jobbet igen, de gick bra fast jag inte hade sovit då grannen hade fest till sju på morgonen! Jag kom hem och slocknade såklart, sedan kom Frida&Frans för att hämta lilla Charlie som har varit här i helgen. Dröjde tills ca tio på kvällen då ringde Frida och fråga om jag ville hålla henne sällskap till grästorp för hon behövde lämna en nyckel och eftersom jag redan hade sovit så följde jag självklart med!  Trevligt, såklart tjöt hela vägen och vi skrämde upp oss lite med spökhistorier som man stöter på när man jobbar med äldre!  Usch nu får jag rysningar!

Idag så vaknade jag vid två, jobbet hade ringt i morses men min hjärna ville inte jobba så det blev inget med det. Jag gjorde inte många knop förän Robin kom hem, vi satte igång med att plocka iordning lite och fick upp lite ljushållare. Jag tvättade även, sedan kom Marro, Mikka och Vic förbi med tårta. Robin rymde till brorsan medan dom var här, vi planerade lite mys inför helgen och jag hoppas det blir av!  Vic hjälpte mig att plantera om lite blommor, iallafall de som fanns kvar så jag hoppas dom får lite mer liv nu!

Har även bestämt mig att jag måste skaffa en lista jag ska göra när jag går hemma, måste fixa lite färg, lack och slipapper så jag kan greja hemma!   Jag har redan hamnat i slöfockskoman igen... usch!

Sitter här framför soffan, hittade lite pringeles och dom ångrar jag djupt nu. Jag tål verkligen inte chips, jag mår jätteilla och får jätteont i magen. Pringels är ändå dom jag klarar av några av utan att de blir så men nu gick de inte alls.. vet inte vad det är.
Har målat naglarna, svart blev det. Förstår inte varför jag gjorde de för jag får inte ha de på jobbet...

ciao.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0