2:18

Har fortfarande inte vänt tillbaka på dygnet så jag sitter här och väntar på att bli trött, får nog bli lite SATC så somnar jag nog. Brukar bli så..
Idag så vaknade jag vid halv fyra, enormt kul!  Jag lagade en rejält go köttfärsås tills Robin kom hem sedan for vi iväg för att fixa lite slipapper och annat kul. Jag satte igång med slipandet och provade att måla lite då jag fick ett samtal från mamma, polisen letade efter mig. Haha det är inte så allvarligt som det låter men dom ville ge mig ett brev, att jag hade typ blivit stämd eller något av den däringa tjejen. Vet inte riktigt eftersom jag inte kan advokatspråk. Men jag får ringa imorgon och kolla lite, har fortfarande inte fått något datum.
Åkte hem för att måla lite till, sedan hamnade jag framför tvn och smsa lite med Mone och de slutade med att jag for dit för att kolla läget med henne efter hennes knäoperation. Vi satt och tjöta medan Juno gick på tvn, åkte hem vid halv tolv för jag var trött men var pigg som tusan när jag kom hem igen. Så nu sitter jag här framför Simpsons, har målat lite till så nu är den nästan klar. Måste bara fixa lite maskeringstejp så jag kommer åt på alla ställen och lite sprayfärg. Det är en hallspegel jag håller på med, har målat den antikvit och det är meningen att den ska bli gammeldags som de bordet jag har i hallen redan är och änsålänge har jag lyckats eftersom man missar med färg och det inte tas upp ordentligt. Blir nog riktigt bra när jag är klar!

Kanske jag ska prova den nya lokan, vattenmelon! Köpte den idag för 10 riksdaler så jag hoppas den är värd varenda krona eftersom den låter god! Återkommer med detta.

Imorgon/idag ska jag iväg till tandis alltså tandläkaren för att fixa ett hål, fick reda på de förra året men de va inte så stort så jag fick en tid ca 3 månader efter för de skulle bli större. Haha. Sedan ska jag bege mig hem till Mone igen, får se om jag hinner innan Alicia åker hem men det tror jag!
Vi ska nog fixa lite saker och så får vi se om vi käkar något gott, brukar bli så! :)

ciao.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0