julmätning
¤ SF Mått - 29/30
¤ Blodtryck - 125/50
¤ Hjärtljud - 144


sökandet är över

Nu äntligen har vi hittat en barnvagn som vi är nöjda med, det var farligt att ha tittat så länge efter en man blev mer och mer kräsen efter varje dag. Det blev en svart emmaljunga duo kombi, som blir en sittvagn efter man har användt klart liggdelen. Ville inte ha mjuklift, vet inte varför eftersom det nästan är lättare men hade ställt in mig helt mer separat ligg och sittdel..
aja, nu har vi en så nu har vi nog inga stora grejer kvar att köpa. Det värsta är ur vägen. Var dock ingen åkpåse eller skötväska med men de hittar man nog lite lättare. Ska mest köpa madrass, lakan, kuddar å täcken m.m. Är nog ett babygym som fattas annars av "sak"grejerna. Har en checklista längre bak i bloggen.


Vi har alltså inte köpt en ny utan letat begagnat, slutade med att en gammal jobbarkompis som även bor lite längre ner på gatan ville sälja sin. Ibland löser det sig fint!

nätshopping

Har blivit mer och mer "beroende" av internetshopping, kollar bebisgrejer överallt. Har nyss köpt skötbord, säng och lite annat plock. Vi har ju köpt badbalja o resestol redan men antingen säljer vi de vidare eller har de hos våra föräldrar, det löser sig alltid.


lånad bild från annons

Det blir nog kanoners!
Funderar på att lasera sängen i en mörkare nyans, jag vet inte riktigt än.

gratulationer

Idag är det både min systers födelsedag som hon firar i USA och här i stan firar vi även en första födelsedag. Robins bror och hans sambo har fått en efterlängtad liten gosse, en liten Holger!

Med andra ord en bra dag, längtar tills man får se lilla knytet och längtan efter sin egna blev inte mindre! Får hoppas att det är endast tre månader kvar till kussen tittar ut!

ciao.

SF kurvaHar gjort min egna lilla kurva här hemma, kul när man ser att det händer saker!:)

Första "mått"besöket 11/11/11 (skulle även vara där kl 11.00;) v.25
¤ SF mått - 24 cm
¤ Blodtryck - 127/60
¤ Hjärtljud - 140

Andra "mått"besöket 2/12 v.28
¤ SF mått - mellan 27-28
¤ Blodtryck - 125/55
¤ Hjärtljud - 144


Har inte fått väga mig sedan inskrivningen, först var man glad över att slippa den pesten men nu skulle jag vilja se om de ökar eller inte. Senast så hade jag gått upp sammanlagt 2 kg om man räknar från inskrivningsdatum men har pendlat som tusan men tror inte jag är uppe i tvåsiffrigt +vikt ännu men det roliga kommer väl det med. Hade faktiskt räknat med mycket plus!


RSS 2.0