vardagsmys

Nu är mitt vikariat över, har gjort mina sista dagar så nu har jag minisemester!
Den startade kanon med en förtidig födelsedagspresent av familjerna, en ny diskmaskin!
Sen idag så sov jag lite för länge och hade sedan över lite töser med pizza och massa tjöt, de hann inte ens med film innan klockan blev för mycket. 
Morgondagen är lite oplanerad, behöver röja upp här hemma innan helgen men känner ingen press. Kanske ska beställa smörgåstårtorna, ops.!


minst två år gammal bild, hahah den är kalas!

sommartid

Sommaren är snart över och vad min har bestått av jobb, jobb och jobb. Det har ju funnits vissa dagar man orkat med att hitta på något skoj och det har ju oftast varit att man drar till hundbadet.
Några dagar i paps stuga har det också blivit.

Men men... Brolle växer och växer, inte jättemycket på höjden men han blir mer bastant.
Förra helgen hade jag min allra första lediga helg, jättehärlig!  Var hos Mone och myste på hennes balkong, sedan har jag och mamma lämnat Malin på landvetter då hon flög till norge en sväng och då passade vi på att ta ikea. Då fick jag med mig allt jag alltid brukar glömma + ömma fötter och en förkyldning. Denna förkyldning trodde jag skulle bli lite vanlig snuva å feber så jag var hemma två dagar från jobbet så jag slapp bli ännu mera sjuk.. yeah right..  Dagen innan jag skulle börja jobba så börja spykalaset... härligt!
Så nu har jag varit hemma över en vecka och har bara 4 jobbdagar kvar på vikariatet.

Sen ska jag vara ledig en vecka och bara vara!

ciao.

RSS 2.0