tillbaks

Sarah är tillbaks i skrivartagen? Jag vet inte riktigt, det har blivit att jag inte kan somna längre, gick fint ett tag men nu har jag inte jobbat på över en vecka så då blir det fel i hjärnkontoret.

Vad jag har sysslat med de två senaste månaderna är väl inget mer än jobb och bara göra andra meningslösa saker?.. 
Det är vår så nu har man börjat smått med glass och grillning.
Har även fyra små nya bebisar, katter alltså som lämnar boet om cirkus en månad sedan får lilla molly en operation så hon slipper detta något mer!
Mamma har flyttat till mindre nu när jag är borta och Malin är påväg med flytt till pappa, yepp. Hon försvinner från sverige efter sommaren.

Dagens bestyr har bestått av en rejäl sovmorgon sedan for vi iväg till Frida och Frans som har flyttat ifrån stan, dom hamnade i grästorp i ett hus som dom har grejat med och tusan vad det blir fint!

Morgondagen består av flytt för malin och då får vi våran soffa som vi köper av henne, även dammsugaren så nu skall vi nog ha allt till lägenheten!  Ska bli skönt att få ordning på sakerna.   Det kanske blir en tur till stallet med elin.  SHIT, tidningen kom nu.!!  Kan ju inte skrämmas lite mer...!


Hepp jag vet inte vad jag ska göra, trött men kan inte sova.... jag har målat alla 20 naglar+klippt och smörjt in benen med BUS så det stinker i hela rummet... jag gillar inte den doften!
Inga bilder blir det heller då min kamerasladd är GONE!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0