en helt vanlig onsdag?

Dagen började med en sovmorgon igen, det var skönt. Blev dock sur för min syster ringde och väckte mig för att hon ville att jag skulle komma hämta en kartong... så jag låg i sängen typ en timme innan hon ringde och sa att hon var utanför. Följde med henne till lägenheten och hämtade de sista som skulle till tippen. Jag åkte sedan med mamma till netto för hon skulle handla men vi orkade inte ta någon annan affär när de skulle vara så lite. Jag hittade en sak till grillen, det var chokladpluppar som man skulle lägga på grillen så smälte de så man kunde doppa jordgubbar eller vad man nu ville.  Kan nog bli en höjdare om chokladen är god! 
Vi for hem till mig där Robin skrämde livet av mig på gatan eftersom jag inte kan känna igen min egna sambo, haha!  Mamma kollade läget med lägenheten, katterna och så.

Jag och Robin betalade räkningarna, upptäckte att våran diskmaskin hade gått sönder och sedan handlade vi mat för månaden!  Härligt härligt!  Okej vi tog en mjukglass på birgers också, den satt inte fel!
Robin var även snäll och gjorde tacos till kvällsmat eftersom min fisk inte dög så den får bli imorgon!

Tatt mig ett långt bad, en omgång med BUS och bigbrother så nu ska jag försöka sova.

Imorgon blir det ;

i jönköping så som det ser ut nu, nahajs!

Hepp om man skulle se klart en mor till salu, fast den var inte så bra.. kanske kolla så allt finns på lager?
svammel inlägg...

ciao.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0