human


lillördag

Ja, onsdag = lillördag och den spenderades hemma. Väldigt trevligt.

Jag sov ända till halv fyra, jag slockande så fort mamma går upp för att äta frukost. Jag var hungrig men orkade inte göra någonting, åt inte förän vid sex igen på kvällen. Ibland undrar jag vad som händer när man är sjuk egentligen.
Klockan fyra så var jag tvungen att åka iväg till veterinären med lilltösen eftersom hon skulle få vaccination och öronrengöring. Det gick toppen och hon pep lite bara men eftersom hon inte har lärt sig att jama så hördes det inte alls mycket.
Vid halv sju fick jag lite ågren att jag inte hade varit hos Lasse sedan han flyttade till sitt nya hem så jag åkte ut en liten sväng för att se till honom. Han hade fått ett litet bett i bogen, fläkt lite på hoven och spräckt en kastanj men det såg inte farligt ut och inget var infekterat. Tog lite sårspray på honom och skrubbade bort all lera efter hans rullningar. Han har det gott i regnet ibland, men nu får han iallafall stå inne över nätterna.

Nu ska jag använda min nya handkräm, cocosdoft!  Sen försöka sova lite kanske, inte helg ännu!

all for one

Ligger i sängen och hostar just nu, har inte haft någon direkt lust med att skriva. Har försökt men gav upp efter jag hade loggat in, men nu sitter jag här och skriver. Får se hur långvarigt detta blir.

Vad som har hänt den senaste månaden är väl att jag har jobbat, gått från vikarie till timmanställd och fick just provanställning på kinnegrip i 6 veckor. Har fyllt år, fått bil, köpt häst, flyttat hästen, röstat och skaffat lägenhet! Ja många vuxenpoäng till mig!
Jag och Robin bestämde oss idag faktiskt att ta över en lägenhet i andra hand på prov till nyår, vi har inget skrivet än men vi har iallafall tackat ja!

Förövrigt är jag sjuk, feber och förkyld eftersom Simone lyckades smitta mig när jag, hon och frida var på ullared. Det blev en del shopping och jag körde på dit och hem, vet inte hur jag orkade men det bara blev så!
Bilder får komma en annan dag då jag fortfarande har tagit kort på allt som jag har köpt, eller ja det mesta iallafall. Robin ligger här brevid och sover, i fosterställning så han tar en hel del plats.

Imorgon får jag nog vara hemma igen och verkligen vila upp så jag orkar med det nya jobbet, jag kör robotsvets och har bara varit där en dag. Sen ska jag ta lillkissen till veterinären för hon ska få sprutor och lite annat gott!:) Till helgen funderar vi att ta en helg på kållandsö, det var ett tag sen. Dock ska jag göra min sista kväll i vården på ett tag men det går ju ändå nu när man kan ta sig dit själv.
ciao.

RSS 2.0