stadsbo

Numera är jag stadsbo och eftersom telia är för snåla för att anställa människor som vet vad dom jobbar med så har jag inget internet utan lever på mobilt internet från comviq. Det är inget superbra men håller mig vid liv.

Om cirkus en vecka så hoppas jag att telia har gjort klart sitt arbete..


dator, grill&sömn

Fredagen blev inte som planerad, vi slutade vid tio redan och då följde jag&corinne med hem till mimmi. Dom gjorde ett arbete medan jag roade mig med ingenting, jag var för hungrig för att kunna tänka och då hade jag ändå ätit frukost som jag aldrig brukar göra.
Vi åkte och käkade, på parkeringen möter vi simone&alicia. Vi strögade runt lite, träffade lärare m.m. Sen körde hon hem mig till pappa men där blev vi inte kvar så länge, vi åkte till lite affärer och så.  Vid tre så kom mamma och hämtade mig, vi skulle kolla efter en dator. Var först på elgiganten, vi fick ingen hjälp och det fanns ingen som föll mig i smaken. Vidare till onoff där vi fick hjälp av en gubbe som man inte hörde va han sa ungefär och vad jag än fråga fick jag samma svar. När jag väl hade gett upp åkte vi till expert, där blev man överraskad. Fick dom svaren jag ville ha och kom ut med en ny dator! :)
en hp, ser lite weird ut eftersom skyddsplasten fortfarande är kvar.
extra plus var kontrollen.

Sen blev jag övertygad om att komma ut och grilla hos Robin, trodde jag skulle kunna plugga där men det blev lite tv efter maten och sedan ville jag sova eftersom jag hade varit vaken ett antal timmar.

Idag blev jag väckt runt tolv tiden av Robin som hade varit vaken en timme, inte vanligt de inte.
Senare på eftermiddagen åkte jag hem, känner mig otroligt seg och har förskjutit allt som heter plugg.

Imorgon skall det packas, pluggas&sy in balklänningen!:)

RSS 2.0