ledig lördag?

Igår var det praktik som gällde, en otroligt seg dag om jag själv får så säga. Dock var jag med på ECT behandling, det var inte alls så farligt som det låter och vad man tror.  Ser väldigt skonsamt ut och inte alls farligt, dom är nedsövda och märker inte av det. Ja det är alltså elchocksbehandling, man får ström rakt in i hjärnan som ska fria vissa ... ååh nu försvann det ordet !  Aja, googla elr nåt.
Var hemma vid fem tiden, vid sjutiden åkte jag till mina kusiner som fyllde 10, 11 och 12. Det blev pizza&tårta, proppmätt och trött kom jag hem vid tio tiden och skulle upp vid fem eftersom jag började jobba vid sju.

Idag vaknade jag klockan åtta av att mamma frågade varför jag inte var och jobbad, JÄ*censur*........
Jag hade varken hört mina 6 alarm eller de 6 sms av carro.  Ringde till falbygden, hoppas dom förstod att jag inte kunde ta mig dit men imorgon ska jag dit igen men har glömt och säga att jag kommer vid fyra. Eller jag sa det till min handledare men hon är ledig imorgon, shit aja. Det löser sig!

Idag har jag pluggat, jag gjorde klart loggboken, gjort mycket på psykopatuppgiften som tar tid eller ja den har tatt hela dagen och jag är fortfarande inte klar. Två punkter kvar och en diskussion, trevligt!

Nu väntar jag på att enchiladasen ska bli klara så jag kan se vad dom smakar, senare kommer kanske Robin hit på lite besök eftersom jag nu får jobba mer än halva lovet så idag ska det bli tvmys med negerbollar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0