GRATIS BIO

Hos Gratisbio samlar registrerade medlemmar enkelt poäng genom att utnyttja Internets hetaste kampanjer och erbjudanden. Poängen kan sedan bytas mot SF:s biobiljetter eller presentkort som är giltiga i de flesta svenska butikskedjor.

Vad kan jag använda mina poäng till?
 • Biocheck = 400 poäng
 • Menybiljett (Mellan popcorn och läsk) = 200 poäng
 • Presentkort till valfri butik á 50 kr = 200 poäng
 • Tidningsprenumeration á 180 kr = 800 poäng
 • Tidningsprenumeration á 280 kr = 1200 poäng
 • Tidningsprenumeration á 380 kr = 1600 poäng
 • Nelly presentkort á 100 kr = 400 poäng
 • Nelly presentkort á 300 kr = 1000 poäng
 • Nelly presentkort á 500 kr = 1500 poäng

Fördelar med medlemskapet

 • Medlemskapet är 100% gratis.
 • Du får poäng när du handlar hos din favorit webbutik.
 • Du får poäng när du registrerar dig på andra sajter.
 • Du får poäng när du besöker andra sajter.
 • Du får poäng genom att delta i tävlingar och undersökningar.
 • Du får poäng genom att vara aktiv i vår community.
 • Du får poäng när du spelar spel.
 • Du får poäng när du bloggar om oss.
 • Du får poäng när du rekryterar dina vänner.
 • Du deltar automatiskt och helt gratis i alla våra tävlingar och kan vinna fina priser.
 • Du får förhandstillgång till nätets hetaste kampanjer och gratiserbjudanden.
 • Dina poäng kan du växla in mot våra fina premier såsom biobiljetter, presentkort till de flesta svenska butikskedjor, tidningsprenumerationer m.m.

Du får 50 poäng redan när du registrerar dig. Dessa 50 poäng är en välkomstpresent för att ge dig en försmak på hur lätt det är att få poäng. Registrera dig nu, och få 50 poäng direkt! Om du blir värvad av en som redan är medlem(precis som jag är) så får du 75 välkomstpoäng!!

|
v

http://gratisbio.se/?RecruiterID=29970


praktikschema

Söndag: 16.00 - 22.00
Måndag: 07.00 - 16.30
Tisdag: 07.00 - 16.30
Onsdag: 15.00 - 22.00 (Hemvården)
Torsdag: 07.00 - 16.30

Tisdag: 07.00 - 15.00
Onsdag: 07.00 - 16.30
Torsdag: Skola

Torsdag: 07.00 - 16.30(12.00?)
Fredag: 07.00 - 16.30

schemat som jag vet nu, måste dock ha fler turer.


ledig lördag?

Igår var det praktik som gällde, en otroligt seg dag om jag själv får så säga. Dock var jag med på ECT behandling, det var inte alls så farligt som det låter och vad man tror.  Ser väldigt skonsamt ut och inte alls farligt, dom är nedsövda och märker inte av det. Ja det är alltså elchocksbehandling, man får ström rakt in i hjärnan som ska fria vissa ... ååh nu försvann det ordet !  Aja, googla elr nåt.
Var hemma vid fem tiden, vid sjutiden åkte jag till mina kusiner som fyllde 10, 11 och 12. Det blev pizza&tårta, proppmätt och trött kom jag hem vid tio tiden och skulle upp vid fem eftersom jag började jobba vid sju.

Idag vaknade jag klockan åtta av att mamma frågade varför jag inte var och jobbad, JÄ*censur*........
Jag hade varken hört mina 6 alarm eller de 6 sms av carro.  Ringde till falbygden, hoppas dom förstod att jag inte kunde ta mig dit men imorgon ska jag dit igen men har glömt och säga att jag kommer vid fyra. Eller jag sa det till min handledare men hon är ledig imorgon, shit aja. Det löser sig!

Idag har jag pluggat, jag gjorde klart loggboken, gjort mycket på psykopatuppgiften som tar tid eller ja den har tatt hela dagen och jag är fortfarande inte klar. Två punkter kvar och en diskussion, trevligt!

Nu väntar jag på att enchiladasen ska bli klara så jag kan se vad dom smakar, senare kommer kanske Robin hit på lite besök eftersom jag nu får jobba mer än halva lovet så idag ska det bli tvmys med negerbollar!

to do list

Saker som BEHÖVS göra, jag har halkat efter som fan med skolarbeten och har nog aldrig varit så skoltrött som jag är nu för jag bryr mig verkligen inte om jag missat att göra något. Det går inte in, jag känner inte att jag behöver göra något. USCH, måste bli ändring!  Det är inte långt kvar nu!

¤ Projektarbete
¤ Loggboken

¤ Psykopatarbete
¤ Soc. Psykiatri inlämning
¤ Bokredovisning soc.psyk.
¤ Nationellt folkhälsoarbets inl.
¤ Internationellt folkhälsoarbets inl.
¤ Habiliterings inl.Sen kommer jag inte ihåg resten, men detta är något som egentligen skulle varit klart men..
Jag har ju andra projekt också, allt med studenten, kläder, flak, musik, beställningar, pengar, planera planera planera!

Våra lärare börjar mer och mer ha rätt, omvårdnadsprogrammet är väldigt underskattat och är ett eller rättare sagt det är det jobbigaste och tuffaste programmet att gå. Det är yrkesinriktat och då tros allt vara lite slappare men på omvårdnad läser man så mycket teori som man ska binda in i praktiskt arbete på skoltid och praktik. Hade man vetat detta innan så hade jag nog inte gått här.


ledig dag

Ligger fortfarande i sängen, klockan är snart fyra och idag måste jag städa städa städa. Imorgon är det visning samt fredag. Robin kommer även hit idag och hjälper till lite fast det vet han själv inte om ;)

Kanske ska börja plocka lite?


nää, för trött.


jag överlevde

Nu ligger jag hemma och njuter av en ledig dag, har inte varit hemma på 2 dagar så det var skönt att sova i sin egna säng. I förrgår så startades min praktik, det var nog något man sent glömmer. Jag tog bussen till Carro, vi käkade lite innan vi begav oss iväg. Först hittade vi inte någon parkering, sen hittade vi inte huset, sen tog vi akutingången innan jag hamnade på min avdelning. Det var en händelserik dag, slutade inte förän 22.00. Dock kan man ju inte berätta något men jag tror det kommer bli bra.
Det blev en sen dag så jag och Carro slocknade i soffan, halv sex på morgonen ringer väckarklockan så då var det dags att bege sig till falköping igen för en dagstur. Började kl sju och slutade halv fem.
Carro körde hem mig eftersom jag var ledig dagen efter och hon skulle jobba, väl hemma så åt vi och sedan begav jag och mamma oss till skara. Vi skulle hitta en list och presenter till våra kusiner som har kalas på fredag.  Men jag hittade bara något annat roligt till mig själv, hahah. Skit coolt faktiskt, jag gillar att använda läppsyl och sådant som inte har någon färg i sig, smak kvittar. Då hittade jag inget mindre än:

Lip Smackers!  Sånna hade man när man var liten!
Hade kollat lite på sånt innan på internet och verkade inte finnas i de butiker jag har tittat i men nu hittade jag dessa två smaker, finns i cola smak och sånt men inget jag hittade tyvärr. Dom jag köpte är dock flytande med glasflaska men med dom smakerna. Fanta orange lukta starkt citrus/fanta och den andra var jordgubb och luktade verkligen jordgubb! (dock har jag aldrig sett fanta jordgubb men tror de ska vara vilda frukter elr något).

Idag sov jag till elva och ligger fortfarande i sängen, njuter och bara slappar. Imorgon är det skola och på fredag så är det praktik som gäller. Eller rättare sagt, hela helgen! Fredag dag, lördag dag och söndag kväll.  Ska även göra lite dagar på lovet men vet bara en dag än så länge.

nervös

Nu sitter jag här på helspänd, ska snart åka till stan för att ta bussen till Carro där hon ska få lugna mina nerver lite! Haha, jag hoppas på att det inte blir en heldag för jag kommer vara helt slut.
Hoppas man inte får börja med något som elchocksbehandlingar eller annat läskigt, men allt kommer nog vara intressant. Det ska gå bra, det måste de!
Jag hamnade inte på 6C som de trodde, avdelning för människor med psykoser utan jag hamnade på allmän rättpsykiatrisk avdelning som var en låst avd. kopplad till akuten så det blir nog inte så jättelångtråkigt. Carro hamnade en eller två våningar över mig, Mimmi hamna dock i ett annat hus.Nej, måste packa de sista nu innan jag beger mig av.


extrem överlevnadAlla som har sett extrem överlevnad känner nog igen detta!

helgen

I torsdags så forsatte vi med inspelningen, vi har kommit en bit påväg men har en bra bit kvar men ack vad roligt det börjar bli. De scener som blir fel är något utav det bästa!

På fredagen var det samma där men inte med så bra flyt, då vi var tvugna att spela in på skolgården och det var mycket folk i vägen och pinsamma situationer. Vid halv elva var det teater, älvateatern och den var lika rolig och mysig som vanligt dock gillade jag den första bättre!
Sedan blev det en slapp fredag, Carro fick även veta att hon hade sommarjobb på renvägen så nu finns det bara 2 platser kvar där så en helg på helspänd skulle de bli.
Igår så åkte vi till skara och bara fixa massa innan visningen nu i veckan.
Idag var det samma där, även en massa fix inför praktiken så nu har jag klippt av mig mina långa naglar jag hade sparat i flera månader inför studenten så de ser ut som de ska bli lösisar på den dagen!
Jag är supernervös inför morgondagen, börjar halv tre men åker vid tolvtiden till Carro för att käka och så innan vi tar oss vidare.  Måste skriva packlista också! Får inte glömma något, dock har jag glömt mina papper i skolan så får nog ta mig dit imorgon eller strunta i dom..
Ser ut som jag får jobba lite på påsklovet men jag får ju ändå igen det men nu blir det cirkus 4-5 veckor av endast arbete, osocial och okontaktbar sarah ungefär..

Nej nu måste jag fixa de sista inför imorgon, hoppas nerverna är inför sommarjobb.. jag behöver verkligen ett. Hoppas att Julia nappar på att jag är hennes personliga assistent under sommaren, det var faktiskt en jättebra deal tycker jag! haha!

GRATIS BIO

Hos Gratisbio samlar registrerade medlemmar enkelt poäng genom att utnyttja Internets hetaste kampanjer och erbjudanden. Poängen kan sedan bytas mot SF:s biobiljetter eller presentkort som är giltiga i de flesta svenska butikskedjor.

Vad kan jag använda mina poäng till?
 • Biocheck = 400 poäng
 • Menybiljett (Mellan popcorn och läsk) = 200 poäng
 • Presentkort till valfri butik á 50 kr = 200 poäng
 • Tidningsprenumeration á 180 kr = 800 poäng
 • Tidningsprenumeration á 280 kr = 1200 poäng
 • Tidningsprenumeration á 380 kr = 1600 poäng
 • Nelly presentkort á 100 kr = 400 poäng
 • Nelly presentkort á 300 kr = 1000 poäng
 • Nelly presentkort á 500 kr = 1500 poäng

Fördelar med medlemskapet

 • Medlemskapet är 100% gratis.
 • Du får poäng när du handlar hos din favorit webbutik.
 • Du får poäng när du registrerar dig på andra sajter.
 • Du får poäng när du besöker andra sajter.
 • Du får poäng genom att delta i tävlingar och undersökningar.
 • Du får poäng genom att vara aktiv i vår community.
 • Du får poäng när du spelar spel.
 • Du får poäng när du bloggar om oss.
 • Du får poäng när du rekryterar dina vänner.
 • Du deltar automatiskt och helt gratis i alla våra tävlingar och kan vinna fina priser.
 • Du får förhandstillgång till nätets hetaste kampanjer och gratiserbjudanden.
 • Dina poäng kan du växla in mot våra fina premier såsom biobiljetter, presentkort till de flesta svenska butikskedjor, tidningsprenumerationer m.m.

Du får 50 poäng redan när du registrerar dig. Dessa 50 poäng är en välkomstpresent för att ge dig en försmak på hur lätt det är att få poäng. Registrera dig nu, och få 50 poäng direkt! Om du blir värvad av en som redan är medlem(precis som jag är) så får du 75 välkomstpoäng!!

|
v

http://gratisbio.se/?RecruiterID=29970


onsdag

Nu börjar de räknas ner till helg igen, imorgon är det bara en dag kvar.

Imorses var jag så opepp på att gå till skolan, var så trött och drog ut på de in i det sista. Men iväg kom jag och där började vi med klassmöte om student, karneval m.m. Sen så skulle vi få reda på våra mentorer på praktiken så man kunde ringa och prata med dom, fick vi de? Självklart inte, min och carros var inte klara.
Sedan kollade jag efter med sommarjobb och det ser inte så ljust ut men vi får alltid hoppas!

Vid ett så åkte vi till sockerbruket eftersom våran folkhälsolektion bestod av ett core/yoga pass, tyvärr kunde jag inte vara med fullt ut pga hostan och det men de jag gjorde var extremt jobbigt så kan tänka mig hur de kan kännas för de andra!
Sedan var mimmi så snäll och körde hem mig så jag slapp vänta på bussen, väl hemma har jag inte gjort något. Robin kom senare, jag har försökt få ihop grejer inför morgondagens inspelning. Om filmen blir så som vi planerat så kommer den vara grymt rolig!

Just de ja, klänningen som jag la ut.. det står att den är ljusgul men hittar verkligen inget gult i den... men bilder kan ju lura en något enormt så jag vågar nog inte beställa den.. fan!

studentklänning

Tille Dress SEK 399, Rut m.fl. - NELLY.COM
Tror jag hittat en bra kandidat för utspringningsklänning!

rutiner

I fredags var jag i skolan och det fick jag ångra rejält eftersom jag sa att det var en kort dag, icke sa nicke. Vi började med svenska där vi har sjukt bra ideer till våran del av film vi ska göra, så jäkla roligt!  Sen så hade vi skjutit upp habiliteringen till typ halv ett eftersom vi skulle på studiebesök.  Men som tur va fördröjde vi tiden med att åka handla åt Simone, hälsa på mimmi, m.m.
Vi fick åka till rehabcentret i stan och kolla, lite väl tråkigt.
Sedan åkte jag nog hem och vila, hade lite "spakväll" senare.

Sen vet jag inte vad jag har gjort, inget? Vilat?  hmm, ser ut som det. I söndags åkte vi till kållandsö där vi även spenderade måndagen då vi tittade på julias nya polle m.m. 

Nu är det tisdag och snart helg igen, sedan börjar min praktik! Så sjukt var fort det går, med körkort, skola, jobb?!  Nej jobb har jag inget än men jag ska kolla upp lite imorgon och så får jag se lite.
Idag var det en seg dag, först till tandis sen skola där det bara har varit babblande med favvoläraren verkligen.
Väl hemma så körde jag till skara, där hittade jag en bok.. om groggar! Haha, tyckte jag såg några smarriga drinkar som man vill prova och de va inga överdrivna recpet heller.

Nu måste jag nog sova, skola imorgon. Måste nog även ringa praktiken imorgon...
nej usch, jag är skoltrött och ligger efter gånger tusen!
shit studenttröjorna har kommit...
fasen vad jag har svammlat nu men behöver få ur det från hjärnan!

skola imorgon?

Nu är det torsdag, jag har fortfarande inte satt min fot i skolan denna vecka. Skönt, jobbigt?
Jag har iallafall ingen feber nu, tror jag utan hosta, lock för örat och lite småseg men det gäller nog bara att komma igång. Imorgon tror jag att jag ska försöka mig på skolan och det firade jag med chokladansiktsmask, lång dusch med scrub m.m.  Nu sitter jag här med lockigt hår&luktar cocos!

Fasen fick ett hostanfall just, ska nog inte säga att jag ska till skolan.
Jag vill inte veta hur mycket piller jag har knaprat mig i, hur mycket halstabletter, hostmedecin och hur många liter varmt vatten jag har fått i mig.  Usch, värsta viruset jag har varit med om på länge!

Imorgon är det fredag och kanske känns lite ovärt att åka till skolan men jag .. längtar? Fast jag är nog bara enormt rastlös och inte vill sitta hemma längre.

stadsbo

Ligger fortfarande hemma och är sjuk, börjar bli lite bättre men får fortfarande inte gå till skolan(det var nog första gången) haha!

Men men till rubriken iallafall!  Vi har fått en lägenhet i stan så nu är det bestämt, vi ska flytta!!:D
Känns gött, dock tråkigt att det krockar så rejält med min student men det får väl fixa sig.

Blir nästan granne med Marro, men det beror på.  Nu på tisdag så får vi veta om vi får en annan lägenhet på bottenvåning, nu har vi fått en på trejde men jag bryr mig inte så nu bara glad att jag ska slippa vinninga!


Fördelen med den på tredje: inglasad balkong, bra område(jämfört med de andra), slipper nog renovering, ingen insyn, tvättmaskin.
Nackdel: 3 våning!

Fördel med den på bottenvåning: uteplats, får renoverat precis som vi vill, tysta grannar, första våning, diskmaskin.
Nackdel: området, lite insyn, ligger längst bort från vägen.


Men det ska bli bättre än vinninga!=)

GRATIS BIO

Hos Gratisbio samlar registrerade medlemmar enkelt poäng genom att utnyttja Internets hetaste kampanjer och erbjudanden. Poängen kan sedan bytas mot SF:s biobiljetter eller presentkort som är giltiga i de flesta svenska butikskedjor.

Vad kan jag använda mina poäng till?
 • Biocheck = 400 poäng
 • Menybiljett (Mellan popcorn och läsk) = 200 poäng
 • Presentkort till valfri butik á 50 kr = 200 poäng
 • Tidningsprenumeration á 180 kr = 800 poäng
 • Tidningsprenumeration á 280 kr = 1200 poäng
 • Tidningsprenumeration á 380 kr = 1600 poäng
 • Nelly presentkort á 100 kr = 400 poäng
 • Nelly presentkort á 300 kr = 1000 poäng
 • Nelly presentkort á 500 kr = 1500 poäng

Fördelar med medlemskapet

 • Medlemskapet är 100% gratis.
 • Du får poäng när du handlar hos din favorit webbutik.
 • Du får poäng när du registrerar dig på andra sajter.
 • Du får poäng när du besöker andra sajter.
 • Du får poäng genom att delta i tävlingar och undersökningar.
 • Du får poäng genom att vara aktiv i vår community.
 • Du får poäng när du spelar spel.
 • Du får poäng när du bloggar om oss.
 • Du får poäng när du rekryterar dina vänner.
 • Du deltar automatiskt och helt gratis i alla våra tävlingar och kan vinna fina priser.
 • Du får förhandstillgång till nätets hetaste kampanjer och gratiserbjudanden.
 • Dina poäng kan du växla in mot våra fina premier såsom biobiljetter, presentkort till de flesta svenska butikskedjor, tidningsprenumerationer m.m.

Du får 50 poäng redan när du registrerar dig. Dessa 50 poäng är en välkomstpresent för att ge dig en försmak på hur lätt det är att få poäng. Registrera dig nu, och få 50 poäng direkt! Om du blir värvad av en som redan är medlem(precis som jag är) så får du 75 välkomstpoäng!!

|
v

http://gratisbio.se/?RecruiterID=29970


sjukling

Anledning till dålig update?
Jo jag har bara varit extremt sjuk, idag har jag orkat lite mer än igår då krafterna var helt borta på kvällen. Nu har jag bara en extrem hosta som vägrar att ge sig så jag får halvsitta upp och sova inatt.
Först var det halsflusstecken och för att vara snabb eftersom jag har haft väldiga problem med dom så åkte jag in, plus att jag kände att det var något mer än det(hade så himla ont när jag andades). Men jag fick en tyken läkare som skickade hem mig med några bra tips..   ta alvedon, ipren och vila så blir det bra..?!?! Han sa även att jag inte behövde komma hit när jag mådde såhär eftersom det bara blev kostsamt för mig.. Fan ta vården i sverige, ibland får man skämmas!  Att han kan få provsvar på 2 minuter så borde han vara en dunderläkare.. hmm... nee usch alltså!  Gubbarna behöver komma ner på jorden lite!
Varför har jag turen att alltid stöta på dessa idioter?

Hoppas jag kan vara lite mer pigg tills onsdagen eftersom jag har körning då, måste gå eftersom jag missade förra gången.  Nej nu måste jag nog vila lite mer, mina revben börjar säga ifrån med det här hostandet hela tiden.

sjuk, fredag.

Idag vaknade jag och mådde inte alls bra, dock trodde jag att jag bara var trött så jag var hemma eftersom vi hade bara två lektioner. Vaknar senare av att jag är helt täpt i näsan, tjock i halsen och hostar. Usch säger jag bara, simone har väl varit i farten och smittat mig;)
Till min förvåning låg robin också kvar, han hade vaknat med migrän och kände sig inte heller helt kry så det har varit en hemma dag idag.

Sett filmen upp för andra gången idag och sedan lite missade avsnitt, sovit och bara tagit det lugnt.
Måste städa hela helgen eftersom det skall tas kort på måndag, men får se om jag orkar eftersom jag är helt slut i kroppen.

Missade även filmkväll hos mimmi idag..=/

dagen efter... shopping

Efter två dagars vandring i stockholm var vi rätt utslitna igår.  Orkade inte ta sjubussen så jag tog åtta bussen, köpte mig en frukost och vaknade till brevid Alicia och Simone som lätt får en på bättre humör.

Vi gjorde inte så mycket mer den dagen, väntade ut tid på studiepass och liknande. På sista lektionen så fick vi se mer hamlet eftersom den inte var klar tydligen, men vi fick sluta i tid.  Jag, frida, alicia, catrin och Robin satt kvar i skolan. Jag hade körlektion vid halv fem och de andra vänta på bussen m.m. Tillslut var det bara jag, Robin och Frida kvar. Vid kl fyra ungefär så kläcker frida ur sig: - Blev du glad för filmen?  Både jag och Robin blev stumma eftersom Robin inte kom hem till mig igår som planerat(som frida trodde) så hade han inte fått sin present. Hon fattade sedan läget och gömde sig bakom en kudde! Hahah, ingen större fara skedd men dock skämdes hon ett bra tag.  (han blev glad frida, han trodde det var en jaktfilm;) 
Gick till körskolan med Robin då hans skrev in sig och jag väntade på min lektion, dock så var bilen utlånad till en som hade uppkörning och min lärare förvänta sig att den personen skulle klara det men tyvärr så blev det inte så. Min lärare skulle springa till vägverket men jag tyckte de blev så stressigt och bökigt så jag bokade om tiden.

Sedan kom mamma och vi åkte vidare för att kolla på lägenhet, den var helt okej så nu ska vi vänta svar på den eftersom vi inte fick den andra. Konstigt jäkla kösystem!
Väl hemma efter lite handling så satte vi på filmen och gjorde inte så mycket den kvällen eftersom jag började må mindre bra, kroppen var inte riktigt på g.

shoppingen

Hittade inte så mycket, antingen var vi för trötta, hungriga eller kissenödiga!:P

Fast, vi hitta inte så bra heller! haha!


Lite olika saker tror de va allt jag hittade, den korallfärgade tröjan tvingade simone mig att köpa och filmen fick Robin!:)
Ja frida, han blev väl glad!;) haha!


stockholm

I tisdags så var det dags för våran sista klassresa tillsammans, vid kvart i sju samlades vi för avfärd. Mimmi räddade tråkheten med dator&internet. Catrin hade kortlek och det visades sex and the city på bussen, härligt härligt. Det var bara tjejer med på resan, den enda killen var busschauffören(stackarn!).

Vi stannade i örebro där jag inte varit sen förra sommaren då man var påväg till peace and love.
När vi väl kom till stockholm så åkte vi direkt till naturhistoriska museet där vi fick våran "lunch" av skolan, smörgås blev det. Vi fick sedan titta lite innan det blev film på cosmonova, den var inte alls bra. Tråkig och man blev alldeles konstig i huvudet.
Efter en stund tittandes igen så åkte vi vidare till vårat vandrarhem där vi skulle sova, det var rätt okej. Småmysigt med konstiga sängar. Tillslut kom vi till stan där vi försökte shoppa men vi var helt utsvultna eftersom vi levt på smörgås hela dagen så våra planer om att äta på något bra ställe sprack när vi desperat sprang in på donken för att trycka i oss mat! Haha! 
Vi köpte lite ansiktsmasker, godis och dricka till kvällen innan vi tog tunnelbanan tillbaka.
När vi kom dit så började vi med att varva ner lite, bytte till mjukiskläder och sedan tog på oss ansiktsmaskerna! Haha vi var så jävla snygga, sedan satte vi på en skräckfilm&käkade godis.  Dock så somnade alla efter filmen medan jag fick läsa ut min bok.

Dagen efter så vaknade vi lite sent, vid sju...?  Vi gick för att äta frukost sedan var det bara packa ihop och åka vidare. Vi åkte till riksdagen där det blev säkerhetskontroller och rundturer. Vi fick sedan vandra till slottet och kyrkan innan det blev fri tid då den spenderades med att shoppa. Vi passade på att käka något gott, typ  mat kungen eller vad det heter. Massa olika buffér på samma ställe, jag tog nudlar med kyckling och ris!
Vid 3 tiden gav vi upp, vi var helt slut. Klockan fyra åkte bussen mot lidköping, vi stannade i örebro även då där vi skulle köpa mat men var för mätta på godis..
Vid halv tio tiden var vi utanför skolan igen, jag köpte mat och sedan åkte hem för att slockna.trötta töser påvägen dit

frida som ber?       töser utanför naturhistoriska

simone hitta en ny familj^^

snyggingarna i stockholm=)


rutiner?

I måndags så skulle man börja med riktiga rutiner igen, skola med lektioner. Men med tanke vad som väntade morgondagen var det ingen ide.

På morgonen så blev det redovisning, sen gjorde vi inget annat än satt vid datorn i 4 timmar innan nästa lektion.  Där hade vi bara lite diskussioner men kom bara på sidospår hela tiden.

På kvällen så packades det och så innan man skulle försöka sova lite innan det var dags för avfärd.

RSS 2.0