nattider

Ligger i sängen med wonderwall i öronen, det var ett bra tag sen jag satt vid datorn och lyssnade på musik. Flera år sen jag bara lyssnade och lyssnade. Rätt konstigt egentligen eftersom det var det enda jag gjorde ett tag, var inte musik från mitt rum var jag inte hemma. Kunde sitta i flera timmar med samma låt om jag väl hade fastnat för den. Tycker synd om mina föräldrar, grannar som fick höra musik från 3 olika håll dagligen. Dom njöt väl när Malin flyttade och Andreas jobbade på sommaren, jag var den enda som var hemma men dock spelade jag fram till klockan sju på morgonen. Jag satt alltid och bytte låtar med olika personer, mest med Julia eftersom vi är dom som har likvärdig musiksmak. Vi kan sitta med världens hårdrock i öronen och njuta men vill även ha de ljuvaste låtar ibland. Jag lyssnar igenom de mappar jag har fått av henne, det är inte lite och jag har kvar varenda en även om jag inte ville ta emot håkan hellström låtarna. En av de få vi inte har gemensamt. Kommer fortfarande ihåg när vi var och kollade på ett projektarbete tillsammans om koncentrationslägret, dom spelade en låt och jag vänder mig om till henne och säger; detta är allt en låt för oss!  Medan hon säger; Jag har redan skrivit upp vad den heter!  Hahah, sånt får en att må bra!

Oj, råkade skriva av mig lite.

Jag borde egentligen sova, jag ska jobba imorgon efter tre dagars ledighet. Fast jag har ju varit sjuk så någon njutning har det inte blivit precis. Det känns precis som söndagen då man försöker sova för man ska iväg till skolan, det var segt eftersom man visste att klockan åtta skulle man sitta där redo. Shit vad man vill tillbaka, skola är ingenting eller jo det är allting.


Dagen har jag spenderat med att plocka, affärer, städat och fixat med mig själv. Mamma och Andreas kom hem igår så jag var med mamma, det brukar bli billigare då men jag hade fasen fel. Det har varit en skön dag, den har gått långsamt och man har hunnit med det mesta. Jag var och handlade lite, bilder får väl komma upp en annan dag. Blir väl en annan natt då jag inte kan sova, dock inte imorgon för då ska jag gå ut!   Något jag verkligen ser fram emot, jag ska ut med ett gäng och bara ha kul! 
Förut så pratade jag med Julia och Linda, dom är nere i turkiet och gottar sig. Jag och Linda har gjort upp lite roliga planer på deras resa och jag förväntar mig ett bra resultat!

Nej nu ska jag försöka sova lite så jag orkar jobba.


Kommentarer
Postat av: JuliaJ

åhh nostalgi. glömmer inte a drop in the ocean. sjuka minnen. samma sak med wonderwall låten. där har vi låtar som väcker otroligt gamla minnen.Tyvärr blev inte planen genomförd i turkiet. Men du kommer få en del annat att lyssna på ändå. haha

2010-08-19 @ 12:21:11
URL: http://alwaysunknown.blogg.se/
Postat av: FridaN

Du kanske ska blogga snart sarah? du börjar nästan bli lika dålig som ja juh!:O

2010-08-30 @ 11:08:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0