nattider

Ligger i sängen med wonderwall i öronen, det var ett bra tag sen jag satt vid datorn och lyssnade på musik. Flera år sen jag bara lyssnade och lyssnade. Rätt konstigt egentligen eftersom det var det enda jag gjorde ett tag, var inte musik från mitt rum var jag inte hemma. Kunde sitta i flera timmar med samma låt om jag väl hade fastnat för den. Tycker synd om mina föräldrar, grannar som fick höra musik från 3 olika håll dagligen. Dom njöt väl när Malin flyttade och Andreas jobbade på sommaren, jag var den enda som var hemma men dock spelade jag fram till klockan sju på morgonen. Jag satt alltid och bytte låtar med olika personer, mest med Julia eftersom vi är dom som har likvärdig musiksmak. Vi kan sitta med världens hårdrock i öronen och njuta men vill även ha de ljuvaste låtar ibland. Jag lyssnar igenom de mappar jag har fått av henne, det är inte lite och jag har kvar varenda en även om jag inte ville ta emot håkan hellström låtarna. En av de få vi inte har gemensamt. Kommer fortfarande ihåg när vi var och kollade på ett projektarbete tillsammans om koncentrationslägret, dom spelade en låt och jag vänder mig om till henne och säger; detta är allt en låt för oss!  Medan hon säger; Jag har redan skrivit upp vad den heter!  Hahah, sånt får en att må bra!

Oj, råkade skriva av mig lite.

Jag borde egentligen sova, jag ska jobba imorgon efter tre dagars ledighet. Fast jag har ju varit sjuk så någon njutning har det inte blivit precis. Det känns precis som söndagen då man försöker sova för man ska iväg till skolan, det var segt eftersom man visste att klockan åtta skulle man sitta där redo. Shit vad man vill tillbaka, skola är ingenting eller jo det är allting.


Dagen har jag spenderat med att plocka, affärer, städat och fixat med mig själv. Mamma och Andreas kom hem igår så jag var med mamma, det brukar bli billigare då men jag hade fasen fel. Det har varit en skön dag, den har gått långsamt och man har hunnit med det mesta. Jag var och handlade lite, bilder får väl komma upp en annan dag. Blir väl en annan natt då jag inte kan sova, dock inte imorgon för då ska jag gå ut!   Något jag verkligen ser fram emot, jag ska ut med ett gäng och bara ha kul! 
Förut så pratade jag med Julia och Linda, dom är nere i turkiet och gottar sig. Jag och Linda har gjort upp lite roliga planer på deras resa och jag förväntar mig ett bra resultat!

Nej nu ska jag försöka sova lite så jag orkar jobba.


shopping @mimmi


Träns


2 pannband


lädergrimma


2 bett, nosrem


rengöring, pälsglans, sårvård, hovvård, borstar


flughuva, longeringslina och knäppen


sadeldyna, spö (eftersom mitt nya har gått sönder)


reflexländtäcke


fårskinnspad


vojlock


teddyvojlock


schabrak


schabrak


schabrak


sadel


köpte lite mer som skydd, reflexer m.m. men dom tvättades.
Supernöjd.

Är lite sysselsatt med putsning och så nu men allt blir nog superfint tillslut. Prövade även det jag läste om putsning med ketchup till betten...  Det fungerade superbra!!

sjukling

jahapp, då var man sjuk igen och kan man gissa vad som är felet? Jo mina underbara mandlar som svullnat upp som fan, ser halvrötna ut och jag går på pencilin och inte bara det utan dubbel dos.  älskart!

Har inte gjort annat än att jobba, jobba och sova.
Min utgång på måndag är förstörd eftersom jag nu är sjuk och kan inte dricka eller njuta av nåt eftersom jag vill lipa varje gång jag sväljer mitt egna saliv.
aja, får väl ta igen det någon dag.


blir nog bildbomb på de saker jag shoppa upp hos mimmi.

RSS 2.0