update

Märks att man varit ledig?

Stora delen av veckan så spenderade jag min tid på falbygden, jag jobbade söndag, måndag, tisdag, onsdag och torsdag. Fast på onsdagen var jag på hemvården, inte alls så farligt som man trodde dock gjorde jag kväll så det var ju ingen städ eller matudelning eller så. Nu håller vi tummarna för jobb istället!

Praktiken har gått bra, en del händelserika och en del icke så händelserika men det funkar ändå. I torsdags efter praktiken så åkte jag och Carro till skara för att köpa blommor till gravar, sedan letade vi oss till kyrkogården och började vårat sökande efter en grav där. Vi hittade de tillslut!  Vi köpte även lite mat och tryckte i oss eftersom vi inte hade haft någon lunch på praktiken.
Väl hemma så njöt jag bara eftersom jag visste att jag hade långledigt!

I fredags så sov jag ut, eller jag försökte iallafall. Vid tretiden åkte vi med paps till götene, eftersom vi var så tidiga så fick vi åka med och byta däck åt pappa. Jag borde fan bli mekaniker kanske? hahah!
Sen åkte vi till faster som vi firade lite, det blev smörgåstårta&glass, riktigt mums!

På lördagen blev det mer kaos än planering, det hela slutade med att jag och Robin satt hemma hos Frans med lite folk och grillade och hade oss.  Trevlig kväll med ätande, spelande&sovande!;)

Dagen efter vaknade jag upp vid tio elva tiden sådär, stör mig alltid lika mycket på att jag inte kan sova ut dagen efter. Vi var ju inte hemma förän halv fyra och jag somnade nog inte förän vid fyra tiden, okej inte så långt men att vakna tidigt och sedan inte kunna somna om är pest!
Jag och Robin försökte göra det mesta utav dagen, vi gick ut i trädgården och sysselsatte oss med saker som vi ändå måste göra innan vi flyttar som rensa landet och rabatter m.m. Senare vid kvällsnåret så blev det kycklingsallad som satt fint i tomma magen.  Vid nio tiden var jag enormt rastlös och kom då på att jag fick ett recept av Carro i torsdags på chockladkolakakor så det var bara att sätta igång. Som tur var gick det så snabbt och smidigt, tror dock jag brände dom lite och dom blev nog lite för tunna hehe men annars var dom goda!  Så vi får tacka Caroline för receptet, eller hon som hade med dom till personalen på falbygden kanske, hehe!

Idag har jag sovit, tagit det lugnt och försökt fixa lite. Behöver dock plugga men jag orkar inte!
Jag körde in Robin till min bror som skulle ha lite boytime eller något, dvs spela spel, dricka cola&snusa? Hahah!
Hemma så började jag riva i mina flyttahemifrånlådor, skrev upp allt jag hade eftersom jag inte var så smart och gjorde det när jag packade ner det. Blev inte riktigt klar men får göra det när vi flyttar!
Nu har jag hämtat Robin och ska försöka göra någon nytta men känns inte som det kommer bli så.

Imorgon är det ny arbetsvecka&jag vill nog tillbaka till skolan även om det är en bra praktik men det tär på en att vara borta minst 11 timmar om dagen för en praktik.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0