snart klar

Jag börjar närma mig slutet av min sista praktik, det känns konstigt men ändå så himla bra. Har nog aldrig varit så skoltrött men ändå längtat till skolan samtidigt, japp jag är konstig.

Dagarna har flytit på, mina dagar ser ut desamma. Jag vaknar och drar mig till sista minuterna, efter sex så kommer mimmi och hämtar mig, sen är jag borta tills jag slutar mellan fyra halv fem. Jag är borta minst 11 timmar om dagen när jag jobbar dagpass, på kvällarna är det lite kortare men jag gör knappt några kvällar. Bara en kvar! Sedan är jag så enormt trött och försöker hålla mig vaken tills jag kan lägga mig. Så rolig är jag!

I torsdags så var det skola, vi fick se på film på religonen, sedan så var det psykiatri i en trekvart. Vi drog sedan vidare för att hämta våra studenttröjor, dom blev bättre än förväntat! Vi käkade lite&sedan drog vi till skolan för att köra igång med filmningen, det flyter på men vi blir inte riktigt klara.

I fredags så praktisera jag och fick sluta halv fyra, total nöjd! Hemma så slappnar jag av och senare så åker vi och hämtar kinamat, det satt fint!  Malin joinade oss och vi satt proppmätta ett tag innan det var dags att bege sig till Michaela på tjejkväll, eller förlåt förfest enligt Richard som alltid är den enda mannen ibland oss på våra kvällar. Yes, har alltid varit och kommer nog alltid vara så.
Följde dock inte med ut på krogen eftersom jag är så trött&seg men det var skönt att komma ut och träffa lite folk igen, man är inte så himla social under praktiken.
Dagen efter så sov jag ut lite, framåt eftermiddagen så åkte jag ut till kållandsö med Robin. Vi hälsade på Johan&Emelie en liten stund men annars gjorde vi inte många knop. Idag har vi spenderat dagen i solen, vi har lekt pyromaner&fikat.
Vid två tiden åkte vi till stan för att möta upp mamma, vi kollade på lite färg. Jag hittade en grön färg och en jätte röd färg jag kunde tänka mig sålänge innan renoveringen. Men jag vet inte hur jag skall göra.
Åkte sedan till affären innan vi begav oss hem till vinninga igen, här har vi bara packat lite lådor&rensat lite. Jag hittade massa skivor jag började lyssna igenom, fyfasen vilken musikstil man hade! Haha!

Imorgon är jag ledig, känns gött! Jag ska ängna dagen åt ingenting, titta på sjunde himlen och bara va. Måste ladda upp inför dom sista dagarna nu, på fredag är det slut!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0