snabb vecka

I måndags så var det dags för skola igen, dock ingen vanlig skolvecka eftersom vi hade social psykiatri hela veckan.
Vi började med en härlig 3 timmars föreläsning direkt på morgonen, lagom otaggad sådär. Sedan gick jag med mimmi, curry&mone till stan eftersom mone behövde köpa presenter och mimmi behövde tömma kontot, haha nej jag kommer inte ihåg vad hon behövde köpa men ändå.
Gick sedan tillbaka för en liten lektion innan det blev stan igen, jag hittade inte en enda sak. Dock kollade jag inte heller eftersom jag ligger på sparsidan för första gången i mitt liv, det går sådär..
Vi tog en liten snabblunch på donken, det satt fint!
Sedan kom vi äntligen till skott med det vi skulle göra efter biltittande och annat, fixa studentflaket! Vi började bygga bänkar, simone smet hem tidigt och jag o mimmi satt kvar och spika till halv tio!

Nästa dag vaknade jag upp mör o seg, min handled kändes som den var av!
Men jag började packa, gick till affären&sedan tog bussen in till stan där jag fick vänta i 1½ timme på nästa buss ut till vischan!  Simone&Alicia hämtade upp mig, vi åkte vidare till huset och skulle börja vårat pluggande ... fast det blev mat först istället. Stripes, kyckling & 4 olika såser , gormemat! Haha! Vi körde på lite, sen åkte vi och skulle ta in hästarna. Lasse var inte så tjock som simone hade fått honom till att låta men rund om magen kan man ju säga! :) Haha, det ska jag tydligen banta bort i sommar på honom. :P
Sedan satt vi och pluggade till 2 på natten, det kändes skit bra! Dock blev dom trötta så vi la oss och så på film, dom somnade efter 5 min&jag såg 2 filmer haha!
Vaknade först vid tio tiden, väckte tjejerna&det blev lite frukost och ett tappert försök till pluggandet!
Men nu är projektarbetet klart och det är det som räknas!

Vi åkte sedan in till stan, hämtade våra studentmössor&de andra vi beställt!!!:D
Den passa&allt stämde så jag är nöjd!
Nu närmar det sig!

Sen var jag hos paps en stund innan mamma kom, sedan har jag varit hemma och försökt att plugga. Missar tyvärr fikan med tjejerna på det nya stället men jag måste verkligen komma ikapp med mina läxor&sedan mår jag inte riktigt bra. Känner att allt börjar komma ikapp mig nu. Usch, nej nu måste jag sova!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0