planera framåt

Det känns som det inte finns något att göra vissa dagar men kollar man framåt blir det nog lite mer stressigt.

Idag fick jag reda på att vi kommer få lägenheten tidigare, den 3 maj får vi nyckeln och då ska jag börja med att måla om mitt rum(står inte ut med gamla tapeter tills renoveringen). När jag gjort de så flyttar vi in allt, under tiden så packas det in i skåp och liknande men det tar inte lång tid.
Så nu måste man börja småpacka men det känns som de mesta är redan nerpackat för mig, de som inte är det förutom tavlor och sånt klarar jag mig inte utan!
Så i maj är jag tillbaka i lidköping, det ska bli konstigt att kunna cykla sig fram igen! Jag lovar, cykeln var fan ens bästa vän ett tag.

Om två månader är det studenten och det är så mycket som skall fixas innan detta, jag har typ bara skaffat balklänning. Hahah, fast det kanske är svårast?

Jag håller även på att skaffa mig arbete, det ser lite ljust ut men vill inte ta ut något i förskott. Den dagen jag får mitt schema skall jag vara lycklig! 

Håller även på planera en lite campingtrip med Frida&Frans, något som jag verkligen vill ska bli av men det ser mörkare ut eftersom man jobbar olika och de flesta campingar vill inte ha några under 25 år! Men jag har hittat lite kandidater iallafall.

Körkortet är också i full gång, dock har jag inte kört nu under praktiken. Fick även en tid för riskettan jag var tvugen att tacka nej till tack vare den där skitpraktiken, haha ja då blev jag arg!

Jag ska även prova på lite andra saker, så som det ser ut nu ska jag ha Simones häst i sommar men då måste jag ha ett arbete så allt hänger nästan på detta.

Pricken över i:et just nu är att man går i skolan, hjärnan är överbelastad&plugghögen växer i god takt. Här lämnas ingen tid till spillo.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0