theres a rock

En fredag kväll och jag sitter här hemma fortfarande i min sov t-shirts, underbara slappa dag. Jag vaknade vid nio fast jag kände att jag behövde sova mer men det gick icke. Så det blev en massa tråkiga program innan de fanns något vettigt att se på, har aldrig förstått mig på varför man har över 100 kanaler och det är tv-shop på mer än 50% av dom. En del är det ingenting på och andra massa gissa ord program.
Nu har jag försökt komma igång med min städning, det går inte allt för bra men de ser lite bättre ut på golvet man aa snyggt äre inte. Får väl rensa upp och sen lägga mig och läsa, jag började läsa körkortsboken igår och jag måste säga att det var en väldigt knepig bok. Den sa mig ingeting utom de uppenbara eller sådant man inte förstår. Får väl ge den ett kapitel till men jag är glad att jag inte la ner pengar på den skiten!
Imorgon ska jag på julmarknad i falköping, kanske ska köra dit fast kanske bättre att köra hem eftersom de inte vet vart det ligger riktigt. Sedan ska jag direkt till Robins mormor för lite kalas. Sen blir det hem till Robin för mera kalas eller vad det var. En fullspäckad dag till skillnad från idag men det blir nog roligt!
Just nu sitter jag här och lyssnar på lite brolle, jag kan inte sluta tänka på Nina som fick mig att börja lyssna på den gossen. Där med gör det att man typ sitter och skrattar här eftersom man tänker på vad jag och Nina har haft för oss dessa år. Det är den enda människan jag kan sitta och ha världens skrattanfall i mer än 20 min åt ingenting, den enda människan jag får fnissanfall i kyrkan med och den enda jag har rusat igenom auscwitz med för att hinna med bussen!  Får bara hoppas att hon hittar en lägenhet i stan så hon kan flytta tillbaka till stan igen efter jul! :)
Nej, nu ska jag försöka röja undan lite till, sen slänga mig i duschen och sen somna med körkortsboken i nyllet!


molly :)


can you feel it

Oh shiet! Det var cirkus 10 dagar sen jag skrev, nej det är exakt 10 dagar sen. Vad har jag haft för mig, ärligt talat så vet jag inte riktigt själv eftersom jag har bara varit så allmänt trött!

tisdagen blev det en liten kortis, vi gjorde nog ingenting speciellt. Efter psykiatrin så blev jag kvar i skolan en stund innan vi vandrade hem till pappa där det blev lite smycken sålda.

Onsdagen så blev det lite mer uppdrag för mig och Carro, studentkläder. Menmen, vi har bara ett år kvar!
Jag slutade kl två, försökte sitta kvar i skolan men gav upp efter en stund, satt där själv och kunde inte tänka för det var så tyst. Jag vandrade runt på stan, in i samma butiker om och om igen för jag väntade på att klockan kunde bli sex. Hann träffa Aleksandra innan hon drog iväg till makedonien för sitt projektarbete, men när klockan äntligen blev sex så mötte jag upp Mariette, Michaela, Julia, Linda, Victoria, Matilda och Sanna (ingen glömd får vi tro) vid 3B. Det blev en lång fika i 2 timmar, väldigt mysigt och trevligt! Något som gärna görs om igen, vi planerade även in lite pimpling på fredagen.
Sen kom mamma, hon körde ut mig till kållandsö där jag sov och förstörde min sovmorgon + en rejäl god morgonpromenad..

På fredagen hade vi ingen rehab på morgonen så det blev en trevlig sovmorgon där också, kom in för en liten snabbis på religonen. Jag hängde på Cicki och Bea till hjertbergs i racerbilen, fast det blev willys när jag sa hur billigt godiset var. På folkhäslon var vi arga eftersom vissa får ledigt och vi aldrig kommer att bli, smart när man har grupparbete?! Idioti.  På vårdpedagogiken var det bara att börja förbereda inför de la gardie open, vi fick ett kvällspass med handmassage, vi gjorde planscher och införskaffade oss olja.
Sedan blev det en liten tripp till stan med Bea innan jag fick springa till bussen som gick till Marro. Jag skippade syrrans inflyttningsfest eftersom jag skulle vara outsidern där och då lät det mycket mer lockande med tjejkväll hos Marro. När alla hade kommit blev det pizza, tjöt, idol och pimplande. Skit trevlig kväll som är värd att göras om väldigt snart!  Sedan blev jag upphämtad och for till kållandsö helt oplanerat.

Lördagen blev en liten seg dag, inte mycket gjort eftersom jag inte var på den hurtige sidan. Men vi tog oss iväg till Martins stuga där det blev lite tv&film.
Söndagen har jag inget minne av men den spenderades på kållandsö.

I måndags så chillepilla vi lite ute på kållandsö, grejade lite ute men det var skit väder tror jag så det blev inte en väldans mycket saker. På kvällen fick Robin sin nya dator han köpt så nu kan vi sitta där utan att få vänta några timmar på att saker ska starta eller att sprida virus. Så där satt han halva kvällen&för mig en tidig sovtime.

Tisdagen så vaknade vi tidigt, gjorde oss klara innan Annelie kom och hämtade oss. Det blev lite affärer innan jag mötte upp Carro så begav vi oss till rydéns för att kolla kläder. Vi fick hem kataloger som jag fick i uppgift att glo igenom tills skolan börjat. (det tog två minuta(Y). Sen åkte vi till vårat gruppboende som vi ska ha projektarete med, där blev vårat projekt mycket större än väntat och datum blev fixat. Så nu känns det väldigt bra eftersom vi kommer ha bra med tid på oss!  Klar med den stora redovisningen innan jul!
Sen blev jag avsläppt hos min syster där både jag och robin blev klippta. SÅ NU HAR JAG INGET HÅR KVAR!!! Det är ju typ till axlarna, det är riktigt hemskt. Hej mitt nya tofs liv!
Åkte tillbaka till kållandsö.

Igår, onsdag. Då åkte vi till stan med Robins mamma och mormor, hittade väldigt mycket men jag vågar inte köpa eller jag ska INTE köpa något innan jag har varit på ullared. Vi åkte sedan hem till vinninga där vi inte blev långvariga. Min syster kom för hon hade fått sin nya soffa så de var bara att åka in till stan där vi blev bärhjälp. In med den nya, ner med den gamla, åka iväg till andreas med den gamla, upp med den och ner med min IKEA fotölj som är en säng. Jag ska nog ställa den som min data stol igen, det var förjävla gött ett tag!
Mitt i allt på kvällen ringer jävla tandläkaren, hah fick tid 16.20 IMORGON!?  Man ba aha, de va ju bra förberett.. men men bara att tacka ja så det blir gjort(Kan vara bra innan allt julgodis).
Just de ja, jag beställde verkligen min studentmössa igår.. fasen vad jag vela men nu är beställningen iväg skickad men jag hinner la ändra den 1000 gånger.  Får iallafall en fin räkning på 1015 kr!  Fast då är ju frakt och Robins fillingar inräknade. Men ändå, de andra kanske man borde kunna vara utan..

Idag så blev de inte mycket mer än tandis, hade inga hål men är helt jävla öm i käften så som dom håller på med sin tandtråd! Ja, välkommen tillbaka om ett år. Det är gött. Robin har åkt hem och här sitter jag ensam hemma eftersom mamma&andreas är i götene.  Det ringde på dören förut men jag sket(vågade) i att öppna. Vet inte var de kan vara för psykfall här ute. Redan råkat ut för ett. Men sen kom jag på, torsdagen innan halloween! BUS ELLER GODIS är det ju idag eller? Så det var väl små barn men jg vill ha mitt godis ifred. Fast jag har inget, bara chips...  fan.
Nej nu har jag bloggat för idag och nu har jag suttit här för länge. SKa se om de finns lite att plugga om jag orkar eller tjöta i telefon.
Ciao.

shakedown

Klockan börjar närma sig tio och jag har inte gjort ett piss på mina läxor.  Jag känner att jag inte vet någonting, simone hade inte heller någon koll. Jag har två lektioner imorgon, en om kristendom som jag klarar mig utan och sedan psykiatrin då historia uppgiften skall vara klar men ja. Den ligger fint halvfärdig på min skolinloggning. Får nog bli USB minnet med imorgon! Sen funderar jag på att sitta kvar i skolan och göra klart dessa saker innan jag beger mig till papsen. Dom ska också titta på smyckena, liknande dom jag köpte ifall det är något intressant.
Jag och Robin gjorde en hylla förut, hahah!  Den blev skit snygg?  Ne men de var till routern och de internetskiten som nu har hamnat i garderoben.
Jag vill nog krypa ner hos Robin nu, verkar mycket bättre än att sitta här framför word och försöka skriva något bra.


tribal dance

Måndag vecka 43, bara fram till fredag sen är det lov!  Bara i en vecka men det är är nästan guld värt det också. Har inga som helst planer, men jag gissar på att det bara en dag med plugg sen ska jag bara njuta tror jag. Behöver nog en rejäl spark i röven för att kunna gå tillbaka till skolan efter de men ja de får allt gå.
Jag vaknade vid halv elva idag, ?!  Shit, jag sluta fem över elva. Så nu blir det bara massa plugg, jag märkte inte ens när Robin gick i morses. Så det var nog sömn som behövdes.
Jag försöker få igång mitt stroke arbete som skulle varit inne i torsdags men alltså jag vet inte hur man skriver längre. Det går bara inte, det hjälper ju inte mer att jag inte har pappret med mig eftersom det är spårlöst borta. Sen måste jag göra psykitatrin som skall vara klar tills imorgon. Egentligen vet jag inte vad som ska skrivas, känns mest som ordbajseri. Jag kan inte psykiatrins historia så hur ska jag kunna gämföra den med dagens?!
Fast det enda jag vet är att det inte var så bra att ha idiotanstalter, hostpital där man stängde in människor. Det hjälpte inte så mycket med elchocker, iskalla bad tills medvetslöshet eller sitta i en snurrande stol tills man svimmade. Aja, får se vad jag lyckas få ur böckerna.
Ska nog äta lite innan jag sätter igång på högvarv, jag kan inte koncentrera mig när det är så tyst. Helt ensam hemma, tv:n är på, katterna leker jävel med varann och jag sitter här med musik. Nej jag behöver mitt stökiga klassrum med pratande klasskompisar och ett ton press på mig. Då kan det faktiskt bli saker gjorda, här känner man ingen press över något utan man kan skita i allt. Får väl försöka mer när Robin kommer, kanske inte så kul men då har man lite sällskap iallafall.
Ciao.

obsession

Nu är det snart dags för sängen. Vi åkte till stan förut, blev lite inköp och kanske lite för goda sådana. Nu har vi bara haft söndagsmys framför tv:n. Jag har lyckats klura ut vilken den bästa dipen är+chipsen!

Varför har inte dipchipsen kommit tidigare?!

Jag har även druckit årets första julmust och det smakar faktiskt bättre än någonsin!

Jag har varit riktigt rastlös hela helgen, jag behöver lite projekt känner jag fast jag har ju skolarbeten att göra men det är ju aldrig lika roligt. Jag har till och med bytt blommor i mitt rum, eller nu överdrev jag. Jag har bytt ut min tråkiga planta med två blad som blommar var 100:e år till en annan med mera blad. Jag har även satt ut mina fågelmatare eftersom jag tycker så jäkla synd om de små kraken när det är kallt ute.
Imorgon ska jag verkligen plugga, det är ett måste!  Verkligen göra klart allt så man inte har något annat att göra, vore gött som fan men ja.. behöver lite motivation.  Får se.
Nu ska jag nog lägga mig och läsa lite, inte i nya körkortsboken utan i pamela anderssons bok som fortfarande inte är utläst.

street fame


Jag skulle köpa nytt armband eftersom mitt hade börjat byta färg, det blev ett mycket längre med ett hjärta och en ängel på. Sen råkade det bli en ring också, haha. Kanske blir ett halsband också, funderar fortfarande.

frozen flame

Ja nu har redan hela helgen flugit förbi och det har väl inte gjorts jättemånga knop.
På torsdagen var vi på sjukhuset hela morgonen men de slutade med att vi fick åka hem igen med lite värktabletter, det var ingen blindtarm utan bara en infektion i kroppen som tur va. Men jag var för trött för att åka tillbaka till skolan och det förstod dom som tur va så jag slapp. Vi åkte till kållandsö istället där vi blev sovandes tills idag. Just de ja, Alicia klarade körkorten denna dag också! I fredags blev det skola, där planerade vi för de la gardie open. Jag, Emmely och Corinne ska massera händer, haha skit kul?!?! Nej, sen åkte jag hem till Robin där vi väntade på Alicia, Martin och Simone för vi skulle fira lite för körkorten och så. Vi tog mat på donken och åkte runt lite, träffa folk. På lördagen så blev det storstädning av Robins rum som det var ett litet stort behov av, dock tyckte inte Robin likadant och fick ta ett antal vilopauser. Men det gick och det blev färdigt så nu känner jag att jag behöver ta itu med mitt rum men då känner jag för nya möbler.  Sedan blev det lite lördagsmys framför tv:n :)
Idag så åkte vi hem till mamma för söndagsmiddag, det blev rådjurskött!  Supergott!
Nu kanske vi ska in till stan igen, får se.. funderar på att köpa hårfärg!
Jag vill gärna klippa mig också, får se om syrran jobbar^^

cupid

Ja, nu har det allt vart en annorlunda kväll. Kom nyss hem från akuten, Robin ringde om tips för han hade så ont i magen och då fick han åka in istället och det blev provtagningar och hela faderuttan och slutade med att det var en misstänkt blindtarm. Så där rök min sovmorgon utan uppe med tuppen för en röntgen som dom tror blir vid åtta men jag vet redan nu att det aldrig kommer bli då men vi får väl åka in och vänta. Får se om jag hinner tillbaka till skolan imorgon då jag egentligen börjar tjugo i tolv&ska göra projektarbete men får väl se om Robin hamnar på operationsbordet eller inte.
Nej nu ska vi duscha&vänta på att hans värktabletter ska värka så han kan sova som han inte gjort bra på några nätter.
ciao.


i saw three ships

Jag är sååååååååååååhär trött just nu.
Fick stressa till bussen imorses och haft studiepass där vi för en gångs skull fick ha både datorer och ett rum att sitta i så de va en riktigt eloge. Jag försökte göra klart stroken men jag har fortfarande två saker kvar att skriva om men de gör jag imorgon på nästa pass. Vi hade social omsorg och där gjorde vi faktiskt något nytt, men vi fick se en film vi redan hade sett. På folkhälsokunskapen tjata vi om vårat grupparbete och vid två slutade vi så då gick vi och provade studentmössor!  Så just nu sitter jag här och försöker få ihop de så bra som möjligt, jag har beslutsångest så de räcker å blir över. Jag vet bara att jag vill ha champangeglaset, hur mössan ska se ut vet jag inte... ser inte så bra på dessa skit bilder.


Såhär har jag gjort änsålänge men jag är osäker.. Jag har tagit röda blomman för op och den röda strängen precis där de vita börjar som står för op.  Kanske vore snyggt att rista in lidköping under skärmen men ah, eller ta en mössa med ficka i eller nåt. Får försöka höra hur dom i klassen har gjort, vore kul om de inte blev allt för olikt! :)

Har även pratat med Carro och våran resa till ullared blir den 16:onde november med Josse! :)  skit skoj, då blire massa shopping så nu får jag allt spara pengar!

oh uh

Onsdag och om en vecka plus 2 dagar så är det lov!
Klockan är just nu tio i åtta och jag ska snart ta mig till bussen för jag börjar ju halv tio! Jävla mentorstid som förstör så jag inte kan ta min tio över nio buss men aja, får väl stå ut lite. Kanske kan börja göra klart min stroke uppgift. Jag kunde verkligen inte somna igår så det blev en kort stund sovande inatt och jag drog verkligen ut på snoozen.. det var så gött, haha!
Idag har vi tre lektioner, inga speciellt roliga alls. Det börjar med studiepass då alla blir så arga så det förstör hela dagen, sen har vi social omsorg som är världens tråkigaste ämne efter svenska och då överdriver jag inte ett dugg! Sen har vi folkhälsokunskap som jag missat det mesta i men eftersom det är en 50 kurs som fortsätter till våren känner jag ingen panik. Det är rätt dumt att den enda kursen som jag vet som slutar till jul är social omsorg(men det är ett stort plus!) De andra är nya kurser så de håller nog på till slutet även om det är 50 kurs. Vi har väldigt dryga kurser eftersom vi har så mycket och långa praktiker så vi hade missat mycket mer då men jag tror inte någon hade satt sig på tvären.
Nej nu ska jag nog packa det sista, väcka robin för att säga att jag ska gå(nu får han allt igen^^) och sedan stå i kylan för att vänta på en buss full med tjatiga ungar!  Hoppas verkligen alla börjar tidigt eller senare än mig!


one word

Nu är klockan tio i tio, Robin ligger i sängen och halvsover framför sin favvokanal. Jag känner att jag inte är på sovhumör, vill verkligen hitta på något stort!  Göra något och ha det till användning, men jag får se om jag känner likadant imorgon annars blire inget. Jag är sugen på att göra mina ljusbollsak jag fick tips om men jag är så jävla glömsk! Jag vill ha en förändring och det måste det bli snart. Ska nog ringa min privata frisör om en klippning, fyfan vad drygt de lät men jag menar ju min syster. Haha! Jag behöver färga mitt hår och funderar seriöst på mörkt, verkligen mörk mörkt..  Jag har haft svart under ett antal år fram och tillbaka, vet inte vilka nyanser jag inte haft! Men det får det nog bli, snyggt kan det bli när man ser det på gamla kort ser det ju bättre ut än min råttfärg jag har nu.
Dock ska jag inte ha röda nyanser i, har för mig att jag haft de innan och det är nog inte min grej fast det är snyggt ändå. Behöver en knuff till att göra de saker man fick för sig förr när man kom med den ena hårfärgen efter den andra. Lila var nog mitt sämsta val.

Nej jag är enormt rastlös, svintråkigt. Finns inget annat att göra en lite pedikyr på sig själv, men fan det är tråkigt det med och Robin orkar nog inte med mig om jag ska försöka få igång han. Haha stackarn =)
Nej, nu babblar jag om ingenting.
Ciao.

changes


en grymt bra låt!


all skook up

ny vecka och det börjar närma sig lovet, fy tusan vad skönt!
Veckan som vart har varit fullspäckad, i onsdags så övningskörde jag till Robin i mörkret och det var ju lite smått läskigt eftersom jag var nära på att köra på både ett rådjur och en lite räv. Men det gick väldigt bra men lång tid tog det eftersom jag skapade köer efter mig när jag körde så långsamt men det var väl lite uppskattat när jag räddade deras bilar från skador! Men aja, sedan var det bara att köra på skolan på torsdag. Jag åkte nog tillbaka till kållandsö på torsdagen för jag lyckades försova mig rätt rejält på fredagen så det var bara att gå upp, ta på sig, borsta tänderna och sätta sig i bilen till skolan. Väldigt lyckat!  Kände att jag inte var på topp, hade huvudvärk och mådde inte alls bra så jag gick till skolsyster för en alvedon och de visa sig att jag hade feber och fick åka hem igen. Men jag kom hem, fick i mig lite mat och slappnade av lite. Alvedonen gjorde sitt jobb eftersom jag hade typ 35-36 när jag tog igen hemma. Hahah, men jag var lite bad och åkte in med mamma och emeli för att köpa blommor inför bröllopet.
Aja, jag blev lite bättre på lördagsmorgonen men den var hektiskt eftersom det var dags för bröllop. Jag var uppe vid halv åtta och väckte allihopa, inte ens katterna fick sova. Vid halv ett åkte vi till kyrkan och vid ett så gick vi inåt. Det gick skit bra tills malin gick fram för att hålla buketten när de satte på ringarna, när hon väl lämnat tillbaka den och skulle sätta sig igen så fantisera hon att det var 1 trappsteg istället för två så hon gled ner för ena och travla omkring lite snupplande så vi brast i skrattanfall. Det blev inte bättre av att någon nös utav bara helvete heller efteråt!
Vi tog oss iallafall hemåt där det blev salladsbufé och en maffig chokladtårta.  Det slutade med att jag och robin blev ensamma kvar hemma och det blev en tidig kväll tror jag, vi var helt slut.
Söndagen åkte vi hem till Robin igen :)  Där fick jag äta rådjur för första gången och det var skit gött!

Igår så var det skola igen, jag hade en ovärd lektion för jag kan inte bry mig mindre om den tråkiga svenskan. Må vara ett utav de tråkigaste språken att lära sig, ingen nytta har jag utav de kurser iallafall.
Men men, vi åkte hem till pappa och somnade en stund där tills Robin skulle på möte och där fick han ny praktikplats på ett serviceboende så det blir nog bra. Sen blev det mat, rådjursbiffar som var rikitgt smarriga. Vid sju tiden tog vi bussen till Robin igen där det blev sängen efter hollywood fruar.
Idag så sov vi lite för länge så idag är det verkligen en slet dag, som tur var så var våra lärare på våran sida. Våran religon var slut kvart över åtta då vi bara fick hälsa på våran lärare och en uppgift, att vi skulle ta reda på vad våra namn betydde.  Sarah tros komma ursprungligen från Sahara som betyder härskarinna, det betyder även prinsessa och lycklig!  Haha, jag tyckte det var riktigt bra.
Sedan var det psykiatri och jag fick reda på att 5 st har sökt till falbygden så byebye med den platsen, men jag tror att daglig verksamhet kan passa perfekt, INGA HELGER!  Men vi fick iallafall se klart en film och sen var det upp till oss vart vi gjorde uppgiften. Men studena Sarah, Simone och Alicia stannade kvar och jobbade lite så jag har två halvfärdiga inlämningar men det är bättre än inget. Vid tolv så åkte vi och käkade på mcdonalds och mös lite där, trevligt. Vi mötte upp min bror för att lämna kläder och sen åkte vi hem. Så nu sitter jag här och ska egentligen plugga men ack vad tråkigt. Robin ligger i sängen och vilar medans jag får serva honom nu när han mår dåligt ;D  Men jag ska nog försöka plugga och hoppa in i duschen.
Ciao.
det löser sej

Nej ingen idé att störa sig på min felstavande rubrik(nu gick du precis tillbaka och titta om det var fel, eller hur;)  Nej men det skall vara så, enligt timbuktu iallafall men vad vet skåningar. Alla mina rubriker är låtar och ibland funderar jag starkt på att skippa de eftersom det är väldigt frustrerande ibland att hitta något när hjärnan sviker. Men jag har alltid hittat någon ursäkt att ha det kvar, alla mina hundratusen läsare känner igen mig så? hahaha nejtack. Jag tror jag har sagt till cirkus 4 personer+ bea då vad min blogg heter sen har väl annat folk hittat hit på något jävla konstigt vänster.
Men men, hur slutade det igår... jo just de! Jag låg i min säng ungefär hela dagen, sedan kom Robin och det slutade med att det fanns både chips, dip, godis och levande ljus. Bara sånt där mys som är ett riktigt stort plus man kan få njuta av på en vardag när man är sjuk!
Jag tog även en lång dusch och skrubbade mig rejält eftersom jag skulle testa min brun utan sol, haha men jag tror de gick bra. Men jag var tvungen att testa eftersom jag inte vill se ut som snö på bröllopet och idag skulle jag ändå lyckats få bort de till lördagen om de var konstigt.
Idag så vaknade jag av att Robin skall gå upp och åka å jobba, som vanlig kan jag inte somna om så det blir en tidig uppgång som det blir varje dag känner jag. Hej jag börjar bli gammal?
Nej men jag har inte gjort så mycket fast jag egentligen skulle börja städa, fast de gjorde jag igår men de ser ut som bomben så fort robin har vart här. Haha det är det som är konstigt, i hans ser de fan inte ut så när jag åker därifrån men ah pojkarna har väl en stor respekt för sina älsklingsmammor!
Nej, nu sitter jag och tittar på min halvätna negerboll som väntar på att slinka ner helt fast jag orkar inte egentligen. Skall nog göra mig iordning eftersom jag sitter i t-shirt ännu, lyssnar igenom gammal musik som är skit härligt! Hade så jävla bra stil när man var mindre, hahaha!
Nej, STÄDA SARAH!
nu vill jag bara fördriva tid eftersom jag åker till Robin ikväll för imorgon äre skola för full rulle!

speak of the devil

Ojoj, helgen är förbi och den blev som planerat tror jag.
På torsdagskvällen kom Robin med mat och Molly, så det blev en bra kväll.
På fredagen så åkte vi med Carro hem, vi käkade oss mätta på knäckemackor och såklart var Carro värst med cirkus ett halvt paket;) haha. Men sen började vi göra oss iordning så kom Frans och Frida, så vi fick god mat och så sen började vi värma upp drickandet. Tillslut kom mimmi&andreas och även Cicki och Victor. Det var trevligt, vi spelade lite spel och så. Drog vidare till stad och träffade emelie och annat folk, trevlig kväll!
Vi sov hos Malin&åkte hem tidigt, kände att en förkyldning var påväg så det blivit tidig sängdags och för mig blev det värre. Men men vi åkte iallafall hem till Robin i söndags och där blev jag bara värre och värre så på måndagen åkte jag hemåt eftersom Robin ändå skulle jaga. Han sköt en råbock och jag fick feber, skit kul! Så nu sitter jag här en tisdag, när vårat sista skolkort skulle tas så nu var de missat.  Har skit tråkigt och vill vara frisk, på lördag äre bröllop och jag känner inte för att snörlva i kyrkan.
Nu ska jag lägga mig i sängen och tycka lite synd om mig själv..

so long goodbye

Torsdag, fredag imorgon!
Onsdagen gick fort, onödigt studiepass och sedan blev de val av ny APU. Jag valde SIF, sjukhuset i falköping alltså falbygden!  Carro valde även de så hoppas att vi båda kan vara där för det vore ju toppen!
Sedan startade vi upp den nya kursen, folkhälsokunskap. Fan vi har ju läxa tills imorgon, aja. Men de verkade väl okej, bättre än något annat tråkigt. Vi diskuterade mest vaccinationer under den kortisen. Sedan mötte jag upp Emelie, vi vandrade på stan och tog en lunch på elake måns(eller jag gjorde de, hon fikade). Men sedan gick vi vidare, hittade ingenting men tillslut så blev det en kofta&ett par örhängen för mig. Men det var en trevlig dag som behöver göras om!
Kom hem efter en lång dag med ömma fötter och gottegodis(det var de enda braiga vi hittade egentligen) sen gjorde jag inte för mycket tror jag. Somnade så tidigt, vaknade klarvaken vid halv nio idag och vi började tjugo i tolv. Ett studiepass där vi studade svenska eftersom vi redan hade läxförhör efter 3 dagar i skolan, yay!
Sen var de håltimme(nödvändigt?!) sedan hade vi 40 min rehab då vi inte hann göra nåt(nödvändigt?!), sen hade vi svenska förhöret som jag gjorde på 3 min(nödvändigt?!). Så jag tog halv fyra bussen hem som jag aldrig gör mer på en torsdag, jävla jobbiga småungar!!!
Så nej min dag har inte varit nödvändig någonstans även om den borde ha varit de, känner att jag behövs sysselsättas nu. Ska nog städa min hylla som allt rasat på. Packa inför imorgon då det är OKTOBERFEST! Ska bli kul hoppas jag, ser iallafall fram emot de!   Sen kommer Robin och jag hoppas på en överraskning men ja, får se hur det blir med den delen..
ciao.
 


RSS 2.0