it's my party

Snor lite av Bea eftersom jag inte har ork till annat=)

Månadens bästa; Får nog också säga värmen,  ledigheten & hur allt närmar sig!
Månadens sämsta; SKOLAN, LÄRARE!
Månadens mest sagda ord; Fan
Månadens låt; Den där som Robin alltid spelar som jag inte vet vad den heter.. ?
Månadens bästa köp; Koftan Bakhögtalarna, mina kläder!:)
Månadens fest; Var nog bara på Johans?
Månadens födelsedagsbarn; Marcus.

Sitter hemma, väntar på att få orken tillbaka!
Ska försöka komma igång nu!

iris

Måndagen blev en seg skoldag med sura miner och diskussioner ........ På kvällen åkte jag och syster in för att köpa birgerglass men de fanns inget som föll oss i smaken så de blev en calippoo för min del!:)  Blev sedan en liten roudtrip, lyckades hamna i örslösa elr vad de va. Men men, sen snackade jag en stund med robin innan jag slocknade..
Vaknade upp på tisdagen, idag.. kvart i sju och kände bara vilken helvetes dag de kommer bli, ville verkligen inte gå upp. Jag somnade ifrån medicinen som vi skulle ha förhör på och sen orkade jag bara inte med det. Men jag hade lovat Carro att ta den tidiga bussen, vi tog en frukost och sedan kom Frida. Vi började diskutera hur mkt vi egentligen hade och tillslut skrev vi ner allt. Minst 20 uppgifter har man inom 2 veckor, inte normalt någonstans. På svenskan tog vi diskussion med Pia och där blev de rektor sak eftersom vi blir kränkta och särbehandlade. På omvårdnaden blev det också diskussion, vi skulle försöka arbeta sista halvtimmen men alla var för irriterade. Då blev de dags för mentorsamtal där lärare blev skitzo och alla förbannade. Fyfan, de går inte ens beskriva! FICK INTE UT ETT SKIT av de iallafall! USCH!
Vi fick gå till matsalen tio min innan de stängde&försöka lugna oss, sen var de dags för förhöret på medicinen som INGEN hade läst på.  Det gick helt otroligt bra, alla svarade och blev godkända?   Katarina var på gott humör och fick oss på bättre tankar dock orkade ingen jobba till fyra så vi fick spela på datorerna ist!:)
Kom hem och har bara tatt de lugnt sen dess, sovit en stund!:)
Får se hur det går imorgon.

maria

veckan har väl sett ut som den brukar, dock vart ledig tis. Fast jag var hemma typ hela veckan?  Nja, de gick fort iallafall. Har vart ifrån datorn i nästan en vecka, de känns rätt gött:)
Har vart ute på kållandsö hos Robin, i torsdags var vi på stan me andra och shoppade lite. Jag köpte ännu ett linne & har nu köpt kläder för alla pengar+lite till. Nu väntas de bara en t-shirt till Robin och ett par skor till mig så är bra. På kvällen blev det grillning hos Vic, redigt trevligt. Dock var Vic försenad 1½ typ så vi börja utan henne på hennes baksida! haha!
På fredagen blev det badtunna hos Johan, sen åkte vi vidare till Albin och s,åfesta. Dock åkte de sedan tillbaka till Johan för att bada mer, då drog vi hem och sov. Gamla som vi har blivit? haha!
Sen har vi inte gjort så mkt, jag har vart i solen så jag har bränt mig... väldigt ovanligt.
Min läggapåknapp på mobilen är borta igen.
Jag har bränt upp underarmen på stekflöt.
Lyckats knäcka näsbenet ett antal ggr.
Ren otur denna veckan har det varit tror jag.

Nu ska skolan gå igång imorrn igen, jag orkar inte mera. Fundera på att pensionera mig nu faktiskt, låter väldigt trevligt!
Är väldans sugen på en jäkla hemma fest, dock fyller ingen år fören juni så de blir väl te att vänta!
Dock är ju älvaslaget snart, sen karnevalen och annat trevligt! :)

RSS 2.0