the ride

Fredagen bestod av seg skola och sedan bar det av till Carro, där var vi som de äldre på ett hem som satt framför soffan och halvsov eller ja... Carro var pigg och rask men vi andra småsov innan de skulle göras mat, fast Carros mamma kom hem och räddade oss. Men det blev lite partej där innan vi for till kronan. Där var de trevligt förutom vissa bravader som man fick krossad knoge, stulna cigg&en tidig hemgång för vissa!  Haha, men annars trevligt!
På lördagen blev det tidig uppgång innan jag åkte hem till vinninga, där var det bara att ladda om batterierna innan man åkte iväg till Robin. Där körde vi igång vid fyra, Johan och Emelie hämtade oss vid sjutiden då vi åkte till Martin. Trevligt med folk och så, dom käkade även lite. Jag fick rejäla stenskott på mig så blåmärken över kroppen, trasiga tights och jaa.. lite annat men de blir vad man gör det till! :)
Söndagen blev en tidig hemgång där man inte gjorde mycket mer än att vila.
Nu äre måndag, eller den är snart avklarad och det har vart en seg skoldag med föreläsningar, nya lärare, teckenspråk&trötthet från allt och alla.
Nu har jag gjort klart min svenska eftersom vi har muntlig framställning imorgon och jag ska prata om alkohol. Det kommer gå åt skogen det med......
Måste även göra min filmanalys.......
och skicka in de andra arbeten.......
jag börjar nästan tro att min syster har rätt, de man inte har gjort innan påsk kommer man aldrig få klart!
Jag gjorde även ett alkoholtest på vårdgudien, jag är inte nöjd!
Jag var en av de kvinnor som hade stora alkohol problem kanske även socialt och mentalt.. bla bla bla!
Nu blire dusch och sängen! (:
ciao.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0