low

Kul att sitta själv i skolan?
nej


Torsdagen blev skola med kryckor, missade bussen hem till Robin så hans bror fick köra oss eftersom invaliden inte kan hoppa 3 km som den extra biten blir med den andra bussen.
Fredagen var vi lite bad, ne vi stanna hemma hos Robin och gjorde inte allt för mycket.
Helgen+mån&tis bestod av kalas, umgänge och annat trevligt ute på kållandsö.
Onsdagen blev det sovmorgon eftersom mitt knä inte kände för skridskor utan de blev tjöt med Bea i skolan istället. Hade även studiebesök på en hälsobutik, de kunde ju inte varit roligare?hahah!
Gick vidare till Larssons skafferi och träffade Julia och Sanna där dom hade snabbkaffe, väldigt trevligt eftersom jag inte träffat båda på länge men fan Julia hade man knappt sett detta året. Sanna lämnade oss för en stund och vi tog ikapp de vi hade missat av varandra, för härligt!
Sedan skulle hon iväg och arbeta så då mötte jag upp Sanna, vi vandrade på stan och jag hittade en gul tunika. Vi blev segare och segare innan vi tog lunch då Linda kom förbi mitt i allt. Hon joinade våran shoppingtur som hade gått åt skroten men hon fick oss på andra tankar eftersom jag köpte två plagg till.  Tack för hjälpen linda!
Vi gick hem till Sanna där de blev kortspel och yatzy spelande, jag vann hela jävla skiten! 330 p och jag hatar yatzy =)
Sedan kom mamma och hämtade mig så jag kunde köra lite och den kvällen tog snabbt slut eftersom jag lyckades somna innan tolv, riktigt stolt!
Nu har de vart en seg dag med inga riktiga lektioner, väntar på att en föreläsning om hur internet kan vara så himla farligt ska börja så jag får åka hem någon gång!
Dom andra har dissat mig för att gå ut och käka eller jag ville inte me rättare sagt.
Idag blire plugg&imorgon blire fest med tjejerna!
På lördag blire fest hos Robins polare och söndag blire bakfylla med plugg!
Trevlans!.
Nu ska jag leta upp någon att terra, känner på mig att de blir anton=)
ciao.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0