erased

jag behöver inte ens börja med en ursäkt längre.

onsdagen blev det teori, de va en film i en halvtimme och sedan fick vi gå vidare.
På samhällen blev jag godkänd,eller ja G minus men de va ju bra med tanke på hur lite jag skrev ! Hahah!
Medicinska grundkursen var värst... vi fick 3 uppgifter&1 läxa... BRA?!
På apoteket var det hur segt som helst... orkade inte lägga någon energi på de.
De blev inget solande, gick på stan med Malin&Sandra istället.  Tog oss en lunch och sen efter många om och men kom jag iväg till Robin.  Körde bra gjorde jag, hahah!
Hos Robin blev det nog vilande, minns inte allt för mkt.  Blev skrämd eftersom terrariet var redan uppet men tomt som tur var! Så får se hur de blir sen med detta...
Torsdag var de skola där jag&Alicia sket i handledarutbildningen, lärarna blev griniga & skällde ut Alicia men till mgi sa dom att dom saknade mig där borta.  Rättvist?
Vi fick sluta tidigare på psykologin som var rolig med massa test och så, åkte ut med bussen till Robin. Blev ett försök till plugg men de blev chill på hög nivå eftersom de va sista skoldagen.  Vi hade fixat så vi som pendlar behövde inte komma på lektionen så jag blev ledig och Robin fick jobba hemma.
Vaknade vid åtta på fredag morgon, innan tio var vi igång och städade!  Det blev mycket gjort den dagen dock att vakna upp till snöväder var inte trevligt, var halvt insnöade så vi blev kvar där ute som minibarnvakt.
På lördagen blev de uppgång vid nio snåret kanske, tidigt iallafall. Blev inte många knop innan våran taxi kom, de var en läskig gubbe som tafsa rätt rejält för mkt..  Vandrade till pappa innan vi gick till Marro & höll henne sällskap när hon var barnvakt. Spelade neger och president, jag vann överlägset många gånger!
Vi vandrade vidare till Erik där de blev earth hour,  hahah fyfan vad dum man har blivit.. helt rastlös utan el. Men de gick och vi klarade det.  Blev inte så långvariga men fan vad trött jag var. 
Börjar nog bli gammal, somnar innan tolv och är uppe i tid!
Söndagen.. idag, blev förstörd på morgonen men nu är det skrattretande. FAN TA DIG!
Jag körde rätt mycket, hämtade bror och annat. Sen när jag lämnade av dom så blev de mat på lai thai eller vad de heter, gott var det iallafall!  Men stark, dock är jag mes med det men aah..
Nu väntar jag på att robin ska ringa, sen blire la dusch&säng.
Skola imorgon..... sista veckan, sen lov!  Så gött!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0