another day

notis; jag är glad, lyckades hitta de jag skrivit innan som försvann! ÅHÅHÅ

Då kan jag ju ta bort en massa jag skrev nyss, onödigt att jag ens skrev.

Jag sitter här och njuter av mitt sommarlov just nu. De flesta jobbar eller sover men jag har varit vaken sedan åtta då jag fick ett sms som väckning. Det kändes precis som jag fick det från någon i klassen att de frågade vart jag var om jag kommer snart. Men jag hade ju varken försovit mig eller missat bussen, jag hade fan sommarlov. Dock kunde jag inte somna om så det blev uppgång&dator cirkus 4½ h nu.
Jag har bara få saker att se fram emot i sommar egentligen; midsommar med alicia, peace and love, roadtrips med bea&frida, alicias stuga med henne&mone och ledigheten. Jag har inget annat planerat, några fyller 18 och får se hur detta firas men jag fyller inte fören skolan börjar.
Dock ska jag bara in en timme i skolan den 21 på fredagen innan jag börjar min praktik måndagen efter i 5 veckor så skolan börjar på heltid om 15 veckor.  Vet inte om detta är positivt eller negativt?
Men men, vet inte hur dagen ser ut. Malin tycker vi ska hämta grejer från Johans lägenhet men jag tycker det finns roligare saker att göra, dock har jag inga pengar så shopping står nederst på listan. Jag måste få tag i Sanna också eftersom vi ska planera peace and love nu någon dag, fy bubblan vad det närmar sig snabbt. Ska nog se över vad jag ska se och vad man måste se, jag förväntar mig mer tid på campingen dock vet man aldrig hur det artar sig med spelscheman men jag tror dom suger lika väl som förra året. Men det är väl de som är charmen att springa mellan scener, tappa bort människor&sedan dra sig tillbaka till en camping med härligt folk!
Nej nu får jag nog börja göra mig iordning inför dagen, eller iallfall få på sig kläder man kan gå i.
ciao


it´s my life

Ja, jag ska nog börja ta tag i detta med bloggen. Ramla inte av stolen eftersom det var mer än en månad sen jag skrev&ibland förstår jag inte varför. Vad har hänt under denna månad?  nej bli inte rädd för att jag ska ta dag för dag för det har jag inget minne av. Men för den mesta del har jag inte haft något liv alls, den diskussionen med de 20 uppgifterna fick vi ingen hjälp med och rektorn vägrade höra våran historia så vi fick alltså ta och göra detta men lärarna skulle ju förbättra detta till nästa år?
Aja, det har vart massa skolarbete och jag är fortfarande inte klar!  Tro det eller ej, jag slutar på fredag men ett arbete ska in imorgon senast och det andra på onsdag. Jag har inte haft tid till något annat och det drabbar ju de värsta eftersom man inte träffar någon och får inget socialt liv. Men nu efter onsdagen är det dags att gå tillbaka, skita i allt vad skolan har att göra och bara njuta!  Träffa folk&um
gås, det är ju nästan så man har glömt hur.
Nu i sommaren väntas peace and love med folk, roadtrips med bea&frida eftersom vi är livsnjutare och inte har något arbete i sommar. Midsommar och andra härliga fester! :)
Dock ser jag nästan fram emot efter sommaren, skolan börjar med praktik & jag har fått på sjukhuset igen, avd. 6 fast vill byta till 3an. Sedan blir jag 18 och det firas med krogen den fredagen med 18åringarna som finns och de som är under på matfestivalen på lördagen!  Hoppas det blir toppen!

Nu är det som sagt sista veckan och det har aldrig varit bättre tror jag?
Jag tog lite sovmorgon idag, kommer till omvårdnaden för att se film och få veta betyg :)  Sedan blev det historia där vi fick någon slags blåbärstårtagojs som var smarrig!  Sedan håltimme innan det blev godis, nötter och cider på social omsorgen i väntan på teckenspråksbetyg. Dock hamna jag i samtal med katarina så hon sket i mig men jag gissar mig till max ett G med tanke på hennes hot. Hann tillochmed hem med halv fyra bussen&sedan kom Robin :)
Nu ska jag nog sätta mig ner och skriva vad JAG kan göra för social omvårdnad för en människa med livmoderhalscancer&börja på min psykologiuppgift som jag måste göra bra ifrån mig för att få mitt härliga slutbetyg! :D

Ja, får hoppas att Bea&Frida blir nöjda över att jag äntligen skrivit! :)
ciao


%#!!+

KUkENS!!!!
efter ett jävla långt inlägg och klick på publicera å internet failar! JAG JRJOIJGOPAWNGOAG hatar detta.

RSS 2.0