whatever you like

Veckan har flygit förbi, skolan närmar sig och jag ser inget att se fram emot..
Jag&Robin åkte till kållandsö, i måndags fick jag lite kläder&ett halsband av Robin som firade att han hade fått lön. Jag köpte även hårnålar+kalsonger till Robin. Sen har vi bara träffat lite folk&så på kållandsö.
Inatt så körde Robin&jag från kållandsö till vinninga, på moped. Vi hade cirkus 58 kg packning&körde nästan i diket. Men vi kom fram och möttes av en förskräckt syster som hört en massa skrik.
Men men, idag kom mamma hem en stund. Vi handlade lite och annat, jag köpte asfräsiga glas 6st för 20 kr.. Det kallar jag fynd!  Ångrar att jag inte köpte fler fan..  Sen har vi rivit i förrådet, hittade massa gamla saker.  Nu håller vi på göra iordning lite som vi kan ha att äta i badet som vi strax ska krypa ner i eftersom jag har varit en kylklamp sedan mopedturen&inte har lyckats tina upp ännu.

update later kanske.


Tillbaks, det blev ett kort bad&en längre dusch. Välbehövlig och nu har nog kroppstempen stigit en grad, men men.. nu ska jag nog hitta en bra film. Väntar även på att avsnitten ska fungera på en serie, 16 år och gravid.  Skit bra serie, rekomenderar den :) http://www.mtv.com/ontv/dyn/16_and_pregnant/videos-full-episodes.jhtml

Ska även kika igenom IKEA eftersom det blir nog en trip dit i veckan&jag hoppas vi åker till jönköping eftersom då blir det a6 också:)

tricks

jepp, jag kan inte sköta en blogg.

Menmen, harry potter filmen var inte alls bra elr iallafall inte som förväntat. Stor besvikelse med tanke på de andra filmerna. Veckan har varit seg om inte annat, i onsdags hade sanna lite partaj men jag orkade inte gå pga andra orsaker, i torsdags var det fest hos bella men de orkade jag inte heller med. Igår var det fest hos rasse, tog mig i kragen och åkte dit. Totalt värt de, hur kul som helst! :)  ströga i gillstad, haha! Träffa nytt folk&sjöng singstar, jag utklassa folk totalt.  Så idag var en seg dag, vaknade upp vid två&har inte gjort något vettigt sen dess..  Imorgon finns det inga större planer, kanske drar ut på kållandsö .. vem vet.


still i'm glad

Idag är ingen vanlig dag för det är sarahs namnsdag idag, hahah!

Idag är det 40 dagar kvar tills den fredagen jag blir 18!

Idag är det är det 33 dagar kvar tills jag är i skolan i en timme innan vi beger oss ut på praktik i 5 veckor!

Idag är en seg dag, Robin var tvungen att väcka mig extra tidigt för att hav skulle åka. Så nu sitter jag ensam i huset i vinninga, får inte tag i syster heller som var ute och partaja igår. Men men, ikväll blir det nog middag&sen ska vi på bio :) Det blir harry potter och halvblodspringsen med robin, malin, sandra, basse & johanna.

Ser även ut som det blir party på fredag ute i buschen, men får se :)

Igår åkte vi iväg för att handla mat, men det blev ingen mat utan jag köpte 2 böcker istället^^ Läs&häpna! Jag vet inte vad jag har hamnat i för läsmani men får se om vi kommer ut ur de stadiet ;)
Det är nog första gången jag har tagit ens lärares råd!

34:an

jepp, cirkus en månad man skrev här senast.
Vad som hänt är att jag drog till peace and love, aldrig haft så ont i mina fötter, aldrig lyckas få så mycket blåsor, bränna på benen och sådant solsting. Det var som att sova i en frys på nätterna och vakna upp i en bastu. Det fanns ingetstans att ta vägen på campingen eftersom solen aldrig går ner och steker till ca åtta på kvällen. Vi rymde iväg en morgon och sov i skuggan, det bästa den dagen. Men de får de vara värt efter vad man sett :)
Sedan fyllde lilla Linda redan 18, det blev grillning och så hos henne. Trevlans =)
Sen har det bara varit kållandsö med bad och så, nu sitter jag i vinninga och fördriver tid. Huset är tomt, morsan är i stugan. Robin ser på tv&Malin jobbar stup i kvarten+ att regnet öser ner.  Svensk sommar?

Jag vill tagga på fest, funderar nästan på att dra ihop en hemma eftersom morsan kommer hem en gång i veckan eller varannan vecka så finns de inga beskymmer...  ja, de får allt funderas på.

Kanske får skälla på bea så vi kommer ut på en roadtrip också kanske?? hmm:)

update senare.. kanske.
ciao.

RSS 2.0