dead ringer for love

Kom på en sak, jag har vart på rehab i helgen.   Eller för mig var det de...
Jag glömde min mobil i bilden i fredags, har varit utan den tills idag. Det kan vi snacka förjävlig känsla, nästan så jag börjar hålla med min lärare Ewy att man är helt bunden dygnet runt och aldrig kan slappna av.
Men nu låtsas vi som att hon har fel för nu har jag tillbaka den och vägrar näppt å jämt släppa den.

Klockan är förövrigt kvart i två på en söndag, skola strax ..japp!   Har skrivit lite mer på psykologin, är inne på min 5 sida nu å jag har cirkus 6 frågor kvar.   Borde egentligen göra alternativ medicin men för trökigt är det!

Vill att det är torsdag... eller iallafall onsdag!

hold on

tisdagen, jag blev klar med cv&nervsystemet gick väl in lite eftersom de gick rätt okej på förhöret. Gick sedan på stan med ett gäng tjejer, blev inte så mycket tittande på stan utan en fika på 3B. Trevligt!:)
På onsdagen var det bad, hur gött som helst. Fick simma 1km och jag har aldrig sett klassen vara så engagerad, sen var det samhälls och alternativ medicinslektion framför datorerna. Väldans kul?
Mötte sedan upp Robin innan vi åkte till vinninga.
Torsdagen blev en studdag som slutade med psykologilektion ute, hur gött som helst. På fredag morgon var det historia läxförhör och självklart hade jag lyckats somna ifrån det dagen innan men de gick väl lite bättre än vad man trodde men jag säger väl för mkt.. Gjorde ett försök till studande på håltimmen men de gick som de gjorde och på samhällslektionen var det likadant. Ingen motivation nånstans finns det längre, känns som det inte är någon ide att kämpa längre.
Körde sedan till kållandsö där det blev chill i solen!   (Fick även mina nya kläder jag beställt, kanoners!)
Lördagen blev väldigt lång, gick upp innan åtta och tog en frukost. Men sedan vid tio eller nåt somnar vi om och vaknar vid ett två kanske? Då blev de solning innan vi fick för oss att fiska och de gjorde vi, mört fick vi å jag fick upp den största! hahah!:)  Trevlans! På kvällen blev de grillning&bad!:)
Söndag blev de sega&mys hela dagen, sedan åkte jag med pappa till götene där vi hälsa på faster&sen farmor!:)
Nu MÅSTE jag läsa lite idrott innan jag somnar!

love story

Jag har lyckats igen, men inte lika hårt som vanligt. Mindre än en vecka&frida klagar redan... haha! Klagotanterna igång på  varandra! =)

Men iallafall den onsdagen blev en liten promenad på idrotten eftersom jag hostade upp alveorena i mina lungor, sen blev det håltimma innan jag hade alternativ medicin. Åkte sedan ut till Robin.
Torsdagen blev mycket seg eftersom jag inte alls mådde bättre, som tur va fick vi sluta tre på psykologin!
Fredagen mådde jag inte alls bra och ville bara hem och slänga mig i sängen. Stod dock ut till cirkus tjugo över ett innan jag stack och tog tio i två bussen till kållandsö. Det blev en sovande fredag. På lördagen åkte vi till vinninga, där greja vi med allt möjligt ute och sedan blev det grillning. Söndagen blev väl aktiv?
nu är de måndag&jag är cptrött!
Började med 3 timmar omvårdnad som var sjukt seg&jag är redan trött på nervsystemets sjukdomar! FAN, vi har ju förhör på de imorgon!  Eller bara om själva nervsystemet men det är ju lätt?! Men iallfall, de blev en äcklig lunch innan historian som var total ovärd. På psykologin pratade hon om något som jag ej minns något av och sedan gjorde vi små test. Hahah, jag och carro fick väl oväntade svar ;)  Hur vi hanterar konflikter.  Envishet är något grymt.
Sedan hade vi social omsorg där vi körde på redovisningar, alla skyndade på så vi skulle hinna med halv fyra bussen men självklart så körde sofies grupp med en minst 20 min lång redovisning!  Så alla fick springa och jag missa min buss totalt eftersom min självklart ska gå tidigare, men som tur va så slutade syrran precis i tid med mig så fick skjuts hem. Nu har jag bara vilat, ska köra in bror till stan senare och plugga lite måste jag nog göra!
Skriva lite cv, personligt brev&träna nervsystemet.

teenage dirtbag

Wey, tisdag blev en hemmadag... tråkigt som fan men välbehövd!
Dock var jag så rastlös när all alvedon hade verkat så det blev lite städning, rensning av garderob och så. Dock slängde jag kanske 5 plagg eftersom jag har lite svårt med det dära, sparar på allt! ^^  Nu överdriver jag inte nåt eftersom jag hittade gamla busstidstabeller som jag sett hela tiden men har aldrig tatt mig modet till att slänga dom!
Fick telefonsamtal av Linda&Robin innan min syster kunde hålla mig vaken från elva till över tolv.. inte  bra för nu är jag mega trött och ska till skolan!  Klockan är bara sju och jag ska gå om fem min, först hittade jag inte busskortet och funderade på att stanna hemma men när jag väl kom på vart de va så var de ingen idé.
Idag blire skolan&sen kanske träffa sanna om jag inte lyckas få körning tidigare och hon inte blir fast på jobbet, sen åka ut till robin! =)

GE MIG SOMMAR NU!

she's offbeat

klockan är nu nio och en otroligt bra film har precis börjat!  Pass it forward, skicka vidare.
En bra liparfilm så att säga, haha!
Nu kom syrran och kolla om vi skulle in till stan att köpa godis, funderar starkt på det!

Väntar även samtal från Robin som är ute på jakt i mörkret =)
tänk vad snabbt 2 månader går...

cry your eyes out

hejsan hoppsan, två veckor sedan jag bloggade. Ingen idé eller anledning till att ursäkta mig.

VARNING;  Julia, detta kan bli långt. Håll tummarna!

Veckan innan lov, de kunde inte bli bättre? joda, de kunde varit lov!
Måndagen kan vi ju börja med, fick tillbaka min APU uppgift&mitt omvårdnadsprov som jag gjorde den dagen jag blev sjuk.  Totalnöjd!  Ett mvg på apu uppgift, känns konstigt eftersom jag inte utförde så mycket omvårdnad på min praktik men jag hade väl fattat det dära med att arbeta med händerna på ryggen. Eller så ville dom vara snälla för jag inte fick vara på sjukhuset?  nejdå, men att skriva ett starkt vg när man mår som sämst betyder ju en sak.  Tur? Vetande? nej inte en jävla aning men de va ju dock 3 frågor.
Nej nu låter de som jag sitter här och skryter men eftersom jag inte är en som klarar av mina studier lysande så ska man ju ta tillvara på de tillfällen då de går bra? Hhahahah!
Eftersom historian var inställd den måndagen så blev de lite mindre stressad lunch&vidare till en seg psykologilektion där jag inte fick tillbaka mitt arbete som verkar vara försvunnet. Men jag var på humör ändå.
Social omsorgen blev hm.. jaa jag vet inte. Vårat arbete går som de går, vi är inte klara ännu&vi har aldrig varit helgrupp på en enda lektion!  Vi är 3 pers i våran grupp.
Åkte nog hemåt senare.  Står att de skulle bli plugg men jag tvekar starkt till detta.
Min tisdag såg lite ljusare ut, men de går ju att vända snabbt.  Svenskan blev inget cv skrivet igen&omvårdnaden gick snabbt åt ingenting?  Sedan vänta för att ha medicinsk grundkurs som jag har svaga minnen ifrån. Hela den veckan var konstig och alla tjöta om hur jag inte var mig själv..eller jag såg trött ut och ja...de vanliga. Nu har jag nog svaret på det.
Efter skolan gick jag och fikade med Julia, Marro & Linda. Det var supertrevligt, de andra undra nog var vi höll på att diskutera där inne dock kom min enda skjuts&migrän ungefär samtidigt. 
MEN, jag fick ett rätt så ja.. jag vet inte vad för sms på morgonen eller ja runt tio elva kanske.
De stod ;  Du har blivit mamma :) <3
hahaha, ja robins pinnar hade kommit^^  De hade blivit en extra så 5 pinnar blev boende där nu.
Han sov inte mycket den natten, hahah!:)
1 april, onsdag.  Började med en teorilektion på idrotten, vi fick en bok på 150 sidor att läsa på lovet!  Superkul!  Simone drev med oss, eller ja. För en sekund.  Redovisade på samhällen, de var läskigt och sedan var alternativ medicinen inställd så jag fick vänta två timmar för att göra en prov som gick på tjugo minuter en halvtimme. 
Sedan blev de lite krångel innan jag kom hem till Robin =)   Där fick jag hälsa på pinnarna, dom var äckligare än jag trodde men tur så var dom så små att dom nästan blev söta.
Torsdagen blev de bara arbete med social omsorg&historia men jag lyckades göra ingenting. Mådde konstigt hela dagen och slutade med att jag åkte hem med tidiga bussen till robin och la mig. Fredagen var ännu värre, gick inte på sista lektionen och historian var egen planerad så de blev ingeting där.
På lördagen blev de lite tjejmiddag, de var najs&sen vidare till jonas.  Dock har jag nog blivit mesigare eftersom jag verkar få migrän varje gång jag dricker.  Så det blev en tidig hemgång iallafall.
Sen har jag vart på kållandsö i veckan där de blivit lite allt möjligt. Vart ute i härliga vädret, grillning, lite ölande&umgåtts. Trevligt trevligt. Lördagen skulle blivit party och annat men de blev middag hos mamma, kvällsmat hos pappa och jag fick åka hem vid nio pga migrän, allmänt dålig och ja allt dumt på samma gång.
Vaknar upp dagen efter superförkyld, feberkänslor(har typ aldrig feber ändå bara känns så) och slemhosta! Tack Robin för det, haha!  Han har vart sån halva veckan, innan de va de hans mamma.  Jag som aldrig blir förkyld!
Men men.. idag, måndag så har vi inte gjort mycket. Jag sitter och tittar på Robins kyckling han gjorde i skolan som jag fick, väldigt gullig^^ haha!
Nu ska jag nog göra lite mat, se om andra avenyn är värt att komma ikapp&läsa lite idrott!

inte farligt långt va?=)

RSS 2.0