shamandalie

wehey, jag försov mig idag!
Det var ju toppen eftersom det var skolkort!
Vaknade runt tjugo i åtta, går till bussen klockan åtta. Jippi tänkte jag. Det var bara att rusa upp, platta håret, packa ner allt, borsta tänderna och dra!  Men hann med gjorde jag, kom till stan där jag möttes upp av Alicia&Anton. Dock inte Wallgren. Alicia bjöd mig på en upppiggare, cola. Vi gick till skolan för att fixa lite frills. Tog rökpaus medans Simone skulle komma med vårat smink. Sedan fick vi ytterligare skäll av Pia för våran lilla försening.  Jag vettefan vad som har ställt till i hennes huvud men det är inte likt Pia.
Men vi hade grammatik! Förjävla kul, jag och Anton satt och smsade hela lektionen..   Vi hade en meter ifrån varandra xD
Mimmi satt och plattade håret i smyg.
Vi fick gå tidigare då jag och Carro gjorde oss i ordning för supricen som vi skulle ha på skolkortet!  Vad vi gjorde får ni se i skolkatalogen, men jag lovar... Det finns något att skratta åt iallafall!
Jag sket i enskillda kort för jag har ingen nytta av dom ändå, men jag, Carro, Emmely, Curry, Alicia, Simone och Anton tog "kompiskort".   Haha, alla tjejer runt Anton.  Det blir nog skit snyggt.
På lunchen gick vi tjejer utom Carro och käkade, det blev kebabtallrik för hela högen. Det var enormt gott och jag är typ fortfarande mätt. Efter hade vi engelska där jag och Carro pratade bort lektionen. Sedan hade vi matte där Rune blev ännu surare på mig och jag likaså. 
Träffade även Tjock och Johan vid bussen innan jag drog till Marro där även Julia höll hus.  Det blev one tree hill, godis och snack.  Mycket trevligt när vi tittade på gamla festbilder, haha!  Det enda jag kom fram till att mitt ena halsband var borta och att jag hade jävligt snyggt och långt hår då!  Varfan tog det vägen?
Sedan åkte jag hem till pappa där jag inte gjorde annat än tv:n.  Vi åkte sedan till affären där jag blev tvungen att köpa snickers för jag blev så påmind om polen!  Åkte sedan hem och nu sitter jag här, jag vill sova och det är nu!

Jag vet, jag ska bättra mig inom bloggen!

worlds apart

Klockan är tio i sju, om tio minuter så ska jag gå till bussen i kylan för att vänta på en äcklig buss som är segast i världen. Ändå lyckas jag nästan vara först varje dag av typ alla?  Omvårdnad nu i tre timmar framöver, jag hoppas jag får tillbaka mitt prov. Men jag har nog förhöga förväntningar.  Undra om vi får göra kapillärprovtagning idag, alltså blodprov i fingertopparna. För det får vi göra på varandra!
Idag blir det plugg och massa fix med böcker och annat. Låter skitnajs va?
Jag ser framemot fredagen då vi ska fira Carro med käk, bowling och annat trevligt!

hejhå, jag är då hemma..  Klockan är tjugo i tio och jag har inte gjort ett jävla piss av det jag skulle.  Toppen va?
Skolan började med omvårdnad, fick göra grupparbete där ingeting blev gjort. Sedan fick vi tillbaka proven.  Såklart fick jag inte en bedömning på min som vanligt!  haha, alltid alla förutom jag som får det. Men jag fick tillslut mitt betyg och jag är väldigt nöjd över att ha lusläst lite på historian innan provet!
När vi fick bensträckare skulle vi ut för en cigg, när vi vandrar ner för trappan så tänkte jag glida som Anton... vem satt inte på röva i trappen då inte?    Haha, men jag satte mig rätt snyggt. Såg ju ut som jag hade satt mig av mig själv xD
Men men, hade mer omvårdnad där vi inte gjorde ett piss.  Sedan var det äcklig tomatsoppa till lunch med äckliga smörgåsar som ingen åt.  Det blev cafet istället.  Sedan var det matte där vi inte gjorde ett piss.  Jag och Carro var allmänt cpiga.  Anton skrev av mina tal som jag hade skrivit av facit, jag bara älskar teamworken i våran klass.
Gick vidare till social omsorg där jag använde mig av min teknik, se intresserad ut och inte höra ett piss av vad dom säger.
Sedan tömde jag hela skåpet, åkte till matmaggan och köpte hårfärg för att sedan åka hem till pappa där jag färga håret. Sandra gjorde något försök till blonda slingor men de gick ju som de gick! haha!
Vart allmänt kul dag och imorgon äre skolkort ><
Mitt hår är typ cp!

a place nearby

suck... idag vaknade jag vid halv två - två sådär,  av att mobilen ringer.  Inte för jag orkar svarar men det får mig ändå till att jag inte kunde somna om.  Fan ta dig. Men jag tog mig upp och gjorde goda smörgåsar och oboy, satte mig vid datorn och såg på lite film och liknande.
Den enda hela filmen sedd idag blev Hellboy 2,  den var som den första. Helt okej för att vara en sådan överdriver story på den. Men jag är inte någon expert på filmkritik men gillar man det stuket kan jag rekomendera det. Helst ville jag se något annat men ingen av mina filmer föll mig i smaken idag. Jag missade även kalaset idag, eller mamma hade inte ens väckt och frågat mig men jag skulle nog sagt nej ändå.  Fast jag är jävligt sugen på smörgåstårta fortfarande. Runt fem halv sex åkte mamma och jag till staden. Vi hämtade bror och emeli, plus lite annat skit.  Satt mest i bilen dock.  Jag fick även bearbeta en av mina stora rädlsor som jag inte hade tänkt på i flera år och den är förjävla löjlig men...  biltvättar!
Skratta bäst du vill men det är något som gör dom inte alls så trevliga. Man hör bara smatter, dunder och bilen rör sig.
Nej tack. 
Kom hem och då fick jag för mig att jag skulle se på VHS, så de va bara att koppla in videon och dra ner filmer från vinden. Så inatt kan ni hitta mig där...
Jag hittade min favorit film sen jag var liten, den är pedagogisk!  Haha!
Jag måste duscha nu med... fan
jag orkar inte...

kom och håll mig sällskap!
honey<3

Var dig själv. Alla andra är redan upptagna.


my life

ojoj Julia, ska jag försöka slå ditt inlägg?  Ja, de kommer nog bli väldigt tjötigt så som många andra av mina inlägg är. Men en sann vän som du är så läser du dom ändå.

Eftersom jag inte bloggade igår när jag kom hem var pga att klockan var tre, jag var full och jag sov hos pappa.
Gårdagen startade med en seg morgon, jag var way för trött för att egentligen gå upp så jag tog en funderare på vad som skulle hända ifall jag inte kom eller tog den sena bussen. Men nackdels sidan blev förstor så det var bara för mig att ta mig upp ur min urmysiga sköna varma säng för att ta ut i det kalla för att vänta på cp buss för att komma till skolan. Så uppiggande det lät. Juste, när jag springer och letar efter mitt medicinblock som skulle med till skolan så gissa vad jag hittade under nattduksbordet.  Jo, min jävla omvårdnadsbok!  Det var ju inte min bok jag hade i torsdags. Senila tantunge.  Men skit samma, jag kom till skolan då vi skulle ha historia.  Vi ser på Gladiator så jag passade på att försöka få in lite grejer i huvudet till provet. Men det blev ju så att de lät så jävla spännande från tvn så det blev ju att man såg mer gladiator än sidorna i omvårdnadsboken.
Men då var det dags för prov, det gick förvånat jävla mycket bättre än vad jag trodde. Jag skrev på allt och väldigt mycket, tycker jag under ca 50-60 min men får se hur det går. Som jag svarade Katarina när hon fråga om det var svårt : -" Ja, det får vi se." Sedan vidare för samhäll, där blev vi indelade i grupper för att diskutera arbetet som jag inte ens är klar med. Såklart tjötade vi om annat så jag fick rädda alla när läraren kom in för att prata med oss om frågorna vi fått.  Jag tror hon föll för det.  Aja, dags för lunch. Träffade på Julia och Richard i korridorien, så de följde mig lite eftersom de andra sprang till maten när de fick höra att det var klyftpotatis&bearnaisesås m.m.  Men vi käka, tog en cigg och spelade fia.  Nästan så att alla på OP slåss om det dära fia med knuff spelet. Men de bästa är att spela mot Alicia, när alla spelar mot henne för hon dampar sönder och man viker sig av skratt.   Men vi drog vidare till arbetsmiljön där vi hade klassråd, vi tog upp de mesta och fick beröm av Annelie. Läs och häpna! Vi fick beröm att vi kunde diskutera och var så flitiga på klassrådet. Men vi diskuterade bort hela lektionen så det var dags att gå till medicinen med Sonja av alla...   De två sista lektionerna på fredag med cp lärare.  Fast hon var rätt okej denna dag så orkade jag inte lägga ner något intresse eller energi. Hade tankarna på annat...
Åkte sedan hem, käkade och gjorde ordning för kvällen. Åkte sedan hem till Simone eller Johnny, vafan.. Simone bor hos Johnny i hans lägenhet, vem behöver hela historien? Alicia var redan där och vi chillade lite tills Johnny kom hem då vi åkte till mcdonalds, dom skulle käka. JAG fick beställa och servera fegisarna Simone och Johnny. Dock var det bra för mig eftersom jag nog har större rädsla än vad dom har tillsammans. Anton kom och joinade oss, även Alicias syster + barn var där. Hon hade en supersöt rosa björndräkt på sig, haha.  Vi åkte alla tillbaka till Johnny där Emmely, Corinne, Patrik och Jacob redan väntade.  Vi gjorde oss i ordning och knäppte första ölen.  Det var förjävla äckligt, vi körde ölspelet och efter första omgången drog jag och Alicia oss ur. Vi satt på balkongen, hon vinade och jag groggade. Vi röka och tjöta.  Det var förjävla trevligt och det gör jag gärna om.  Sedan kom det mer folk och det blev mer party, dock var inte klockan så mycket ändå för vi drog vidare festen till Mimmi(Emmely) vid åtta halv nio kanske?  Dock skulle de köpa mat på torngrillen och de va inte de snabbaste på att vandra heller. Så jag och Anton gick först hem till Mimmi då Marro, Vic, Julia och Barbie(Richard) hann att komma innan Mimmi och de andra. Men sedan var det igång och det kom och gick folk men trevligt var det.  Det innehöll massage, dans och högljudt sjungande. Men vadfan är bättre? Haha!  Men runt halv elva eller något så drog vi vidare ut, jag och Anton mötte Sandra och Linus på stan. Där vi söp och tjöta tills de andra folket kom, tillslut hamnade vi på SA.  Där det var fest..  Aja, inte allt för mycket drag och det var massa hiphop runt omkring mig så jag var snabbt ute på språng. Fast det tog la en timme eller två.
Väl ute så möter vi en läskig gubbe på tört, sedan träffar jag Kikki och därefter massa folk vid torngrillen. Sedan ströga vi omkring, tjötande och annat. Sedan väntade jag och Sandra med Anton tills hans buss kom. Därefter vandrade vi hemåt med Andreas. Vi träffade syster vid fredriksdal och hon följde oss hem för hon var akut pissenödig.  Vet hon vad en buske är?   Men vi kom hem onyktra, glada och skulle försöka smyga oss in.  Lätt när man har Isa där, men jag tog mig till soffan och somnade.

Vaknade först upp vid nio, mådde förjävla illa men orkade inte ta mig till toan för att spy så jag struntade i det. Vänder mig om och till en förvåning så ligger det någon i soffan brevid. Haha, det var Andreas.  Men jag somnade om och vaknade till då och då pga broder som ringer och tjötar om saker som ska säljas hit och dit, illamående och huvudvärk. Redigt mumma.  Låg och blega på tv till cirkus två då pappa tog med mig till donken och köpte bakfylle mat till oss.  Han är allt bra ibland.   I första luckan stod Linda, hon gjorde fel på beställningen och i andra luckan stod Josefine. Hon gav mig en äcklig hamburgare med för salta strips.  Men jag gjorde ingeting vettigt föräns halv sex då jag försökte göra mig anständig men gav upp. Kvart i kom syster, Johan och broder och hämtade mig för vi skulle på 30års kalas.  Där skulle jag sitta bakfull som ett as och försöka verka trevlig.  Vi fick potatisgratäng, grillspett och den dära goa mangosåsen som gjordes på Vic's fest för ett år sen!  Sedan blev det tårta och eftersom man måste ta så tog jag prinsesstårta ofcourse.. Efter det tog de fram godis och annat..  Jag ville spy av lukten!
Satt där dregandes ändå fram till tio innan dom äntligen lyfter på röva för att gå.  Så kom jag hem, satte mig vid datorn och nu är klockan tio över två.   Jag är trött och öm i hela jävla kroppen.
Nu blir det de sista sex and the city avsnitten.


Det tråkiga i helgen som hände var fredagen, när Janni sa till mig att det var hennes sista dag på OP. 
Jag kan inte riktigt fatta det, jag vet att hon inte ska gå kvar men jag förstår det nog inte föräns det gått ett tag i skolan utan Janni.  Vad fan är skolan då, vem ska man annars diskutera Annelie med. Vem ska då komma 4 timmar innan skolstart för att inte göra ett piss med en?
Även om tiden vart knapp och det inte kanske finns så mycket minnen så är dom starka.
För vem fan glömmer av skriket när Janni kommer upp från vattenytan precis efter hon hoppat från tian?
Även om det inte är ett hejdå, för det är det inte!    Det är mer, vi ses.
Så känns det så förjävligt även om ingen vill att du ska må dåligt av att behöva åka till skolan.
Hoppas det går bra i vara nu, att du finner några andra... men dock kommer du fan inte hitta några som oss. ;)
Men vi finns här Janni, det vet du. <3

Om du älskar livet så kasta inte bort tiden, för livet är gjort av tid.

playing with fire

Klockan är 07:11 .. min buss går om två minuter och varför sitter jag då här?  Nej jag ska inte vara hemma och nej jag börjar inte sent.
JAG HITTAR INTE MITT JÄVLA BUSSKORT!
Fan tat, det var ju en jävla bra start på dagen då ><
både jag&mamma är pist off och jag vill bara åka för att inte behöva sitta kvar i den här dynghöla mer... Bara va i skolan och inte göra ett piss.Höhö, mamma körde mig..
Jag träffade Carro och Anton då jag berättade om min lilla morgonsdilemma då Carro helt plötsligt reagera och drar fram mitt busskort!  Jag hade tydligen lånat ut det i fredags och hon tog hand om detta då, men men jag fick tillbaka det iallafall!
Men vi hade studiepass, där jag inte gjorde ett piss.. eller jag tog reda på vad som skulle komma på provet eftersom det ska göras IMORGON! Sedan såg vi på Gladiator på historian.. jag kommer inte ihåg alls vad jag såg men som tur va har jag sett den innan.   Vi skulle dra och käka, det var broccolisoppa!  Jävla puckade skolhelvete!  Så det blev yougurt och smörgås.  På engelskan tjötade vi bort hela lektionen, eller jag och Bea tjöta nog med varann skulle jag tro. Därefter så var det dags, det var dags för min första massage lektion!   Åh fy helvete vad gött det var!   Fick rygg, nacke och ben massage.  Var i ett litet mysigt rum med tända ljus och musik, vad kunde vart bättre?  Jo, jag kunde haft en jävla snygging som massera mig men vi är bara tjejer förutom lärarn. Haha!
Drog vidare till samhällen där jag fick lite smått gjort men sedan terra jag och Anton varandra på bilddagboken istället.

Åkte hem till syster efter skolan, vänta på henne för att åka hem till pappa för att sedan åka på kalas i götene.  Kusinen fyller 15,  så där fick man mat och daimtårta.  Himmelskt gott!
Har även kommit på att jag har glömt min omvårdnadsbok som jag har prov imorgonbitti, FÖR JÄVLA KUL! =D
men men, får läsa lite på historian.
nu är jag rätt trött

Julia, har du läst ända hit är det dags att lägga dig:)

...

How did things get this bad?
Her family don't understand it,
they gave her all that they had.

She can be like all the other girls,
be just like all the other girls.
Livin' in an ordinary world.
Just to fit in, in the ordinary world.
Just to fit in, like an ordinary girl.

She says she's really tryin'
Problem is, she's lying.

you'll ask for me

wiowiowio ......  jag ska till skolan imorgon!  TOTAL FUCKING UNDERBART eller vad man säger.
klassa mig som tönt eller vafan men det är rätt ochill att sitta här ute ensam i tre fyra dagar och bara ha en jävla katt som springer ut och in hela tiden. Plus att hon hatar mig, jag vill ha en ny!
Idag vaknade jag kvart i åtta, precis innan larmet skulle gå av. Jag sjukanmälde mig och kunde inte somna om pga hostan så det var bara att sätta på sex and the city.  Nu har jag bara 2 skivor kvar tror jag, vafan ska jag göra sen?  Käkade lite med mamma och så sen drog dom och jag var ensam... Gjorde inget annat än väntade på en film som skulle bli klar, jag hade tvåan men inte ettan. Så smart, men den blev tillslut klar och då såg jag två filmer i sträck. Totalt jävla mobbat.  Sedan tog jag en lång jävla dusch, gjorde typ peeling och använde min fräsha bodybutter som står på min bänk och ser fin ut.  
Jag vill just nu ut och gå, jag vill inte gå själv men ändå vill jag. Men vafan, jag hittar inte ens här... till bussen och tillbaka men hur kul är det?  Visst, det kanske inte är så stort och man hittar ut vart men än går så är det ingen kul vandrarväg och jag är för opepp just nu.  Får bli imorgon.

Vet du vad, jag har dammsugit idag... på mitt rum.. fast inte på golvet.. utan i min dator.  Haha, jag har rengjort min dator och den dånar mycket mer nu..  Det är väl allt damm som har blivit lite ljudinsolering men nu är det borta och jag har typ fått astma av skiten.  Men då kan inte pappa klaga på det mer och jag kan förhoppningsvis få ett nytt grafikkort eller skärm.  Hoppas på skräm, men whatever.Julia, du ska icke klaga på mina långa inlägg. Du läser dom och du har inget bättre för dig än att läsa mina inlägg så det är bara bra att dom är långa så du får din tid att gå...
Det blir som att räkna får innan du somnar va?:)

plus att jag har tips om resan, eller ja ett hotell.   Panorama heter det tror jag, det går att välja till all inc. för de som vill dock är den inte många hundralappar billigare än det jag och linda hade som förslag. Men det mesta ligger ju inom den prisklassen. Det ligger nära strand, stad och är 4stjärnigt.


Vi är alltid starka nog att stå ut med andras framgångar.


pencils and papers

usch, söndagen gick som vanligt... åt helvete.
Jag somnade nästan ifrån pluggandet, eller jag gav upp. Det blev sex and the city istället.
Vaknar upp på morgonen, feber och halsflusstecken så det var bara att sjukanmäla sig.  Men jag fick då inte somna om, Alicia ringde och Anton skickade 20 sms.  Men jag kan förstå dom, de trodde väl att jag försov mig och vi hade prov. Vilka babes, ringer för att påminna om prov!  Men men, jag gjorde inget annat än att såg på sex and the city och tyckte synd om mig själv...  Nu är jag inne på sista säsongen.
Jag fick även samtal av Katarina som påminnde om att jag hade prov idag och kunde göra om det på onsdag, jamen jaa då går jag väl till skolan för att skriva ditt fittprov när jag är som dåligast!  Tack hej!
Jag tog mig till datorn för att se film, det blev Alpha dog.  Den var skitbra, lite hemsk men fin.
Runt sextiden ringer mamsen igen, jag skulle till sjukhuset.  Tid på jouren och jag hatar det.  Jag hatar jouren för det är verkligen inga riktiga läkare eller ingen som tycker om att jobba där heller. Tar inget seriöst och vill bara gå där ifrån.!   Jag fick preics en sådan människa, en polsk kärring!  Inget bemötande och nästan skällde på mig, tog mig som icke förstående. Ursäkta mig att jag inte gick i kurs för att kunna tyda knappt svenska!  Snällare sjuksyster dock, men hon verkade rädd för mig. Men jag fick ta blodprov och halsflusstest..  Svar jag fick: -" Du mår för bra för att vara sjuk."  Men fuck u too!   Det var som jag sa, gå hem och knapra alvedon!  Men jag är fan trött påt, ska jag behöva kolappsa för att få lite hjälp i detta jävla samhället?  Sverige som är så bra i sjukvården?   Nej, ni är billiga men ligger 50 år efter den andra sjukvården!   Well, mådde lite smått bättre på kvällen men lika dåligt på morgonen efter.
Kunde iallafall röra mig runt lite och det blev inte sex and the city.  Jag kunde äta lite ris och sås, det var härligt.  Sedan ringde Annelie, för om höra ifall jag var frisk imorrn?!?!  DET MÄRKER NI KANSKE?!?!!  eller är jag synsk?   Usch, dra fetta i grus annelie. 
Sen kom syster med choklad, hon är alltid bra att ha ibland. Det var härligt gott med något sött även ifall det var en pina att svälja.  Hon bakade senare en kladdkaka, därefter kom Johan.  Så vi fika lite smått.
Men sen åkte Malin med pappa, de skulle fixa hennes bil.  Johan drog till grannen som är hans gamla polare och jag sitter här själv...   Men Sanna var här och pratade lite, eller ja hon ville ha mitt fritidskort men jag kände på mig att hon ville träffa mig. Haha!
Nu ska jag antingen plugga eller se någon film, beror på hur jag ska göra imorrn.
Antigen skola eller sitta hemma och inte göra någon nytta.
Eller jag vet !  Jag tar lite ris, sås och sätter på en dålig film och pluggar.
Visst är jag för smart ibland.

Jag vill gärna ha filmtips så det är bara att skriva eran 10 i topp lista.


Jag känner även saknad av mina visdomsord..
eller, dom är jävligt givande för stunden men vem fan kommer ihåg dom hela livet?
Näe, därför skirver jag upp dom.

Det enda du behöver här i livet är okunnighet och självförtroende och framgågen är given.

superman

usch, veckan har bestått av skolan som verkar gå mer och mer åt helvete. Jag behöver verkligen en spark i röva för att komma igång.  Jag har till och med lärt mig att se intresserad ut, se att dom pratar men inte höra ett smack. Det bara försvinner ut ur hjärnan på mig. Men men, fredagen bestod av spex som var en bra start på kvällen. Lyckat och en bra komiker.  Sedan var det käk och sedan kom spriten fram, det var kul ända tills man hittade lilla Anton men kunde inte göra annat än att hjälpa honom eftersom det var att se sig själv.  Men sedan drogs det iväg till parken där man blev noga genomsökt av Adam, jag tror han har hört talas om mina lyckade smugglarplaner. Men inte för denna dagen, men sedan var det röj hela kvällen och kom hem och somnade direkt.  Kul kväll med olika bravader som man mer eller mindre skäms för..  

På lördagen blev jag väckt av mor min som ringde tidigt, hon var i stan så jag åkte med hem.  Vilade och gjorde inget annat föräns det var dags att åka vidare till nästa fest. Möttes upp av Marro, Vic, Bea och Ida i bussen och jag fick försöka hitta till Ylva så gott det gick. Det var bara att tänka fylleminnen.  Jag hittade galant.   Vi var först så det blev lite tv, med groggar.   Men efter ett tag drogs det igång, mer folk kom och annat.  Tyvärr drog lidköpingsfolket tidigt och Richard kom sent. Men det blev bra ändå och jag tog mig själv hem runt tre på natten.  Följde tre kärringar från vinningas station till hem.


Dagen efter vaknade jag av samtal jag inte orkade ta, pga fyllesamtalen jag gjorde igår skämdes jag och det var dolt nummer så det var att ha på ljudlöst.  Jag försökte vakna till ett tag, sedan gjorde mamma nudlar till mig och jag satte på Never back down.   Den var bra och mina nya älskare var med. haha!
Sedan har jag sett början på den nya svensson svensson och det första andra avenyn avsnittet. SOM SÖG!   Men jag hade mammas nybakade kladdkakeliknande kaka och mjölk så det gick ändå.
Dock kan jag inte svälja så bra så det ligger typ nästan en hel kaka kvar på fatet. Men nu sitter jag här, ska plugga och försöker svälja mitt egna saliv men det går inte så bra. Det är smärtsamt att ens försöka dricka vatten och jag har mer panik än någonsin!

sophie

Gårdagen blev så att jag kom till skolan, där läraren var försenad ännu en gång.  Vi fick se på en film, prata och sen bensträckare. Sen skulle vi ta venprov igen och det gick som vanligt, åt helvete.  Armarna funkade knappt igen och det dröjde till sista minuterna innan jag fick sätta mig hos Ewy för hon hade en fungerade arm.  Funkade det för mig?  NEJ!  Jag blev förbannad och lärarna skratta åt mig, det är bara så att jag inte är gjord för detta.  Men jag brydde mig inte, jag satt där och stack tills jag fyllde ett rör och det gjorde jag.  Fyfan vad grym jag är, hahah!   Men men, dags för lunch och det var svampsoppa?  Vilken idiot kommer på de att ha i skolan?  Aja, jag och Anton drog till fifflers där Anton bjöd mig på mat och en klubba.  Sedan var det matte och jag räknade 14 tal och det är rekord för mig denna termin. Anton fick mig även att börja knarka låten Sophie, den är ljuvlig och det enda jag har lyssnat på nu.
Men matten slutade som vanlig med irritations snack om Annelie och alla blev irriterade och trötta. 
På sociala omsorgen hängde inte mina ögonlock med mig, dom var 1000kg tunga och de kunde inte vara vakna längre. Anton var inte till bättre stöd när han drog fingrarna över ryggen så man nästan somna. Men jag kämpa tills jag fick sätta mig i en fotölj där jag inte vet ett skit vad Annelie sa. Men det var säkert viktigt?
Därefter åkte jag hem, käkade och slockna.
Vaknar runt 02 för toabesök och slocknar därefter igen.  Går upp vid sex och sovit i redigt över 12 timmar.  Det är för härligt!
Idag hade vi ingen massage så det blev inte föräns halv tio med lektioner och min buss går tio över åtta. Jay!
Nu har även lite folk kommit hit för att byta panna, inte för dom har sagt nåt men jag hör dom. Så det blir väl att gå tidigare till bussen eller nåt för att slippa prata med dom.

see you again

Klockan är nu 06.27 och jag har inte sovit en blund.  Vid fyra eller fem började jag locka håret och nu är det kaluffs, mina ögon känns som dom har druckit vodka i en kvart och jag ska snart till bussen?.   Tittat på sex and the city och har bara en skiva kvar nu innan 5:e säsongen som är knappast en skiva med avsnitt!  Sen är det bara 6:e kvar, så det blir till att bränna ut massa filmer.
Jag känner mig sjuk men jag ska ignorera det under hela dagen,  det blir nog venprov och annat idag så jag kommer vara lagom övertrött.  Jehey, och carrie blev precis förlovad.   Jag gillar Adian mer än Big!   Men whatever, jag längtar efter cigg och inte annat!  Men nu har jag äntligen trappat ner så det ska jag hålla:)

här är mitt och lindas nya kärlek vi vill åka till nästa sommar :)


Turkiet, Alanya - Taksim International Obaköy hotell

playing with fire

Usch, idag har det varit en seg dag.  Vaknade runt nio men somnade om flera gånger.
Kom iväg till Linda runt ... ja, ska vi säga vid två?
Där var Sanna, vi tittade på humor från tv4.   Och jag fick ännu en bekräftelse att jag har sämst humor någonsin. Vi blev lite hungriga så vi vandrade till läckögrillen och myste lite.  Det var gott och sen gick vi hem och tittade på resor. Först blev vi jättesugna på malta men vi orkar inte ta oss till stockholm.
Men efter x antal timmars letande så hittade jag perfect match.  Turkiet, Alanya.  Vill inte de som inte va med idag åka dit slår jag dom!   Inte alls mycket pengar och fint vare!  Det blir nog bäst att vi åker i augusti btw. 
Mamma kom och hämtade mig vid åtta och vi handlade lite,  det blev en snygg lampa på ica? hahah!   Men den var snygg och passade mitt rum!

Nej, nu blire nog en kvällsmacka framför sex and the city!

watching the stars

lördag

Det blev en tidig uppgång idag, eller det skulle bli. Men jag försökte dra ut på det sålänge som möjlig men för en otrolig chock så ringde min bror, nej jag skojar inte. Han ringde och försökte få upp mig.  -"Jag vill höra att du sätter fötterna på golvet!"   Hahah, han är knäpp.
Men sedan hämtade vi dom och for till skövde. Där fönstershoppa jag som vanligt på väskor, STORT SNYFT!  Men sedan var det Gina som gällde, för mycket folk och jag får panik på dom i provhytterna. Hur lång tid ska ni ta egentligen?! In, prova och sen ut!  Inte ringa massa telefonsamtal och be mamma komma och kolla! NEJ!   Men det blev det inköp av en jacka och en tunika. Så jag var rätt nöjd.  Men jag hittade massa kärlekar, halsdukar!   Min svaghet numera är halsdukar och väskor!   Fråga mig inte varför men näe, jag tycker om det.
Men sen blev vi intvingade på biltema, men det gick fort. Jag fick handla åt pappa igenom telefon och han tyckte jag var knäpp som inte hittade bland alla tusen hyllor?. Fuck him then ^^
Sedan gick vi och käkade på någon knepig resturang för att sedan bli jagad av en geting som inte lät oss vara för att komma till det nya köpcentret där vi kollade skor och så.  Jag hittade dock inga som föll mig i smaken.
Men det köpcentret kommer nog bli toppen, skoaffärer, gina, cubus och annat!  Men inget har öppnat.
Sedan åkte vi nog hem och det slutade med att jag var hos pappa där jag blekte slingor och Elin blekte hela håret. Min syrra banga ur på slingor men det blev en iallafall.

Men runt åtta drog jag till Bea för att se film och så, det blev en mycket god paj och en mindre sämre film.
Men eftersom matilda och mikka drog så spelade jag, bea och sanna BUZZ, jag var mindre bra på det. Men sen kom Marcus, Jacob och Linda..  då vann jag. Haha!

Det var en trevlig dag.

rain

fredag

Hemma idag igen och självklart vaknar man tidigt, det blev till att se på superhero movie som var som alla andra sådana filmer. Helt okej. Sedan blev det This is England, den blev till en besvikelse fast även är den superbra! 
Jag kommer inte riktigt ihåg vad jag gjorde den dagen förutom att jag åkte till apoteket och köpte hostmedicin, halstabeltter och annat. Så jag tar hostmedicin, halsbedövande och halstabletter + alvedon och liknande.
Men jag mamma, andreas, broder och emeli åkte till Karlsson i mariestad. Där inhandla jag en halsduk, sminkborstar och hängare till min walkincloset.  När vi kom ut, så var det inte mindre än punka på ena däcket!  Och extra däcket var så jävla fult så jag ville inte åka med hem!   Men vi stannade till på ica någonstans där jag hittade filmer, 3 för 99kr. Nu när jag var hemma så mycket så tog jag till mig två filmer och mamma fick välja en.   Jag köpte en hitlerfilm, fatta att jag är lite trött på att sitta hemma.   Dock är det ju intressant.  Sen körde vi hem broder och emeli, då passade vi på att köpa med oss en god pizza hem. Det var riktigt gött, plus att Syster och Johan kom förbi på kvällen.

Sen blev det nog lite sex and the city innan jag sov gott eftersom de kunde gå åtminstånde några minuter innan jag hostade igen.


escape the fate

Idag vaknade jag runt halv tio men kom inte upp förens halv elva kanske?  Jag gjorde inget annat vettigare än att sätta på en film, det blev Wall E.  Den var gullig.  Sedan blev det nog matpaus och sedan ännu en film, nu blev det att se klart Don't mess with Zohan. Den var rolig men alla dom filmerna är likadana och förutsägbara. Men man ser dom ändå. Efter den blev det sex and the city filmen och jag tror jag älskar den ännu mer... Ser man på helheten kanske den är som en annan vanlig film men nej, den är skitbra och kommer alltid vara det!
Sen har jag inte gjort annat än sätta upp min egna tavla och så, jag är rastlös och klockan är nu sju!
Kom hit och hjälp mig!

console

Ja, igår var det skola som vanligt.. jag somnade om så mamma fick köra mig och vi kom försent som vanligt.. Dock var ju läraren lika sen. Sen så fick vi lära oss att ta venprov, självklart blev jag proffset!  Eller inte, mina fittiga händer som aldrig har slutat skaka tog över men jag fick ut lite blod iallafall. Men armarna var trasiga så det var knappt ingen som lyckades. Ja, vi har fejkarmar.  Sedan flöt det på som vanligt, Rune kom in för att prata allvar med oss fast det slutar som vanligt att han skrattar. Ibland är Rune bra faktiskt. Sedan lackade Annelie sönder på mig, Simone och Alicia som vanligt. Nu för ingen anledning? Japp, jag kan säga att min hörsel blev nedsatt 2½ decibel för fan. Så jag pratade inte med henne efter de och har inte planerat att göra det föräns mentorsamtalet på fredag. Jag ska psyka sönder henne, det är lite försmått ljuvligt när hon får panik för hon inte kan läsa av en eller få ut någon information.  Hon är som en liten femtonåring som dregglar sönder av allt skvaller den får höra. Men hon ska få igen en vacker dag, av oss dagisbarn som hon tror vi är eftersom hon jämför allt med emil i lönneberga, du vet pigan som borde bo på ett hem. För hon var ju sinneslös?
Tänk om Annelie hade levt för 100 år sen istället. Då hade hon bott på Idiotanstalten!  Japp, dom existerade.
Efter skolan åkte jag hem till pappa och käkade lite, träffade Hans som jag inte hade sett på flera månader och sedan åkte jag hem till Pierre där ett antal satt och väntade på mig. Det var pokerdags, jag kammade hem 1½ pott...  det blev en splittad en gång.. Men som vanligt så gav en upp och flera hängde på. Det var Bea med sin otroliga tur som vann, återigen.  Vi åkte och köpte lite god mat och käka, fick efterätt av Pierre som dock inte kunde ätas av mig och Richard eftersom jag hatar det och Richard tål det inte, men vi njöt av vanlijsåsen! Haha..
Sedan åkte jag hem till pappa igen, rätt tidigt. Somnade på soffan tills mamma kom och åkte hem med världens ondaste hals och snuva.

Så idag vaknade jag och sjukanmälde mig för det känns som den där jävla halsflussen är påväg och nu tänker jag fan inte ha det mera! Jag ska fan ha min operation NU!
Jag har ont, är konstant trött och JAG MISSADE MIN MASSAGE!

a song for the hopeless

Usch, igår var det ingen bra dag. Pappa drog med mig till skara igen, bakfull som ett svin fick jag vandra i butiker och lyssna på pappa...  fine, han märkte väl nog att jag var trött och seg så han försökte muntra upp mig med godis eftersom jag fick välja denna gången och det var ju inte en sort han köpte heller. Men sedan åkte jag med honom hem, såg film och bara småsov hela dagen. Tillslut tröttnade jag och tvingade dom att börja med maten för jag orkade inte vänta på Annelie skulle komma hem från jobbet halv tio.  Lite sådär smått försent att käka, japp!  Men det blev bakpotatis med gojsröra, gott fast jag skulle inte ha så mycket skinka!  Det var fläskfile och sallad till det, men som vanligt åt jag knappt köttet utan njöt av potatis, röra och sallad. Vi glömde brödet.
Sedan låg jag bara, försökte bli mindre bakfull och mera frisk eftersom hela min hals är öm och min nacke är som en 120 årings. Dock somnade jag inte föräns fyra kanske på natten?  Ändå orkade jag inte ens gå upp för att röka...   Jag har hosta, värk och öm i hela jävla kroppen. Blir jag sjuk så skjuter jag alla i klassen, iallafall i foten!
Eftersom alla är sjuka där, allt från förkyldningar, halsfluss till körtelfeber.  Ändå är vi helklass nästan? 
Jag vaknade för tidigt idag, söndag morgon. Bad mamma hämta mig och jag har inte gjort annat än att se på sex and the city.. är nu inne på tredje säsongen. Seg, jag vet. 

Jag ska låta mitt ovetande om fredag vara så, jag tror inte jag vill veta vad som exakt hände. Jag minns nog det som var det bästa utav kvällen må jag tro. Dock minns jag fittan i garderobskön som jag bara ville ta tag i hennes huvud och köra det i väggen. Men vaktjäveln var på henne, blev så förbannad så jag gick ut och träffade de andra och de tog mig nog till bussen för sedan var jag hemma.  Jag hade allsång på bussen hem och vandrade i en grå strumpa på ena foten och strumpbyxor på den andra.  Lite väl uppfinningsrik när fötterna värker och tån är åt helvete, ohja!

swing life away


Nej, ska man börja på tredje säsongen kanske, eftersom en promenad inte är att tänka på och såklart är det när jag verkligen vill det! 
Whatever, jag ska dra ner mig ännu mer och bara glo...
eller så springer jag ut som småbarnen och bara slänger mig i gräset som har översvämmat och se det som världens bästa vattenrushbana!

Jag kan inte ge något recept på framgång, men däremot ett på misslyckande: försök att vara alla till lags.Julia har även gjort en väldigt nice video av världens bästa sommarminne
dock finns det så mycket mer bilder och videos att se...

http://www.youtube.com/watch?v=ONvxTjSnf0A

ripassa

ojojoj, igår var det olins som gällde för de flesta här i stan. Jag drog med mig en bunt med folk till Sanna&Ylvas fest som en härlig förfest och det blev det! I början var det la lite smått stelt eftersom vi inte kände någon men vi från lidköping stod ändå där och sjöng ronny & ragge med dom sen! Hahah, det var nog en syn för gudarna!
Men sen dissa vi dom flesta på festen och vandrade till olins, fattade inte hur snabbt det gick och man får nog be om ursäkt till alla hus och annat vi gick förbi och hade allsång för !  Eftersom inte någon av oss hade en musikalisk ton i halsen. Men men, det var inte mycket folk i början så vi var utanför och träffade massor och fick med oss en del in. Sedan var det drag ända in i slutet.  Tror jag. 

Nu har jag bara en skadad tå och så vaknade jag upp med bandage på mitt ben, rätt blodigt värre. Men ingen större fara tror jag.  Så nu blire nog lite film och chill.

"Jag åker aldrig mer till skara utan ett knogjärn!"
Som de flesta vet har skara alltid varit ett tattarstad och kommer alltid vara snäppet värre!


BTW kom min mobil igår på posten jag beställde i söndags, totalnöjd!


a lonely september

På grund av min tidiga däckning igår så var pigg och hurt idag runt halv nio och det kändes för gött eftersom jag började 9:40 + att det tar inte många minuter att gå. Men ändå blev jag försenad pga att jag väntade på Janni med flera. Skolan var seg men okej, fick sluta tidigare eftersom vi hade Annika på matten dock tror jag hon blev lite smått sur på mig eftersom jag inte har haft med mig min mattebok på hela 2 veckor.
Jag har inte gjort annat än att ta mig till pappa för att vänta på mamma sedan åkt hem för att käka nudlar och nu har jag sett klart andra skivan på sex and the city. Jag ska nog ta en tobleroneruta och se klart den tredje eller något.

fyfan, klockan är nio och jag är trött!
Det får bli en dusch, varm choklad och sex and the city!
joina mig någon......

let it roll

1 september
Det är officiellt, DET ÄR HÖST!
Hösten är nog värre än vad vintern är, den är för jävla lång och jävligt deprimerande.
Inte så man mår dåligt, men allt blir så jävla segt!
Knappt en ledig dag och man gör inget annat än väntar..


Dagen börja med 3 timmars omvårdnad, grinig lärare till tusen och Alicia fixade isärsittning! (Första för detta skolåret!) Vi fick leka med kiss och bajs, jag skojar inte. Ta urinprov och bajsprov med stickor för att skicka in till labb. Dock var det äpplejucie & yougurt med kakao, men ändå.. lika förvånad när läraren smakade på det såkallade kisset! Vidare till matten där jag fortfarande har ett par jävliga disskusioner med Rune och jag vet inte hur det ska sluta, dock jävligt nöjd med att kursen är slut till vintern!
På social omsorg var alla lika lyckliga att vi inte hade Annelie denna dagen, vi tackade hennes son för att han var sjuk och fick Lillian. Hon är bra, men jävligt babblig av sig. Vi fick se film om Elsa, hon var söt.
Vid halv fyra gick jag och mötte upp Sanna, vi rushade till elake måns där jag käkade.. Tror aldrig jag har käkat så fort. Sanna skulle till NLT kl.16 för att fotas och jag gick till gina, fick med mig Bea påvägen och sedan kom Simone och Alicia. Jag var nära på att köpa en halsduk men Alicia fick med mig ut utan några påsar i handen.  Sanna kom och vi vandrade hem till henne där vi inte gjorde annat än att chilla, sedan glömde vi helt bort tiden och fick småspringa till bion och boka om våra biljetter. Inte för att man behövde vara oroliga för att inte få plats men ändå, bra platser blev det och vi såg Arn, riket vid vägens slut.  Den var bra, som den andra helt enkelt. Kan säga att jag och Sanna är bölARN på hög nivå där!  Haha, hemma hos Sanna gjordes det inte så mycket, jag slocknade tidigt och vaknar av Sanna som ska sova!
OCH DU SANNA, jag tror fan du har sparkat mig inatt.. Inte mindre än på ögat så det gör ont när jag blinkar och det är rött och svullet! ><,


RSS 2.0