what hurts the most

wey, jag har vart vaken sedan tio då mamma ringde och mina alarm var avstängda!  Om jag har lärt mig att stänga av mobilalarmen i sömnen så är jag körd!  Jag har redan minst 3-4 alarm på mobilen, tre väckarklockor och en mamma som försöker få upp mig på morgonen. Jag har lärt mig att ignorera dom alla.

Men men, nu väntar jag på att Annelie ska ringa för hon ska hämta mig och sedan ska jag träffa Carro och Natalie på stan.  Jag hoppas jag fått med allt, har nog även lyckats övertala syrran att hämta mig inatt.
För ikväll är det fest som gäller, jag har vart nykter i två helger nu!  Anton också, vi är riktigt stolta eftersom vi hade vart igång sedan augusti eller något sådant... eller nej, jag har haft någon helg då jag vart sjuk. Men för mycket har det vart.!

Snart fyller Julia hela 17 år också :)

take on me

Sitter här och diggar till Julias 80 tals låt hon drog fram som dagens låt för några dagar sen.
Gårdagen blev att jag drog hem till Sanna, vi chilla och hade de bara gött. Sedan drog vi hem till Erik där det blev wii och annat. Julia kom också när vi spelade det läskiga spelet jag blev tipsad om!
only for daredevils -->  www.hotel626.com
Men men, efter en stund blev vi hungriga och det blev bestämt för käk.  Så det blev Elan en trevlig liten stund och sedan kom vi hemdrösande helt slut hem till Erik igen. Där dök även Mikka&Vic upp och vi såg på en så kallad skräckfilm, reekers. Men alla skrattade åt den förutom vic som skrek och svor åt filmen!
Jag vandrade hem till Sanna där jag skulle spendera natten, jag läste hennes bok. Förvånatsvärt bra var den så de blir att läsa den så fort hon är klar! 

Vaknar runt åtta tiden men somnar snabbt om igen, vaknar av skit klockan kl 10 och försöker sedan väcka sanna som smidigt försöker smita undan min tandläkartid men inget tar kål på min övertalning. Hahah!
Så vi gick till tandläkaren där vi fick vänta minst 20 min extra för att komma in till en tandhygenist som behandla mig som ett jävla barn!  Men det var något vi skratta åt hela vägen hem!  Ingen lagning behövdes som tur va och vi gick hem till Sanna igen där hon la sig och jag väntade på pappa.
Resten av dagen har jag hjälpt pappa eftersom det inte finns mycket annat att göra, skött om valparna och annat gojs. Fick även klippa klorna idag eftersom dom klöser sönder Isa. Intressant va? Hahah!
Nej, nu är jag i vinninga igen.
Imorgon är det kanske partey som gäller, ska bara få tag i lilla Carro!


illusion

Just nu sitter jag ute i vinninga och bara segar sönder, det är fest idag men är inte allt för pepp och jag vill inte gå själv?  Eller ja, man vill ju ha me de flesta men de får bli till helgen.
Inväntar svar från Marro ifall det händer något men det slog just mig att hon är i London precis när jag skrev det xD Hahahah!   aja, får väl försöka få tag i någon annan innan det blir himmelskt trök här, fast det är nog försent.

Aja, får väl vänta en timme innan jag får spela något Erik har tipsat om. Dock verkar det jävligt läskigt men ett rum är bokat!
Får se hur detta slutar..
kanske ska börja med tw igen? o___O


die already

På de senaste dagarna har jag tillbringat i stan och inte gjort någon nytta, förjävla gött!
Idag så blev det en tidigt morgon eftersom jag och syster skulle åka till trollhättan.  Det var trevligt förutom den fördömda bron som man måsta åka över.  Men de måste se kul ut när jag sitter där och håller för ögonen! haha!
Det blev lite fynd och ofynd här och var.

kort långärmad, veromoda.
örhänge&halsband, ur&penn.
hoodie, cubus.
vitt linne, ginatricot.
hög kjol, cassels. (vero moda)
lång polo, ginatricot.
lång stor kofta, ginatricot.

Köpte även en almenacka till mamma, benvärmare till Elin och en klänning till katten. hahah!  Nej jag är inte en djurplågare men den var så söt, en sjömansklänning och hon kommer nog inte ha på sig den någon mer gång. Men söt var den!
Mina sista fynd på gina gjordes i stan, den stora koftan fick jag för 49 spenn. Rätt nöjd.

Nu värker ben, knän och fötter.
Blir käk&tv för hela slanten ikv.

broken sunsets

Trött fredag, på historian var det bara tjöt, sedan var det hål timme som spenderades med fia med knuff och medicin skrivande.  Hade även samhäll med en tjurig lärare.
Efter lunch så redovisade jag arbetsmiljö&säkerhet så nu var det gjort!
På medicinen lämnade jag in Ophelia så nu har jag bara medicinprovet på onsdag nästnästa vecka!
Redigt gött!

Efter skolan åkte jag till pappa, segade lite innan jag drog till Elan. Där satt vi, 15 pers och käkade!  Det var trevligt och sedan drog vi till Erik där vi spelade wii, såg på idol&film.
Dock somnade jag under filmen, hahah!
Men vaknade till och var hemma runt ett elr ngt sådant.

Nu är jag i vinninga igen för mamma hämtade mig förut, nu blir det dusch och annat sedan stan igen!

i will never give you up

torsdagen startade med ett segt arbetspass där jag förtvivlat försökte göra klart medicinen, men det blev fia med knuff istället. Haha, fyfan.. vi har till och med kommit på egna regler.  Självklart går alla på högvarv & nya svordomar kommer nog till vid det bordet.
Men efter det var det dags för historia, det var dags att få tillbaka provet!
Med en stor jävla klump i magen så fick jag tillbaka det och jag KLARADE DET!!   Jag blev godkänd, inget jävla omprov!  Fyfan vad härligt det känns, för jag var 100% säker på att jag skulle faila. Men nu blir det att kämpa bort det betyget i historia eftersom Stig är världens bästa lärare så kan man bara inte faila.
Men den lycka höll ju inte länge, det var dags att försöka ta sig ur det dära jävla bokprovet, för vi skulle ha läst ut en bok tills idag och svara på frågor ... men jag var en av alla som inte hade öppnat sin bok ännu.
Men jag lyckades inte så bra i min övertalning och till min förtjusning så frågade hon inte ens vad boken hette eller någonting så jag skrev allt om en annan bok jag läst. Haha, smart är man ibland. Det slutade med att jag skrev klart Simones också.
Efter det så var det teori på massagen, vi fick se en film om stress som var ca 20 år gammal eller nåt, haha! Det värsta var att dom släppte lös Alicia utan lärare i ett rum med pilatusbollar.   Aja, skratt fick man sig iallafall.
Sedan var det bara en seg samhälls lektion som jag inte alls har mycket minne av.

Åkte sedan hem med mamma, käkade och så innan jag drog till Jennie där Carro höll till.  Det dröjde inte länge innan vi skulle dra, så vi vandrade mot bussen.  Helt plötsligt kommer bussen!  Vi bara skriker åt varandra att den personen ska springa men Carro får fart och bussen åker utan oss, hahah!
Men vi powerwalka till ett annat ställe och kom med bussen.  Sedan var vi vid isstadion och där spenderade jag 95 min mitt i klacken!  Fyfan, hahah!  Men fort gick det och det var trevligt, träffade även Catrin som var tvungen att hålla på båda lagen eftersom hon hade en bror i varje.  Sedan kom pappa och hämtade mig och jag slocknade ganska tidigt den kvällen.  Vad jag tror..

this is for real

Eftersom det inte blev att Sanna kom igår så drog jag till stan, åkte till pappa och tittade till valparna som växt hur mycket som helst!   Det blev till att skriva klart redovisningen och sedan kortspelande som vanligt med Sandra.
Vaknade otroligt försent så det blev till att slänga ner allt i väskan för att hinna med bussen. Då var det dags för bugg med Carro som lärare! Fyfan vad bra vi var, hahah!  Nej, men det var en syn för de gudar som nu ska existera. Träningsvärk i skrattmusklerna kommer det nog finnas iallafall.  Men efter det kom en dryg samhällslektion och efter lunchen var det redovisning som gällde. Men eftersom en viss person drog ut på sin jävla redovisning så hann man bara med 3 st så det blir att göra den på fredag.
Hade sedan medicin där studet själv kom fram&det var en härlig lektion med Alicias underbara kommentarer imellan åt.

Efter skolan följde jag med Frida och Bea på stan, dom köpte kjolar och jag hittade ingenting!  Eller jo, fast nej!  Inte handla mera.  Men jag får nog ta en tripp på VIP kvällen på Gina imorgon.
Vi tog även en snabbfika inne på Henrys, eller jag och Frida tog en. Bea stannade kvar med hennes syster.

Men när vi skulle gå ut hände en så jävla rolig sak!  Frida gick först ner för trappan, sedan smög en tant imellan mig och Frida å det märkte ju inte hon såklart! Så när Frida skulle öppna dörren så sa hon ; Det är så dåligt att dörren går inåt här!  Tanten huttra och jag försökte hålla mig för skratt men när Frida kom ut och vänder sig om och ser tanten så får hon bara ut ett litet men nej innan vi båda viker oss av skratt!
Så vi skrattade oss bort till bussarna där vi träffade Anton och sedan kom Anna som skulle med min buss. Så det blev lite tjöt med henne innan jag kom hem till pappa.
Där blev jag inte så långvarig utan fick stå i regn och vänta på bussen för att åka till stan där Sanna mötte upp mig och vi gick till larssons skafferi.  Där blev det lite käk/fika och lite plugg.  Vi vandrade sedan hem till henne och segade innan mamma kom.

Redig skratt&mys dag!


untrue

Måndag

Dagen började med 3 timmars omvårdnad, det var rätt okej. Vi fick göra ett hjärt och lugn räddningstest som pågick i 2 min. Plus massa annat skit, and I past!   Efter det så var det matte, jag fick plus i kanten eftersom jag jobbade på. Fick gjort runt 15 tal och det är nog fortfarande mitt rekord för i år. Glá var han iallafall. 
Då var det dags för social omsorgsprov i naturligt åldrande och hur man kan man ha prov på något sådant?!
Nej, det går inte.. eftersom  jag skrev 9 sidor för hand!
Det var helt stört, det var inte ens frågor.  Aja, få se hur detta går!
Drog sedan hem & somnade.


Tisdagen
Jag vaknade 3 på natten igen, åt en clementin och kollade bilddagboken för att sedan somna om igen.  Vaknar senare försent för att göra något inför skolan. Så det blev lite smått panik men bussen var lika seg som jag.
Hade massage, var med Alicia och den lilla saken går ju inte att massera. Haha, mest okoncentrerade lektionen någonsin.  Men roligt var det!
Hade en svenska lekiton som var segare än segast som följdes av en omvårdnadslektion med mig som lärare?  Haha, ja de gick ju som det gick!  Efter lunch var det engelska där man gjorde ett tappert försök att slippa undan bokprov.. men faila totalt.  Men efter de så var det sista mattelektionen på men än en vecka!  Usch vad gött!  Fick gjort hela 12 tal, eller ja. Dom 2 sista var facit svar men han utmana mig för att vi skulle få sluta men jag orkade inte mer. Cirkelskit är inte min grej.  Vandrade sedan till station med Carro där vi undersökte lite, såklart var våra kurer längst bort!

Eftersom jag inte har fått någon upplysning om några prov så har jag bara arbetsmiljö&engelska denna vecka! 
Imorgon är det bugg, de kommer ju gå som de går xD

JAG VILL HA FREDAG NU!

we are not gonna make it

Just nu sitter jag och väntar på att Sanna ska höra av sig, även om jag inte har gjort någonting jag egentligen skulle göra. Det blev massa annat skit, som ingenting!

okej, nu ringde hon...  det blir inget!!
Nej, nu måste jag läsa social omsorg!


även gjort ett litet "provschema".. mest för mig själv eftersom jag behöver en reminder dagligen.
                                                 


Fyfan vad gött att man är ledig nästa vecka!

first date

Torsdagen bestod av bråk och tjaffs med omvårdnadsläraren.. men hon fick ångra det later on!
Sedan var det bara en seg skoldag & sedan hem till valparna :)


På fredag var det historiaprov som gick åt fanders, sedan mentorstid där annelie visar sig vara skitzo eller något liknande. Sedan var allt bara segare än segast.
Åkte till pappa&kollade till valparna och sedan åkte jag hem till Johan med Linda!
Där var vi inte mindre än 15 pers och det var mys, det blev poker, film och annat tjöt.

Lördagen bestod av ingenting, en ledig lördag på ca 12 veckor kanske. Det var lovley och kinamat på det blev pricken över i.

Nu är det söndag, jag ska duscha, plugga och sedan kommer Sanna i think =)

nellie the elephant

onsdag..

Sen morgon, kom till skolan.. inte alls taggad inför vänskapstemat.
Som tur var kom jag med Simone & Anton så jag var inte all alone, men dock var det random 1or & 3or.
Vi fick göra alla möjliga löjliga lekar,  det gick skit bra tyckte vi men det slutade med att vi kom sist. haha!
Sedan drog jag hem eftersom Isa höll på få valpar och jag kunde ingenting på medicinprovet!
Det blev 11 valpar tillslut!   Übersöta!
Sedan gjordes det nog inte allt för mkt..fairytale gone bad

nej nej nej och åter NEJ vad var jag tänkte i morses.  Jag ville verkligen inte, jag kände ingenting för skolan.
Vaknade allt försent men jag kom iväg, jag är allt bra.
Åkte förbi det nya resecentrum & hej Sarah vilse säger jag bara. Kommer inte hitta ett piss och så har dom döpt en kur till O eller 0, jag ser fan ingen skillnad!  Smart move därå..
Kom till skolan där vi var 9 st från två klasser som var på lektionen, men förjävla gött är det alltså! Blev masserad av Catrin idag också och fyfan, gött vare!  Dock gick vi igenom armar och händer men att bli masserad på armarna var bara pain.  Händerna var en annan ljuvlig resa bland rosa moln eller vad man säger.
Efter massagen kom de andra som inte hade kursen och en lite försenad Alicia, men det slutade med att vi var 9 pers av 15 på lektionen.  Lyckat på hög nivå.
Alicia tvingde även ut mig på date, eller rättare sagt hon räddade mig från skolans kycklingpytt.  Så det blev en kebabtallrik på Rodhos. Mysfaktor på hög nivå, haha!
Hade även engelska där vi fick tillbaka andra nationella övningsprovet, bättre än väntat på den skiten iallafall och det ser ljust ut för mitt MVG jag satsat på.  Eftersom jag fick MVG på första övningen och VG på denna, men det var bara fyra fel. Jävligt bright head jag måste vart.
Dags för matte och där kände jag ungefär samma sak som när jag vaknade i morses. Fick uppgifter att göra, sen skulle vi få sluta. Fick jag detta, NEJ!    Jag skulle göra extra uppgifter och jag hade inte ens den boken jag ska jobba i och alla andra fick sticka. Så jag blev förbannad och envis som jag var så tvärvägra jag.  Samma sak för Alicia och Anton, det var nästan som kvarsittning eftersom alla andra fick springa till sina bussar medans vi fick sitta tills tio i fyra och tjura.  Eller jag iallafall. Sedan var han på mig igen, men detta var ett rejält tjafs som pågick hela jävla lektionen och sedan sitta där och hånflina åt mig och kalla mig för vresmaja!  Mhm, tack och hej efter julen ska jag elda upp min mattebok!
Sedan fick Anton mig på lite bättre humör, endast för han är jobbig ;)
men tog mitt pick och pack och morsan hämtade mig, vi drog till affären där hon köpte ... JULMUST!  Haha, hon blev helt till sig när hon såg det.  Men jag var lika tokig eftersom jag köpte en glass och den satt härligt!

Nu ska jag göra medicin eftersom det är prov i det imorgon men jag chansar på att boken inte är med!
Jag har inga nycklar eller jacka så det blir nog till att va hemma tidigt imorgon!
Här ser du världsmästaren till att skjuta upp saker!

OCHOCHOCHOCH,
Julia har gjort en header till mig =)
Precis vad jag behövde, skit snygg ...
Tack :)

walk with me on the street tonight

Klockan börjar närma sig elva..
jag har fortfarande inte fått något gjort, eller typ halva sociala omsorgen.  Men nära skjuter fan ingen hare.
Jag ligger i sängen och har lyssnat sönder thåström & har nu fått gå över till annat.

jag vet inte om jag känner för skolan imorgon.....

                    
_________________________________________________________________________________________


alltid rött alltid rätt

Ja, det blev ingen skola idag...
Det blev ingen presentköpning till Anton idag...
Det blev ingen sömn alls inatt...

Jag gjorde mig iordning som vanligt till skolan, men något var fel. Inte för jag vet vad de var men inget var som vanligt. Så det blev en sjukanmälning och sedan somna om. Jag bokade även om tandläkartiden som jag skulle ha idag.  Jag kunde vakna till då och då men det slutade med att jag vaknade klockan tre.
Gick upp och gjorde ingenting.
Nu ska jag göra lite social omsorg, sedan se om jag har medicinboken med mig så jag kan plugga på provet.

update later...

om black jim

Klockan är tio i två just nu och jag sitter fortfarande framför denna jävla såkallade laptop!
Jag har knarkat thåström nu i några timmar och jag skäms!
Men hans sönderknarksupandegammalrockareröst som han har så finns det inget juvligare att lyssna på.
Jag har inget bättre för mig än att tjöta på folk som har lyckats lika bra som mig att vara vaken nu, jag vill sova ... eller jag vet inte vad jag vill längre..  Jag vet fan inte ens om jag vill gå kvar i skolan.  Jag är trött på skiten men jag vill inte vara den failer som hoppat av och hamnar på någon mörk fabrik man aldrig kommer ifrån.
Jag har ingen ork eller lust för att kämpa för något, jag ser ingen mening med saker.
Men jag ser väl detta som en svacka, jag kommer igen efter lovet?
ja, så får det bli.

you are the one that I miss
once a day
twice a day
even a third time.
I wont realice what you have done to your life,
you are still the one that i knew.
Maybe if I belive it twice as hard it can be my reality?
 help me stop loving you.
You are the one I want to hate,
help me hate you
once a day
twice a day
maybe even a third time.
Let it be my reality.


keops pyramid

under alla mina dagar har jag varit emot thåström
men varför ska jag alltid falla för dessa röster?

shadow child

Nu är jag åter tillbaka till dagens datum, härligt värre.
Även denna dag vaknade jag tidigt av huvudvärk och illamående.  Så det blev att man vila tills mamsen ringde och sa att det skulle vara "sminkparty" idag.  Åh, de var man ju verkligen taggad på....
Så jag åkte hem och gjorde mig iordning, eller jag duschade och åkte typ. Där var det en tant som pratade om massa produkter och jag blev helt såld på en kräm därifrån. Så vi köpte med oss lite, efter som vi köpte för över 500 så fick vi en gratisprodukt som var en hård fyrkantig tvål man kunde tvätta bort smink med så det ska bli kul och se hur den fungerar.  Jag blev även värdinna, jag ska ha någongång i november då jag ska få ansiktspeeling eller vad det var och annat.  Fick ett litet balsam som tack.  Se om mitt hår blir bättre, för det har börjat göra rastaflätor helt själv.

Men vi åkte sedan och köpte lite annat smått och gott innan jag kom hem tre timmar senare och inte har gjort ett piss.  Dock har jag massa skolarbete och göra men jag orkar inte!
Skulle även träffat Sanna idag men jag har inte hört något så det får väl bli tredje gången gilt kanske?

Nej, nu blir det andra avenyn :)


love is not the enemy

Lördag.
Jag vaknade upp till min förvåning klockan 10, dock blev det att man gick upp och slängde sig på soffan.  Gjorde inget annat än att blega på tv:n och filmer.  Jag och Sandra fick även lite bakfyllemat och sedan sov vi lite och sedan mer film.  Så min lördag gjordes det inget annat än att tillbringa min tid i soffan. :)

the pot

Fredag, med andra ord .. STRESS!
På grund av en sen kväll blev det en seg tidig morgon!  Till min förvåning så cyklade jag till skolan!  Läs och häpna!  Men det blev skola där allt gick segt och lite mindre bra.  Det fortsatte även efter skolan, jag satt med Alicia och väntade..  Hon missade bussen och jag fick stå en timme utanför åhlens och vänta på Johan!   Fyfan vad segt må jag säga.  Men jag hade lite och titta på, det kom två polisbilar och skällde på alkolisterna utanför systemet och sedan stod en av dom och försöka kicka igång en moppe i cirkus 10 minuter.  Visst låter det som om jag hade kul?
Men tillslut kom Johan så vi drog till pappa där vi käkade. Jag fixade iordning lite grejer och sedan åkte jag till Mimmi. Där var Corinne, Simone, Patrik och Christoffer eller vad han heter redan där.  Vi gjorde oss iordning och sedan tog vi första groggen.  Det var en trevlig stund hos Mimmi och det hann med ölspel och annat.  Vid tio över nio så drog vi fram till stadens torg.  Vi kom fram till gillestugan där Anton skulle ha fest, vi var nästan först på plats men sedan kom det allt fler. Det var en rolig kväll med mycket folk och trevliga stunder.
Jag fick dit syster runt två och hon körde sedan hem mig och Sandra så vi var hemma och slocknade runt halv tre.

Jag var även chocktemat under kvällen..
ser någon hur? :O

fully alive

Torsdag.
Det blev skola som var segt som vanligt och migränen trängde sig igenom helt tillslut. Dock försvann det under en stund på massagen..  Den var helt underbar med andra ord. Catrin var en helt otrolig massör. För vi skulle massera fötterna idag och jag kan inte ens fila mina fötter utan att skratta!  Men hon tog i och det kittlade tills hon gjorde tvålsteget. Efter det var det bara skönt!
Men jag åkte nog hem till pappa sen, där jag inte gjorde så mycket under dagen tror jag. Sandra tvingade mig att vara kvar i stan så vi tjöta, spela kort och annat hela kvällen.


i'm yours

Vad ska man säga?  Jag hamnade här igen, jag är helt rastlös och det är kolsvart så promenad kommer inte på fråga! Jag skulle tatt mig i kragen förut men jag fastnade framför andra avenyn så dum som jag är. Jag hade nästan kommit helt ifrån det eftersom jag bara hade sett de 3 första avsnitten, men nu är jag ikapp igen.  Fan!
Jag har egentligen skola att sköta tror jag men jag orkar bara inte med den, den tar för mycket tid och jag hittar alltid bättre saker att göra..  som dator, tv eller sova.  Låter inte det bra?
Om två veckor är det lov, innan det ska 3 lite större prov, redovisning och en engelsk bok vara klar!  Men jag förväntar mig mer, det kommer nog.   Jofan, arbetsmiljö ska in där med!  Jag som inte ens har gjort min intervju...
Jag är redigt supertaggad inför fredagen, inte för att festa men för att skolan är slut!   Att medicinuppgiften är klar och jag får sova hur mycket jag vill!  Men dock känner jag på mig att ångesten inför tandläkaren och provena kommer komma.  Dock ska jag till en tandhygenist så min vanliga tandläkare som jag har haft i alla mina år kommer inte vara där.  Jag kommer så väl ihåg henne sen jag var liten, sedan helt plötslig en dag så kom jag in där och hon hade börjat bli gråhårig.  Redigt superläskigt hur snabbt allting går men jag räknar med henne tills jag sitter på min gård när jag är gammal och grå!   Oj, mina tankar for iväg!  
Jag vet nästan exakt vad den där tandhygienisten kommer att säga... ; Piercingarna förstör dina tänder, använd tandtråd.. bla bla bla... Eller vad brukar dom säga?  Jag kan nog ha mina egna läkar - och tandläkar undersökningar.   För alltid är det samma sak!  Men jag kommer komma dit, nästan få panik i vänterummet och sedan kallsvettas under hela undersökningen.  Med andra ord har jag fortfarande tandläkarskräck, kanske inte lika farlig längre eftersom jag har tatt mig mod till att gå själv. Dock känner jag behov av någon.  Förr var det perfekt, jag och syster gick tillsammans med mamma. Ibland var även min broder med, det kanske var en bonus.  Vem vet, jag kanske bara är bortskämd i sällskap?

Just nu ligger jag på mage i min säng och knappar på mammas lilla enkla laptop.  Försöker få igång Gina tricots hemsida men det funkar ju fan inte!   fast jag ska fan få det att fungera!!
Får även ett dussin sms av Anton att jag ska tagga nu inför festen på fredag men jag är fan inte allt för taggad alltså... Jag borde egentligen vara det, en jävligt stor fest med 80 pers i lilla lidköping. Massa med folk man känner och bara ha det jävligt kul med!  Men vafan, just nu sitter jag här ofresch trött och sleten på onsdag kväll. Nja inte supa humör här inte.. Men det kommer nog, Anton försöker pigga upp mig och han lyckas... nästan.
Nej, det får nog bli dusch, sista avsnittet av andra avenyn sedan oboy och svensson svensson!
eller sova....

sleep tight!
Varför denna brådska?  Det brinner ju ingenstans.


 


wonderwall

Onsdag, med andra ord LEDIG!
Vaknade vid elva, hoppades på att klockan var runt nio men helst sju!
Vi hade en liten pakt i klassen, vi skulle ställa klockan på normaltid sedan vakna för att känna hur skönt det är att få somna om för en gångs skull! Men det blev fail på det då..
Jag gick upp, tog med laptopen till storarummet och la mig i soffan med både tv:n och datorn på. Helt rätt okej chill!  Dagen skulle bestå av städning och plugg men jag har inte lyckas med något tror jag.  Det slutade med att jag satt och rensade papper och skolgrejer. Min pärm från OP1B är överfull och jag vill gärna se hur tvåans pärm slutar. Jag fick även göra iordning en pärm för nians gamla saker. Det var massa information om val inför gymnasiet och annat. Sådant jag dock aldrig läste. Men nu har jag fått iordning på hyllan längst ner i mitt skrivbord och jag har cirkus 6 st kvar. Någon som känner för att pröjsa ett nytt skrivbord?  Blir nog ett vitt skulle jag tro, fas de kanske inte blir bra med min nya vita kontors stol?  Blir för stilrent kanske.. Nej, det får jag ta en funderare på.  IKEA pånytt!
Jag har även funderat på om jag ska hålla liv i mitt aqvarium eller ge upp för gott?  Jag har bara tre fiskar kvar vad jag vet som lever, två synliga!  Jag hade de mest coolaste men alla dog dag efter dag.  Vad fan ska jag göra?  Köpa ermitkräftor kanske?   Eller endast ha massa slamsugare?   gief me some tips!!

Funderar även på en promenix... men jag vet inte om jag vågar ta mig ut i buschen här i vinninga. Lite småläskigt är det och jag kommer säkert stöta på något jag inte vill vara med om!  Kanske ska dra in till staden och se vad som händer.  Kanske dra till syster och terra henne med tjöt.  Jag försökte få med henne till shopping på överby i slutet av månaden men då får jag vänta tills den 25 innan jag får svar! 
Nej, nu osar det mat i hela huset...  lax&pasta!  Usch i himmelen vad gott det ska bli!

Btw,  jag vill ha tips om serier, filmer och annat smått och gott!
Lämna avtryck..
Bättre att dö stående än att leva på knä

clayman

Julia, aka LjugARN... lugn, det är ett litet inlägg om 3 dagar!   Det du!:)

söndag, det var en dag då det inte blev mycket gjort tror jag?
Jag använde sönder datorn och fick reda på att peace and love biljetterna släpps den 28 november. Så det blir till att boka tidigt! Satt väl och var nervös x antal timmar inför morgondagen!

Måndagen...
Blev en mer eller mindre effektiv omvårdnadslektion, men grupparbetet blev nästa klart iallafall! Fyfan vad gött!  Sedan äcklig lunch som slutade med att jag fick bjuda Anton på elake måns, men det var det värt!
Sedan var det dags för mattePROV!   usch, tillåråga med så var det på tredje våningen!!!!  Hela klassen var helt slut när vi kom upp, haha! Omvårdnad inriktning hälsa! 
Provet gick sådär, elle nja... skit!   Svara inte på de två sista och alla satt å råfuska eftersom vi fick ha mobiler som miniräknare!   typiskt mig att jag glömde stänga av ljudet ><
Men men, det blev en runda fia med knuff...höhöh jag suger i det btw så skulle social omsorg börja så jag det va dags för mig att dra.  Blev upphämtad av mamma och sedan spenderades tiden i vänterummet på sjukhuset!
Jag hatar sjukhus, jag hatar läkare och jag hatar väntan!
Hade tid kvart över, kom in runt halv fem över halv och var därifrån efter tio min!
FYFAN VAD SUR JAG VAR!
orkar inte ens skriva ner vad gubbjäveln sa!
Men men, jag gick rakt ut ifrån rummet pga irritation och sedan åkte jag och mamma till gina för att tröstshoppa, haha!
Det blev två tunikor och en sjal.    Vi gick till syster och hade köpt med oss lite fika, jag tog en muffins med center i och fybubblan vad god den var!!   Mamma släppte sedan av mig hos pappa och vi gick över till farfar där vi käka och annat. Men det slutade med att jag slockna i soffan hos farfar och vaknar upp å vandrar till pappa och slocknar på den soffan! haha, jag gjorde inget annat än att sova till cirkus nio då jag vaknade till och så tog jag en rökpaus eftersom jag inte rökade på hela dagen tack vare doktorjäveln!
Sedan blev det kortspel och annat med Sandra innan vi läste och sedan slockna igen.
härligt härligt!


så nu, framme till dagens datum igen!  Fy skäms på mig som inte kan sköta en blogg!
Jag gick upp i tid för en gångs skull, tog mig friheten till frukost och bara tog det lugnt!
Jag kände inte för massage idag, för vi skulle massera fötter så jag blev hemma ett tag till.  Syster kom även eftersom hon skulle vara hundvakt nu när Isa är så nära valpning. Det blev till att vi båda två nästan slockna igen men sedan körde hon mig efter lite tjat till skolan och sedan var det igång.
Hade en väldigt seg svenska lektion där migränen kröp fram så det blev alvedon och sockerrus!
Gjorde ännu mer på grupparbetet på omvårdnaden och sedan lasangette... Rätt okej om inte mattanten hade dl mått som kryddmått till saltet.. Det verkade som det iallafall.
Hade sedan engelska där vi fick gamla nationella prov och annat... jag gjorde klart allt fort som fan och först blev jag sen stack jag därifrån.   Efter så hade vi matte igen, ingen var pepp på det.  Rune var sur, Anton blev utslängd, jag mosade en negerboll mellan benen och jag och alicia hade skrattanfall!
Härligt roligt var det ändå...
Åkte sedan hem till pappa där jag satt utanför med vic och sandra och tjöta ett bra tag. Tillslut blev det inte mycket annat tills halv åtta eller något då mamma hämtade mig. 
Men de pissiga idag var att efter ett tag när jag kommer in i mitt rum igen osar det som fan... bränt!
Letar efter någon källa men hittar ingenting ....    mamma hittade den, bakom datorn..  Fläkten till elagrigatet funka inte och den var paj igen!!!!!!!   hatar dom dära jävla idiotdatorerna..  Så det blir till att lägga pengar på en ny ><
Nu sitter jag här trött och slet..
blir till att sova.
REDIGT JäVLA LÄNGE!!
Länge leve studiedag!

tears dont fall

Jag hittade ett par skor, eller jag ville ha svarta men det blev väldigt mörka bruna.
Sedan köpte jag en ny datastol och annat smått och gott.
Åkte sedan hem till Linda där hon visade mig allt hon hade köpt, inte mer än 3 par skor och massa annat sött.! haha!  Vi fixade sedan iordning inför kvällen och sedan kom det indrösande person efter person... Tillslut väntade vi på Julia som inte mer eller mindre hade glömt bort oss. Väldigt omtänktsamt, men det bästa var att hon kom med hårinpackning i håret och stannade längst av allihop!
Vi snackade resa, det gick förvånansvärt bra!   Inga hetsiga diskussioner eller sura miner. Men dock har vi inte kommit till den jobbigaste delen, hotellet.  Men det får vi ta som det kommer och många fick sina fördomar rakt i nyllet kan man säga.   Det blev massa snacks och mys.  Hallonsorbétsdrink som jag och Linda gjorde, massa frukt och morötter, gurka och sånt vi dippa.  För härligt, sedan blev det allt singstar som vanligt.
Åkte sedan hem till pappa och slockna nästan på dirren.  Vaknar upp av att mamma ringer som vanligt men jag orkade inte åka till skövde så det var bara att somna om.  Åkte hem runt fyra tiden och nu sitter jag här för att göra läxor jag inte orkar.  Skrivuppgift och prov imorgon!  nejnejnejnej!


better be

Klockan är tio i elva och jag har vart vaken ett bra tag.. Helt jävla otroligt!
Det är lördag, jag är inte bakfull som ett as och jag ska snart åka och titta efter skor med mamma.
Måste först in i duschen och mamma tjötar ihjäl sig för hon vill åka nu!
Sedan blir det stan&sedan dra till Linda för lite mys och planering för resan.
Har någon tips på hotell i alanya, låt oss veta!
innan vi slår ihjäl varann....
haha! 


end of my existence

Äntligen fredag! Vart tar livet vägen egentligen?  Dagarna går fortare än fortast och snart är det säkert jul innan vi vet ordet om det. Ja, fredagsmorgonen var lika seg som vanligt men iväg kom jag. Vi hade först en aning segare lektion i historia. Dock gör Stig dom alltid bättre, för han är en av dom bästa även ifall han kan vara en hitlerliknande herre i kostym. Men vi fick ändå en kvarts rast för frukost. Sedan var det ungefär håltimme innan samhällen där vi skulle stå för åsikter.  Förnuftigt och jag har nog aldrig vart så aktiv på en samhällslektion förut, kanske inte ens på någon.
Efter lunchen var det arbetsmiljö och det var stelt och tyst i klassrummet, alla var irriterad på äckelannelie som hotat Simone och ville inte bjuda oss på fika av "olika anledningar". Rättare sagt ; Det är en lite hämd för ni gick till rektorn era jävlar!".   Fan vad vi hatar henne.
Äsch,  efter det så hade vi ingen medicin så vi slutade halv två och det var förjävla gött. Så det var dags att åka till Carro. Där började vi med att käka lite spagetti&köttfärsås.  Sedan så blev det chill&lite olika spel. Tiden gick och det var dags att gå, så vi gick och käkade lite pizza. Dock var de flesta så mätta så vi var fyra som delade på en pizza och fyfan vad god den var, såsen lika så. Även om det inte var lyx.  Jag ska fan beställa pizza från kvänum numera!
Vi gick sedan till bowlingen och spela, det var skit kul dock kunde de gå bättre men kul var det!  Några strike(ar) blev det allt men vi alla låg nog ca 200 efter Carro. Haha!
Sedan åkte de flesta hem och det var bara jag, Carro och Anton kvar. Så vi gick hem till Carro för lite chips, cider och annat gött!  Natalie joina även.  Efter ett tag gick vi ut och mötte Madde och hennes kompisar och sedan vandrade vi till skolan där vi satte oss och chilla och skrattade tills mamma kom och hämtade mig.  Jag var trött, hade migrän!  Toppen va?


small steps backwards

Idag är det torsdag, det känns förjävla gött!
Dock ångesten inför nästa vecka med läkarbesök, matteprov och annat ökar !
Inatt sov jag istan ändå lyckas jag vakna 15-20 min innan bussen går så jag var 3 sek från att missa bussen. Men jag lyckades komma till tört där jag mötte upp Alicia och så. Sedan börjades studiepasset med 20 min läsning. Det vad gött och min bok började va jävligt bra, sedan nu några sidor var den inte alls bra. Den uteslöt allt det roliga. Eller ja, sexuellt övergrepp är ju inte så jävla roligt men aa boken är lite för ytlig. Sedan fick jag gjort grupparbetet och medicin. Det var rätt skönt.  Efteråt såg vi klart Gladiator på historian och den filmen är ju fan bra.  Filmtips!
Efter lunch var det meningen att vi skulle ha en halvtimmes engelska men jag och Carro hittade på annat, vi hamnade på willys där vi köpte fika för vänskapsdagen. TOTALT JÄVLA ONÖDIGT!  Vandrade till småbåtshamnen där vi alla skulle lära känna varandra..   Men när vi skulle börja våran jävla niokamp så börjar det dugga lite, sedan börjar det regna och sedan ÖSER DET NER!.  Vi fick stå ut två stationer innan dom idioter till lärare kom på att man skulle avbryta det hela och låta oss gå!  Så pisseblöta som alla va, jackor, väskor, skor, mobiler och skit förstört så fick vi vandra från småtbåtshamnen till stan i regn och vattenpölar! VERKLIGEN TREVLIGT!
Jag & Carro gick hem till min syster där det var snabbt av med kläder, tog fikan. Efter Carro hade åkt gick jag och Malin till affärn, köpte ägg&godis. Haha!  Sedan slockna jag på soffan.
När jag vaknar så är Johan hemma och maten är klar.   Det var najs.
Sedan kom morsan och hämtade mig så jag åkte hem och gjorde inte ett piss.
Joo, jag har fått hem den nya msn!  Helknas och helfresh!
Nu blire sängen med film.

live your life

Idag vaknade jag till tjat, det blev att jag tog den sena bussen och sket i ytterligare en idrottslektion.  Det må jag säga att jag har fan inte vart med på en enda jävla idrottslektion på hela terminen. Tror jag iallafall.  Fick dras i skolan typ helt själv å mobbad.  Haha, näe jag hittade Elin och annat. Men sen hade vi samhäll där det stank bajs över hela jävla hotell och resturang medans vi satt där och spelade spel! Sedan var det lunch och efter det en intensiv medicinlektion. Vi skulle efter ha arbetsmiljö men det började med att vi fick fika från stenports skolan. Jävla äcklig äpplekaka, men jag petade bort äpplena.  Sedan slappa vi igenom lektionen.

Efter skolan drog jag till stan med först Bea och Frida, jag och Bea gjorde impulsköp på Gina. Sedan skulle jag gå och fika med syster, det blev att jag käkade på elake måns istället. Sedan gick vi i cirkus alla affärer i lidköping. Jag gjorde ytterligare ett köp på gina där jag träffade Sanna. Så vi tre gick och fikade på 3B, en fet jävla bobby.  Helvete vad äckligt mättande den är.  Vi vandrade även runt på stan, jag köpte ett puder.  Sedan körde syster mig till vinninga där jag käkade och annat. Packade ner lite skit och så drog vi till pappa. Som jag nu sitter här och egentligen ska göra läxor men jag har såklart inga med mig. ><
Btw, så körde jag bil idag för första gången!   Hahah, fyfan vad jag ägde!


RSS 2.0