adore you

Lidköping är mer åt helvete än någonsin!
Människor hamnar i dödsolyckor, tar självmord & blir mördade! 

VILA I FRID MIKAEL!

don't wanna think about you

image5

jag har insett hur mycket jag saknar det gamla,
jag förstår varför jag är så emot förändringar i mitt liv.
Att ha koll är det bästa jag vet, ovetande är min mardröm!
ta dagen som den kommer är ren bullshit!
inte en jävel som gör det.
Jag vill tillbaka till den vardagen då man visste att samtalet på kvällen kom
och då man kunde prata i timtal fast man sågs nästa dag.
Till sommarlovet då stranden inte var tillräcklig för oss.
Vi visste mycket om varandra, vart vi hade varandra men ändå fanns mystiken där.
Att ändra på någonting fanns inte i tanken, att byta vänner var absurt!
Jag saknar samtalen, umgänget & livet!


A change in the weather

igår upptäckte jag min bortblåsta blogg och eftersom jag läste Julias blogg ville jag såklart få liv i min men..!
Den såg förjävlig ut, randig med massa krimskrams.    Nej nej, så jag satte genast Julia i arbete men hon gav vidare det till Simone som då har fixat iordning detta och det  tackar vi för.

Det är nu man ska berätta om sin dag kanske?.

Denna dagen, 5 maj 2008 så vaknade jag självklart av mitt mest irriterande larm!

Jag har tre larm, en av en väckarklocka som alltid är avstängd när jag vaknar och två på mobilen som jag aldrig hör. Men idag vaknade jag och jag var inte irriterad för en gång skull på det alarmgrejen. Jag var mest trött eftersom jag satt och myste med varm oboy&fralla framför Svensson Svensson till cirkus två.
Men efter en snabb makover från sängrufs till tofs(eftersom det är megakort dag idag så är det inte så care) så gick jag rastlöst och vänta på att klockan skulle bli sju så jag kunde iallafall börja vandra till bussen.
Det var inte alls mycket folk på bussen idag, alldels lagom.  Det tar cirka 3 låtar att åka till stan, sen lyssnar man på en halv innan man står på torget och väntar på de andra som droppar in från bussarna.
Väntat på att stadsbussarna ska åka så skolbussen får köra fram, åka över järnvägen för att hålla uppe fötterna för att sedan ta sig till huset längst bort där vi har datakunskap.
Jag vet inte vem jag ska tacka för att jag fick Christer som lärare, överdrivet snäll och förstålig.  Att de flesta ska ha rökpaus&sen köpa frukost.  Endast om vi inte spiller på tagentbordet!
Sedan att den första stunden på datakunskapen ska börja med sufrande på bilddagboken och liknande.
Idag kände jag inte för att jobba, hade gjort det mesta och var trött så jag fick honom till att släppa oss tjugo över nio istället för halv tio.
Vi fick vandra vidare tummen! ( dagiset väggivägg heter då detta) där vi har matte.
Vi vänta och vänta...... och ... vänta....+ mera väntande..!
Efter 20 minuter fick vi nog och vi bestämde oss för att pierca Corinne!  Hon skulle ha gjort det samtidigt som Simone och Emmely men hon jobbade då.
Så mestadels av klassen stod och tittade, Corinne fick min hand och Janette tryckte igenom. Självklart fastnade kanylen i piercingsmycket som det alltid gjort och det tog någon minut innan Simone äntligen lyckades få ut den. Det gick bra, men det började blöda lite och Corinne mådde väl inte mycket bättre när hon hörde Emmely säga att den skulle ruttna av och liknande.
Tillslut kom Rune(okej, vi fick hämta honom) och vi hade max 20 minuters lång mattelektion. Jag var en av de som inte ens öppnade matteboken.
Sedan tog vi bussen fram till stan men jag, Simone & Alicia gick av tidigare och vandrade hem till Johnnys nya lägenhet för att delvis hämta min kamera och liknande. Sedan började det på jakt efter pengar, men det gick inte så lyckat. Så vi gick till delagardie där simone&alicia fick käka smörgåsar.
Alicia skulle ta hål i öronen idag för första gången och Simone skulle göra flera hål, men eftersom de kostade 300 för Alicia så sket dom i de och bestämde sig för att göra det hemma.
Vi gick till hörnan för att Simone skulle bli hämad, pratade lite med Karin (simones mamma) och sen vandrade jag&alicia vidare till fontänerna på tört.  Där träffade vi Rebecka och en till då jag hör en som ropade på mig, det var mormor!   Det var svaret på pengaproblemet, nej kanske lite elakt men jag var hungrig och desperat!
Vi gick sedan mot gågatan, jag ville ha baguette på lilla elake måns men Alicia ville verkligen inte ha det och enivsades om pizza!  Men när vi står och disskuterar så kommer Vic och det slutar med att vi tre sitter på uteservering och käkar kebabtallrik! Det var riktigt trevligt och mys.
Sedan fixade vi skorpluppar&annat smått och gott på stan. När vi tittade på studentprylar så kom även mongolojd ellie förbi. Så hon joina oss på våran lilla stadsvandring, vi kom inte längre än utanför butiken. Där kom mannen som rotar i papperskorgar och pratar med sig själv förbi och skulle titta i papperskorgen brevid oss och Ellie bara ; Det här är mina kvarter!!! Den är min säger hon när han plockar upp en burk värd 50 öre!  Så han går och hon bara ; DU ÄR SKYLDIG MIG 50 ÖRE!!!!!
Alicia vek sig av skratt&jag kunde inte göra annat än att skratta..
Om du idiotförklarar mig nu beror det på "the moment". Man måste vara med för att njuta.
Men sen skulle alla dra sig åt sitt, ellie skulle jobba, vic skulle cykla hem, alicia&jag tar bussen hem.
Det var knappt några med på bussen så jag kände mod till mig att JAG faktiskt skulle kunna trycka på stopp knappen eftersom jag alltid förliar mig på andra ska göra det, men jag hann inte utan någon annan vinninga bo hann före.
Jag knallar hem och gör mig i ordning för att sola, tar bort smink & citron i håret. Men när jag kommer ut är solen självklart i moln men jag ryckte på axlarna och tänkte den kommer väl fram snart igen.  Jaa, tänk om jag hade rätt också!!!  Satt och vänta men fan ingen sol, så det var bara till att gå in att duscha för att sedan bli hämtad av Johan för jag skulle på Elins bowlingavslutning på skogshyddan.
Jag slummrade till hos syster innan vi åkte, men sen var det tipspromenad, krov & prisutdelning som gällde.
Vi tog en omväg förbi birgers och köpte onödig god glass innan jag fick skjuts hem till vinninga där jag har tillbringat min tid till ingenting. Väntat på reprisen av andra avenyn som jag lyckades missa&sedan hamna här efter alla om och men. Fast Nina ringde också så det blev mer eller mindre massa prat i cirkus 40-50 min, hon fick berätta om sin händelserika 30 timmar inne hos farbror blå.
Mitt mys med varm choklad&fralla har redan vart eftersom mamma stressar ihjäl en så nu var det bara plugg till naturprovet som är imorgon bitti som jag verkligen inte har läst på ett dugg!
Men det är muntligt och jag hoppas på att flitiga sarah vaknar upp imorgon och kan improvisera in minst ett vg, men drömma går ju.

Jag är trött, nu ska jag se om jag orkar värma mer oboy och gå tillbaka till min gustav men troligtvis blir det hämtning av naturbok men tittar endast på svensson.

älska ett liv så förutsägbart?  ohja!


Detta var det första inlägget i denna snygga blogg som troligtvis kommer ändra utseende så som killar byter sockar!


RSS 2.0