paparazzi

Denna update för bli 2 inlägg, haha!

måndagen 22/12
Fortfarande seg och mådde piss.
Har inte för stort minne..

tisdagen 23/12
Jag drog ut på staden tidigt, köpte en julklapp till Carro. Hon fick en väldigt passande gåva.
Hjälpte sedan de andra att köpa klart sina, det slutade med att jag köpte en klänning till julafton imorgon.  Väldigt brabra, annelie köpte en likadan.  Det blev reklamklänningen från gina, röd och julig. Vad annars?
Sedan var det dags för uppsittarkväll, det blev mat och massa annat. Det slutade med att alla mådde dåligt över maten men jag lyckades vinna 100 spenn på bingolotto och Johan en ny lott.    Mysig kväll annars.

onsdagen 24/12
Julafton
Gick upp relativt tidigt men till ingen nytta det slutade ändå med att jag fick stå rastlöst och vänta på sega broder&syster.
Vi åkte ut till mamma där de alla var där, vi käkade ännu mera och jag var som en barnaunge som bara ville åt julklapparna. Aldrig förstått varför, jag visste exakt vad jag skulle få. Det var ett paket jag inte visste, det var en ask full med tofsar.
- Daniel ray väska
- gucci väska tror jag det är?
- pamela anderssons bok
- kokbok ,  fråga mig inte varför xD
- locktång m.m
- klänning
- sittpuff /mjuk pall
- sockar
- badgrejs
- ansiktsgrejs
- kajal
- en trisslott med en vinst på 10 kr!

Endast för mig själv så jag vet vad man kan tacka för xD
Efter kalle anka och annat så åkte vi vidare till pappa, där var dom mer ivriga än mig. Dock för jag visste även här vad man skulle få, med en viss osäkerhet.
Men nu var de ju bara pappas julklappar ungefär kvar.
- väska
- volymtången eller vad den heter^^
- halsband
- godis
- martiniglas
- drinkblandare / barset
- badgrejs

jul förändras, fyfan för att vara vuxen... då får man inte alls något roligt.
För typ 10 års sen hade min lista varit full med bara leksaker.....
Menmen, fick ju de man sa iallalfall. haha

torsdagen 25/12
Äntligen ikapp
Jag vaknade sent, kändes som bakfylla men vem fan blir de på några groggar.  Stackars vuxna.
Såg på julfilmer innan de blev kvällen och mamma kom och hämtade mig.
Nu har jag suttit här ena stund och uppdaterat mig, nu vill jag sova, läsa eller annat trökigt.
Imorgon blire farmor mat+videos när alla var små.

världens lyckligaste par

Hejhopp,  Sarah finns fortfarande. Det har inte funnits varken tid eller ork till blogg eller ja dator överhuvudtaget denna veckan, trodde aldrig dessa ord skulle komma från mig eftersom datorn är en vardag. Men alla växer upp?

onsdagen 17/12
Jag var inte med på idotten, det förvåna mig inte att jag tog ut sovmorgonen. Men vad spelade det för roll, läraren trodde verkligen inte på att jag var sjuk (som jag fortfarande är) eftersom det var beeptest som jag fortfarande inte har gjort en enda gång under mina 2 år på dlg.  På samhällen blev det prisutdelning, jag och frida kom på delad 3;e plats och fick ett kinderägg att dela på. Leksaken fick jag och han blev en blandning av sosse&folkpartist. Han heter göran någonting.
Fick höra lite onödig fakta om vad som skulle vara med på omprovet. Det gjorde ingen större nytta eftersom jag aldrig läste på eftersom det var muntligt.
Kommer inte ihåg så mycket mer, bara att vi slapp redovisningen på arbetsmiljön eftersom vi lyckades babbla bort hela lektionen pga praktikplatserna.
Jag hamnade på sjukhuset avd. 3 tror jag, ortopeden iallafall.
Åkte nog hem, bakade och misslyckades med det.

torsdagen 18/12
Grattis säger vi till lilla Jacob som äntligen blivit 17!
Dagen började med pyssel och fika, det slutade med illamående elever som skulle på ännumera fika lektioner.
Historian hoppade vi över, fick ett mellanterminsbetyg och fika. Men vi blev sittandes vid datorerna.
Jag, Simone och Alicia försökte förbereda oss för engelskan och allt lät bra och så tills praktikantjäveln skulle lyssna. Ja, fan jag blir nervig inför läraren jag kan skämta bort annars men att sedan sätta in en praktikant för att lyssna var bara rent utav elakt. Så där rök mitt betyg, hejhopp åt helvete.  Pallade inte för att fira någonting, pricken över i:et så började min mobil ringa mitt i min redovisning. Aja, vem kan klaga.  Vi gick ut till Richard som skulle berätta våra betyg för massagen och den var jag ju inte mer peppad på att få veta med tanken på mitt teoretiska prov.
Han satte ett leende på mina läppar, han gav mig ett VG i slutbetyg. Jag hade gjort vg-mvg på mitt praktiska och nästan ett vg på det teoretiska.  Jag ville bara studsa ut men jag hade redan skämt ut mig för dagen.
Det var något jag verkligen inte kunnat trott, en trevlig suprice på dagen.
Jag och Corinne gick för att göra vårat omprov i samhällen, som tur va hade ingen övat?? hahah, nej tackar jul för detta. Extra snäll och vem kan motstå oss?  Nejnej, godkända blev vi.
Vi mötte Emmely&Carro som hade hämtat mat och allt till oss så vi kämpa oss hem till Corinne.
Vi käkade och även anton joinade oss och sedan gjordes det sig iordning, alla började smådricka .. eller alla förutom jag. Läs och häpna, men jag kände inte för att grogga vid tre tiden på eftermiddagen.  Vem fan pallar parketten då?
Nejnej, vid halvfem om inte tidigare drog vi till stationen och väntade på både tåg och en springandes Catrin som jag inte kunde sluta kalla Kristin?  Lustigt värre, vi åkte ut till bea där firandet började.
Det var en trevlig förfest ute i forshem med nya ansikten och ett jävla sjungade för jacob över telefonen!
Vi tog ett tåg in till stan där Carro försökte ragga upp småpojkar, de gick ju som de gick.
Men men, tillslut efter promenader och borttappande så hittade vi dit och det var en trevlig kväll. Dock försvann alla kända ansikten för mig men ensam var man fan inte. Nog en av de bästa jag vart på med vissa undantag.
Den där jävla fejksnön fick jag i ögat flera gånger!
Julia gjorde två snygga brännmärken i min tröja!
osv.osv.
Jag och Carro slocknade runt fyra tiden hos syrran.

Fredagen 19/12
Grattis säger vi till Beatrice som även hon blivit 17!
Jag och Carro hade ett antal larm men vaknade till de sista, vi masade oss upp efter en viss tvekan. Vi gick till skolan, köpte oss lite frukost och dryck till filmen. Gick till röda kvarn där man blev uppvaktad till tusen endast för bakfyllan.
Trevligare överraskning gick ju inte, vi förväntade oss Sunes jul eller något annat mysigt men vi får se en jävla SPORTFILM som alla HATAR, skruva den som beckham.  Rakt upp i röven!  Stolarna var inte ens bra så man vred och vände på sig utan att lyckas somna.  Men vi kom därifrån tillslut, vandrade till skolan för att sitta i aulan där rektorn hade tal om at man ska tacka folk.   Jag har ingen att tacka i skolan, det jag gör där gör jag helt jävla självmant. Allt har jag gjort mig förtjänt av och jag skulle aldrig tacka en lärare högt för ett betyg. MEn men, huvudvärken gick ju inte över precis med all musik och för höga applåder i örat.  Men tillslut var allt slut, det blev gröt på de och sedan drog vi till syrrans lägenhet och segade. Carro drog hem och jag somnade tills mamma kom och hämtade mig vid tre, jag gjorde mig iordning och sedan drog jag till Vara där Carros morsa hämtade mig och jag fick titta på fotboll i 20 min för att vänta på carro dubbelt så lång tid.  Men men, vi drog till en byggdegård någonstans och festade. Kul och lyckat vare fast de kunde vart bättre om inte miss uppmärksamhet hade varit där.  Men men, vafan ska man göra.
Vi var ju kvar så jävla länge att vi hjälpte till att städa, haha! Vid 4-5 kanske jag vet inte så kom vi hem till Carro då vi slocknade ganska fort, sov i 12 timmar och var lika trötta.
Vi gjorde inte mer än käka innan min skjuts var där och jag åkte hem igen.
Jag mådde sämre än sämst......

Lördagen 20/12
En skön slapp dag, åkte hem till Erik på kvällen för mini julafton.  Alla fick varsin kondom utav linda, rejält bussig tjej asså! Hahah, det blev film, spelande och massa sömn.  Mysigt.

Söndagen 21/12
Dagen mådde jag piss, natten kunde jag inte sova.
Hejs!

human

wey, jag somnade rätt för tidigt inatt va. Även om jag lyckades sova 3 timmar när jag kom hem.
Drog ut på sömnen rätt för mycket idag, gjorde mitt massageprov. Det gick bajs åtfan.  Men jag orkar verkligen inte bry mig mer om skolan, jag kan lätt bara gå därifrån och gå hem och nana.  De kurser som slutar nu har jag fått mina betyg dom andra blir man förlåtna av...tror jag.
Fick sedan en jävla håltimme men då gjorde jag, bea&kicki iordning våra papper och satte in allt i pärmen. Rätt jävla stort blev mitt skåp förövrigt.
Sedan fick vi se på en film, de första vi såg var att dom körde in ett rör i något............hahah de va en jävla kuk!
Fick sitta och titta upprepande på hur man satte in rör till kateterpåsar i urinröret för kvinnor och män. Förjävla mysig avslutning. Men men, sedan smög vi in Carros syrra in i matsalen och käkade. Dock behöver ingen oroa sig där eftersom tanterna inte kan se skillnad på skit&mat där.
Åkte hem till pappa & somnade såklart.
Mötte Mimmi och fixa hem 3 plattor, inteförjävla lätt.
Sedan kom mamma och hämtade mig&nu ligger jag här... funderar på att göra klart engelskan men aja dusch blire nog.

update.
- arbetsmiljö redovisning
- engelska muntligt föredrag
- samhällsprov
- svenska filmanalys


forgive me

Ja, söndagen blev ju lika väl planerad som vanlig. Det slutade med att jag satt uppe hela jävla natten, läste på lite diabetes och såg svensson svensson. Bussen var lika seg som alla andra, stod fast i 10 minuter extra och sedan gjordes provet. Gick bättre än väntat men får se hur detta går, sedan gjorde vi lite pratkiska övningar. Jag gjorde extra sårodling, venprovtagning och sockerhaltsmätning(blodprov i fingret) så nu är hela min finger öm eftersom jag fick pennan som svir som fan. Efter lunchen hade vi matte där vi körde hänga gubbe medans vi fick tillbaka våra nationella prov och slutbetyg!  HEJÅHÅ, godkänd på hela jävla kursen och har INGEN mer matte i HELA mitt liv!
Sedan drog vi upp social omsorgslektionen som ingen orkade göra ett jävla skit på.  Drog senare hem, somnade i typ 3 timmar innan jag gjorde klar Alice på någon minut och skicade in så nu har jag bara;
- svenska uppsats
- massage prov
- samhälls prov
- arbetsmiljö redovisning
- engelska muntligt föredrag
kvar DENNA vecka.
Innan torsdag, mhm fan vad härligt!

Får se om man ska klä granen idagen  o_O

whrite you a song

Det är redan tredje advent, 14 december och snö ute. Det är onödigt kallt ute och jag har börjat bli sjuk, perfa inför helgen nu!

Nyss ringde Susanne Gustavsson Lagerqvist från tofta men jag orkade inte svara på okänd nummer.
Trevlig söndag?


Nej, väntar på att Carro ska logga in så vi bli klara med denna Alice uppgift.

poker face

Nejnej, de tog en vecka och en kommentar från Julia för mig att komma igång.  Verkligen sämst vecka detta tror jag, jag kommer inte ens ihåg vad jag har gjort. Någon som vet?
Jag vet bara att jag har vart  i skolan, där har man suttit och låtsaspluggat för att de ska se bra ut. Utslängd från mattelektion&min humor har blivit elak. Hade även nationellt prov i matte, det gick åt helvete.  Jag vill bara ha mina 19 p för godkänt sedan behöver jag inte ha något snack om att jag är godkänd i min kurs. Dock kan han inte sätta underkänt på mig ändå, hela andra kursen var godkänd. Skulle även redovisa men vi blev tillsagda att ha med våra jackor på historian för vi skulle kanske ut och kasta snöboll. Men dumma som vi är vägrade jag&några andra att göra det så vi sket i våra jackor. När vi skulle redovisa så började det tjuta, brandövning!
Dumma Stig, han kunde sagt som det var. Haha, så vi fick stå och frysa i en kvart eller nåt för att vänta på en grön flagg som aldrig kom upp!   Aja, blev klar med det och historian var klar för denna terminen.
Sket i sista lektionen för det var dax att dra sig till göteborg.    Vi blev körda till skövde för att åka med tåget halv fem,  det var ett skit segt tåg och fullt så vi satt på sidan brevid en man i 40 års åldern.  Han hade vi jättekul åt, han satt och löste suduko. En gång när jag tittade så hade han somnat, hahah!   Det såg ut som han löste det fortfarande fast han hade huvudet längre ner. Det var bara att sitta där och hålla sig för skratt.  Det var även en läskig tant som log mot mig. Han vaknade till då och då och grubblade lite men somnade om och tidiningen åkte bara längre och längre ner.
Kom fram till göteborg, nu var det bara att leta fram brewhouse.
Det gick ju som de gick och 40 min senare så fann vi detta lilla mystiska hus.
Även om det inte var jättemycket folk så var de bra, lite segt att ha 2 förband. Det första ska alltid suga och det andra lite bättre, hade samma trummis som soilwork. Det var ett franskt band som pratade bättre engelska än britterna.
Vi drog runt kvart över tio för att hinna med vårat tåg och vi hittade ju inte så värst bra. Men dit kom vi och fyfan vad övertrötta vi var på tåget. Men kul som fan, det slutade med att vi satt själva + en i hela vagnen.
Sandra kom och hämtade oss i skövde med mat redo,  Förjävla gött att sätta sig och äta eftersom man inte hade ätit på över 8 timmar och stått i några.   Kom hem till Malin och slocknade rätt fort.
Jag tog sovmorgon och sket i lucian men självklart ringde alla och smsade så den sömnen blev ju dock inte så bra.
Gick till samhälln för ingenting, käkade och hade sedan medicin där vi pratade en kvar och sedan fick vi som inte vara med förra veckan skriva vad vi visste om borderline och sedan dra.
Drog sedan hem till syster och käkade, pappa kom senare och hämtade upp mig.  Senare på kvällen drog jag och Sandra till lussebandyn. Blev kvar där ett tag men tröttheten tog över och åkte sedan hem, dock blev det inte mycket sömn den dagen föräns kl 6 ungefär när de andra hade vaknat.
Vakande strax därefter, åkte inte hem föräns senare på kvällen. Där gjordes lite arbeten färdigt så nu har jag bara diabetesprovet, massageprovet(teori), svenskauppsats och redovisningen kvar.  OKej, Alice uppgiften men den ska jag och Carro göra klart nu.
Så det är vad min söndag ska bestå av, plugg.   Dock är klockan snart halv fem och inget har blivit gjort...

overcome

Vem i din klass:Är snyggast: jag? hahah, alla har sina sidor.... nästan


Är sämst på matte:
vi är ett gäng ;D

Är det flesta lärarnas favoritelev:
fjäskarn

Är bäst på musik:
catrin eftersom hon e den enda jag vet spelar något instrument xD

Har roligast röst:
beror på ^^

Har snyggast klädstil:
de flesta klär sig nogolunda lika, beror på stil.

Borde bli pilot : 
nja, hahaha..... finns ingen man kan se direkt xD

Gör ofta din skoldag sämre: finns X antal


Är sportigast: Carro solklart!

Är lite borta:
mimmi eller curry ... nja simone kanske ^^

Spelar hockey:
för vi är ju sportklassen, NOT! aha ingen!

Är klassens clown:
beror hur man ser på clown, rolig= alicia..=D

Är smartast:
Catrin e nog den som visar det isåfall... annars jag. HAHHA

Är "tuffast" :  alicia ffs!

Är mest blåst:
Sofie eller mimmi;)

Har snyggast frisyr:
beas utväxt =)

Har finast ögon:
hm, jag får kolla de imorgon=)

Är tröttast:
ojojoj, STOR del av klassen ligger i den ligan just nu xD


heartfelt lies

Fredagen bestod av en rejäl försovning som var väntat så trött jag har varit de sista dagarna så det blev att vara hemma hela dagen. Faktiskt gött, dock så missade jag två redovisningar, ett läxförhör och info om funktionshindersinriktningen men jag tänker inte välja den ändå så det var ingen tår fälld där inte.
Jag gjorde inte så mycket under dagen, försökte läsa men det gick inte. Försökte även börja om att se hela sex and the city igen men de gick inte. Jag såg nog bara film på tv och så innan jag drog in till stan på kvällen.
Drog ut till bonnen, det var en trevlig kväll med skratt&tjöt.
Blev en tidig hemfärd för lördag, idag så skulle jag till IKEA med mamma, bror&emeli.
Det var ett bra tag sen!  Skulle köpa lite julklappar och så till de äldre syskon och så men det blev mest skit till oss själva. Fick även mamma att köpa nytt porslin, svart!  Skit snyggt!  Hittade även ett svart kök men där gick gränsen! (Haha!)
Vi käkade de vanliga på IKEA, swedish meatballs.  Eller ja, de togs även vegitariansk verisoner också.
Fick även med dom in på A6, mega mycket folk. Svin jobbigt och varmt!
Det blev bara köpt lite smink och en julklapp till mig själv, igen. Jag valde ut en väska av daniel ray, snygg väska som jag kan som en sidoväska.  Gubben i affären var gammal men kunde allt, visste precis vad man ville ha!
Köpte även lite julklappar där och sedan for vi hemåt.
Nu är jag mega trött och ligger redan i sängen.  Måste egentligen plugga lite men vart fan är orken?
nej tack
Imorgon är det julpyssel&bakning.


you're the reason i come home

fan, jag måste vara världsbäst på att blogga?
Aja, ingen som klagar, ingen som läser=)

Måndagen var nog seg, förutom att vi fick ta blodprov på varandra! Haha, alla var jävligt nervösa om inte minst jag. Fyfan, men efter första sticket var jag fast. Tre av mina fingrar stack jag sönder och mitt blodsockervärdevar 4,5. En stor lättnad! ^^  Efter skolan drog jag med hem till Carro borta i kvänum. Vi färgade hår, eller jag skulle rädda Carros. Det blev ett gott skratt iallafall. Vi fick även för oss att vi var hungriga så vi köpte god mat, godis och skit.  Men det fanns lika mycket kvar dagen efter kan jag lova. Vi färgade även lite hår på Carros syrras lugg och sedan spelade vi ett knäppt spel med henne. Jag fattade ingenting! hahah!
Vi vaknade lite senare än väntat dagen efter så jag tog sovmorgon från massagen och vi åkte iväg vid nio. Jag bara älskar oplanerade sovmorgonar.
Så det blev bara lite svenska där vi hade danska, mhm vi ska lära oss danska serru! Hahah!
Fick även tillbaka mitt engelska nationella, läs och hör! MYCKET  BÄTTRE ÄN VÄNTAT!
Jag fick världens chock och kunde inte sluta titta. Alltså inte mega bästa toppbetyg men fyfan, de gick ju cpigt dåligt på de!
Hade därmed efter utvecklingssamal, där försökte hon få mig att ta ur mina piercingar och få ur mig massa skvaller.  Men jag har mina hederliga braiga svar.  - aa, mm, nee, bra, sådär, bättre...osv.
Lärarna får ju damp när dom inte får något att arbeta på, hahah!
onsdagen var de det första nationella matteprovet,  bajsigt värre. Men jag räknar inte med det.. Hatar matte,eller läraren. Han är för gammal och kan inte lära ut något! 
Fick sedan tillbaka samhällsprovet som gick åt helvete, men aja de betyget behöver jag bara till socionomutbildningen.
Sedan blev det lite medicinjepordy på lektionen och på arbetsmiljön blev de hetsdiskussioner mellan alicia&annelie.
Fyfan vad jag skratta!
Efter skolan blev det staden med Julia, försökte hjälpa henne att hitta julklappar. Gick bättre än väntat, sedan kom sanna och Linda. Fick min sista julklapp köpt och även en tröja till mig. Great!
wey, redan på torsdagen!
Denna dagen kunde jag knappt ta mig ur sängen, var så jävla trött!  Tio i sju kunde jag nästan resa mig, försökte intala mig själv att ta sena bussen men jag skulle på föreläsning.       JAG ÅNGRADE DET TOTALT.
Allt var en jävla repetion av vad lärarna hade sagt&jag kunde inte hålla mina ögon öppna. Det jobbiga var att lärarna satt med insyn på mig och den dära sjuksköterskan kollade på mig hela jäkla tiden.
På historian gjordes ingenting, aja. Vi är klara med våran lilla miniredovisning^^
På engelskan var det betygssnack, jag fick höra det vanliga och sedan gå och förbereda mig inför massageprovet.
Missade lite här och där, tappade handduk och skit men vafan.
Spelade lite (mongo)fia med Carro innan pappsen kom, vi drog fram på stan och köpte lite present till Malin och skor till honom. Skate skor, hahah!
Åkte hem till pappa och blev överfallen av 11 små monster, dom har blivit stora!
För att sedan åka till syster innan alla kom till henne på kalas eftersom hon blir 19 idag.
Det var trevligt och mättsamt.
Har nu kommit hem till vinninga igen&jag har läxor att göra men fyfan vad trött jag är!


Julia, kommer du ihåg honom?^^,


RSS 2.0